- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Canım ped al yanına asla takı olmasın üzerinde başka bir şeye gerek yok gece 12 sen sonra su yemek yokArkadaşlar yarın opu olacağım da.yanıms götürmem gereken öncesi ve sonrası için lazım olan olacak şeyler var mı tecrübelerinizden söyler misiniz ? Ve nasıl oluyor evrak doldurulacakmış sonra ne oluyor ?
Canım benim elimde hiç birşey yok receteden başka dün çok kalabalıktı çoğu kişiyi erteledi iki kişiye tedavi başladı sanırım onların sonuçlarında sorunlar çıkmış başka tedavi uygulayacak sonra tüp bebek tedavisine geçecek benden rapor için evraklar istendi resim evlilik cüzdanı fotokopisi gibi şeylerTakip evrakında hidrosalpinks gibi bişey yazıyor mu peki ? Aslında evet hsg için 6 aylık diyorlar ama aslında inşallah tuttsun da biran önce olması daha iyi canım bende salı günü binbir umutla iğnelere başlıcam diye gittim 2 ay erteledi
Benimde o iki kişi gibi oldu canım işte yaa öncesinde ilk muayene de adetin ikinci günü gel tüp bebeğe baslayalım dedi salı günü 2. Günüydü gittim hemşire evraklar hazır mı dedi rapor için evet dedim kan aldılar tamam dedim iğnelere baslıcaz heralde Yakup hoca muayene etti verdiği lucrin iğnenin 3 aylık doz olduğunu söyledik dedi ki 2 ay sonra hsg cekil gel bakalım ameliyat mı tüp bebek mi karar verelim. Cok korkuyorum yaaa inşallah aralık sonu gibi gittiğimde hsg de bişey cıkmaz da baslarız cok heveslenmiştimCanım benim elimde hiç birşey yok receteden başka dün çok kalabalıktı çoğu kişiyi erteledi iki kişiye tedavi başladı sanırım onların sonuçlarında sorunlar çıkmış başka tedavi uygulayacak sonra tüp bebek tedavisine geçecek benden rapor için evraklar istendi resim evlilik cüzdanı fotokopisi gibi şeyler
Seninle aynı gidiyoruz diye bende sana sorcaktım canım bunu benimde bi kaç kere şeffaf akıntım oldu bi korktum açıkcası ama inşallah normaldir. adet olacakmış gibi ağrı biraz bugün bende de oldu kasıklarımda daha hassasArkadaslar ignelerimin 6.gunu bugub sanki adet olacakmisim gibi hafif kasiklarimda agri ve akintim mevcut dun kontrole gittigimde catlamamasi icin igne de verdi cumartesi tekrar kontrole gidcem bu akinti agri normalmi cok degil ama yinede size sormak istedim
Bir sorun olmaz sanırım. Benimde dün öğlen olmuştu. 10-15 dk uzansan yeterli demişti doktor
Bende tam tersi önce hsg istesin ameliyat gerekirse olurum demiştim ama direk tedaviye başladı ben kendiliğinden olmasini dilerdim çok yıpratıcı bir süreç tüp bebek tedavisi dün nerdeyse vaz geciyordum bu güne kadarda hep o yüzden bekledim kendiliğinden olacakmış gibi hissediyordum ama yaşım geciyor diye başladım hayirlisi olsun hakkımızda ins Allah hsg de sorun çıkmaz kendiliğinden hamile kalirsin tüp bebeğe gerek kalmaz canımBenimde o iki kişi gibi oldu canım işte yaa öncesinde ilk muayene de adetin ikinci günü gel tüp bebeğe baslayalım dedi salı günü 2. Günüydü gittim hemşire evraklar hazır mı dedi rapor için evet dedim kan aldılar tamam dedim iğnelere baslıcaz heralde Yakup hoca muayene etti verdiği lucrin iğnenin 3 aylık doz olduğunu söyledik dedi ki 2 ay sonra hsg cekil gel bakalım ameliyat mı tüp bebek mi karar verelim. Cok korkuyorum yaaa inşallah aralık sonu gibi gittiğimde hsg de bişey cıkmaz da baslarız cok heveslenmiştim
Kuzum korkma..tutunuyo bebislerin allahin izniyle..bebisin rahmine yerlesmeye calisiyo..Kızlar ben bugün transfer oldum pembe renkli akıntı geldi çok tedirgin oldum hiç duydunuz mu böyle bir şey yada yaşadınız mı içinde çok çok hafif kırmızılıkta vardı damar gibi
İnşallah ya kuzumKuzum korkma..tutunuyo bebislerin allahin izniyle..bebisin rahmine yerlesmeye calisiyo..
Aynen oyle bendede oyle yazilanlara gore normal birseymis ama bendede hala ara ara akintim oluyo ve hafif agriSeninle aynı gidiyoruz diye bende sana sorcaktım canım bunu benimde bi kaç kere şeffaf akıntım oldu bi korktum açıkcası ama inşallah normaldir. adet olacakmış gibi ağrı biraz bugün bende de oldu kasıklarımda daha hassas
Canm transferin hayırlı olsun blast embriyo 1-2gün içinde tutunabiliyor.tutunmadan değilsede transfer sırasnda hafif bir zorlamadan kaynaklı ufak bir lekede olabilirKızlar ben bugün transfer oldum pembe renkli akıntı geldi çok tedirgin oldum hiç duydunuz mu böyle bir şey yada yaşadınız mı içinde çok çok hafif kırmızılıkta vardı damar gibi
Bende ilk kez tecrübe ediyorum canım 2.5 senedir kistlermi biliyorum ama bir türlü cesaret edememiştim simdide zaten ilerlemiş baya hsgden felan da acayip korkuyorum zaten bakalım Allahım yardımcımız olsun inşallah. Bizde hem erkek faktörü hem kadın faktörü var oyüzden doğal yolla gebelik mucize olur ama Allah nelere kadir tabi olmayacak hiçbirşey yok dünya daBende tam tersi önce hsg istesin ameliyat gerekirse olurum demiştim ama direk tedaviye başladı ben kendiliğinden olmasini dilerdim çok yıpratıcı bir süreç tüp bebek tedavisi dün nerdeyse vaz geciyordum bu güne kadarda hep o yüzden bekledim kendiliğinden olacakmış gibi hissediyordum ama yaşım geciyor diye başladım hayirlisi olsun hakkımızda ins Allah hsg de sorun çıkmaz kendiliğinden hamile kalirsin tüp bebeğe gerek kalmaz canım
Her doktor farklı yol izliyorBeni hiç kaldırmadılar canım altıma sürgü koydular
Merhaba canm benimde bugün yumurtalarım toplandı eğer bir sıkıntı çıkma ise 5 gün sonra tranfer işlemim olucak ..MERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
Hsg den hiç korkma regl sancısı gibi anlık bir karin ağrısı oluyor hemen geçiyor ben tek seferde iki defa çekildim biri iyi çıkmadı diye ikinci defa de ediler birde ayrıca cekilmistim hemde narkozsuz zatın tüpler kapaliysa hiç ağrı yaşamazsın umarım açıktır hafif kapalılık varsa zatın açılıyor ama emin olmuş olursun ben şuan muallaktayim mesela kapalıysa kimyasal gebelik nasıl oldu açıksa neden gebelik olmadı en güzeli tadbiri almak takdiri Allaha bırakmak ins Allah sürecin en güzel şekilde geçer ve hayaline kavuşursun senin içinde dua edicem canımBende ilk kez tecrübe ediyorum canım 2.5 senedir kistlermi biliyorum ama bir türlü cesaret edememiştim simdide zaten ilerlemiş baya hsgden felan da acayip korkuyorum zaten bakalım Allahım yardımcımız olsun inşallah. Bizde hem erkek faktörü hem kadın faktörü var oyüzden doğal yolla gebelik mucize olur ama Allah nelere kadir tabi olmayacak hiçbirşey yok dünya da
İnşallah öyledir canım insan aşırı tedirgin oluyorCanm transferin hayırlı olsun blast embriyo 1-2gün içinde tutunabiliyor.tutunmadan değilsede transfer sırasnda hafif bir zorlamadan kaynaklı ufak bir lekede olabilir
haklısın ama kötü bir şey Allah korusunda ilk gün olacak değil içini rahat tut ufak bir leke sadece kırmızı ped dolusu kan olmadıkca negatifleşme yerleşme kanaması da olabilir tahrişte Allah sana bağışlasınİnşallah öyledir canım insan aşırı tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?