- 9 Ekim 2020
- 5.758
- 7.732
- 148
Az önce arkadaşa yazdığım gibi sonradan gelenler olabiliyor gelmese bile garantiye alıp 3.gün dondurabilirler bazı embriyolar rahimde daha ii gelişim sağlayabilio inşlh hayrlı sonuç alırsınHerkese selam. Az once aradilar. Bugun opudan sonraki 2. gunum bugun embriyolarin dort hucreye bolunmesini bekledik. 5 embriyomun biri iki hucreli kalmis, biri dorde bolunmus ama fragmantasyonu yuksek dediler. Uc tane kaliteli embriyomuz var su an. Transferin yarin mi yoksa pazartesi mi olacagini yarin erkenden arayip haber verecekler. Bundan sonrasi kader kismet, insallah saglikli bi sekilde gelisirler hayirlisini diliyoruz. Olmazsa da yolumuz uzun, heyecanimiz yuksek:))
insallah canimm insallah benimde arkadan gelir yetisirEvt mümkünbak sana ben anlatayım ilk 11yumurtadan 7tane döllendi dediler ertesi gün 8dediler arkadan yetişmiş 5.gün 2tane dondurdular 5inin birzck yavaşmış 6güne bıraktılr onların da 4 ü blast oldu yani olabiliyr ben yaşadm bu hafta bunu
İnşalllllaaaaaahhhhhhinsallah canimm insallah benimde arkadan gelir yetisir
Cetrotied vurulugorum 2 gundur canim..ayni zmanda catlamasin diye volteren iciyorum..sali gununden beridir..akintiya takilma kuzum..doktorum akinti olmasi iyi dedi..ama agriyi bilmiyorum..iste..Benim de 7. Gunum bendede var hafif agri akintimda var baskilama ignesi vermedimi o engelliyordur catlamasini insallah
Ben 10 ekimde -reglimin ikinci gunu- ignelere basladim. 9 gun igneleri yaptim, onuncu gunun aksam(19 ekim) catlatma ignesini yaptim. 21 ekimde opu yapildi. Bugun de embriyolarin 2.gunu. ya yarin ya da pazartesi transfer var insallah.Arkadaslar yumurtaniz tam olarak adetin kacinci gunu toplanti catlatma ignesinden belli bi saat mi geciyor calisiyorumda ona gore izin vs alicam bugun 7.gun ignelerimi yaptim az once
Sizlere mikroenjeksiyon yapıldı değil mi ?birde ilk aramaları bugün mü oldu ?bana henüz birşey diyem yok daKIZLARR 4 YUMURTAM KALITELI CIKMIS BUGUN 1. GUNU 1 TANESI DOLLENMIS DOKTORUM SONRADAN DA DOLLENEBILEN OLUYOR DEDI BOYLE BIR SEY MUMKUN MU BIR YUMURTA ILE SANSIM DUSUK DEMI COK UZGUNUM
Benim de 4 tane toplandı sadece 1 tane dollendi dediler daha sonra transfer günü gittiğimde diğer iki tane de dollendi ve kalitesi çok iyi dediler toplamda 1 beklerken 3 olmuş büyük bir supriz oldu benim için inşallah sizinde öyle olurKIZLARR 4 YUMURTAM KALITELI CIKMIS BUGUN 1. GUNU 1 TANESI DOLLENMIS DOKTORUM SONRADAN DA DOLLENEBILEN OLUYOR DEDI BOYLE BIR SEY MUMKUN MU BIR YUMURTA ILE SANSIM DUSUK DEMI COK UZGUNUM
Sayi olarak az diye dusunmeyin benimle yumurta toplamasi olan arkadasın 15 toplandi 8 dollendi 3 tane kaldı. Benim 4 toplandı bana da 3 tane kaldı önemli olan kalite ve nasipHanımlar selamlar. Bende bugun işk konttolüme gittim 5. İğnemi yaptırcam birazdan. 9 tane kadar yumurta saydı doktor. az mı sayısı olarak. Çünkü çok yumurta yok ama büyümeye başlamışlar bile gibi bir şey söyledi.
Doğru söylüyorsunuz. İşte heyecan yapınca az mı diye kafama takmıştım.Sayi olarak az diye dusunmeyin benimle yumurta toplamasi olan arkadasın 15 toplandi 8 dollendi 3 tane kaldı. Benim 4 toplandı bana da 3 tane kaldı önemli olan kalite ve nasip
Tesekkur ederim inslalah sonucu guzel olur transferiniz guzelce gerçekleşirBen 10 ekimde -reglimin ikinci gunu- ignelere basladim. 9 gun igneleri yaptim, onuncu gunun aksam(19 ekim) catlatma ignesini yaptim. 21 ekimde opu yapildi. Bugun de embriyolarin 2.gunu. ya yarin ya da pazartesi transfer var insallah.
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle ya çok su içmeye dikkat ettiniz mi su içme izPco yok yumurtada cok değildi 11taneydi dün serviste yattım biraz su toplamış 3kilo aldm 3günde ve hala geçmiyor;(
Anladim catlamaz inslalah kendi kendine de guzelce toplanirCetrotied vurulugorum 2 gundur canim..ayni zmanda catlamasin diye volteren iciyorum..sali gununden beridir..akintiya takilma kuzum..doktorum akinti olmasi iyi dedi..ama agriyi bilmiyorum..iste..
Hayırlısıyla yerleşir inşallah bebeğinizEvet uyanıksınız ki de olun o muhteşem duyguyu tadın isterim. Ağlamaklı heyecanlı sevinç korkuyu hepsini bir arada yaşıyorsunuztabi 2 saat ayağa kaldırmadılar beni. Ve 4 saatlik yoldan geldiğim için 1 gece hastanede kaldık eve geldiğimden beri de uzanıyorum yere eğilmek merdiven inip çıkmak yasak dediler
Tşk ederim çok su içtim açık çay vs ama yürümeye kalktıkça ağrı saplanıyor herkes iyileşti maşallah ben sürünüyorum hala;(Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle ya çok su içmeye dikkat ettiniz mi su içme iz
Biz 1.5 ay önce raporumuz çıkınca almıştık ilaçları 2070₺ ydi sanırım ilaçlar. Küsüratını yanlış hatırlıyor olabilirim ama o civarlardaydı.Arkadaşlar birde şeyi sormak istiyorum. Tüp bebek tedavisini ilkkez ve raporlu yapan var mı aranızda ? Raporlu ikken ilaçlar toplamda ne kadar tutuyor merak ediyorum. Biz şlaçalrı anlaşmalı eczaneden normal fiyat ile aldık rapor çıkınca para iadesi yapacaklar ama ne kadar oluyor merak ettim
GüzelmişBiz 1.5 ay önce raporumuz çıkınca almıştık ilaçları 2070₺ ydi sanırım ilaçlar. Küsüratını yanlış hatırlıyor olabilirim ama o civarlardaydı.
Canım onu hiç hatırlamıyorum.Güzelmişyüzde kaçını ödediniz bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?