Bende transfer olalı 2 gün oluyor. Kasım ağrım devam ediyor. Normal sanırım biraz ağrı hissetmek tam bilemiyorum. Ama herhangi bir akıntım yok gibi. Çok az kahverengi ve katı gelen akıntı oldu sabah. Ama tabi bu ne demek bilemiyorum. Benim de ilk tüp bebek deneyimimkızlar merhabalar benim ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 4. günü bitti. 2 adet orta kalite biri 5. gün biri 4. gün embriyo transfer edildi ve dr %30 ihtimal verdi her iki embriyom için de. Kasık ağrım transfer olduğum andan beri var ve şeffaf olan akıntım bugün hep kahverengi geliyor çok korkuyorum başına gelen var mı bu ne anlama geliyor acaba nolur cevap yazın
çok teşekkür ederim hayırlı olsun :)Bende transfer olalı 2 gün oluyor. Kasım ağrım devam ediyor. Normal sanırım biraz ağrı hissetmek tam bilemiyorum. Ama herhangi bir akıntım yok gibi. Çok az kahverengi ve katı gelen akıntı oldu sabah. Ama tabi bu ne demek bilemiyorum. Benim de ilk tüp bebek deneyimimKötüye yormadan sakin kalıp beklemek gerekiyor sanırım
Cnm 5.gün embriyosu bir kaç gün içinde yerleşiyor yani çok korkma belki tutunma kanaması olabilir kırmızıya dönmedikçe endişe etme birde yogunmu kahverengi akıntın leke leke mi?kızlar merhabalar benim ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 4. günü bitti. 2 adet orta kalite biri 5. gün biri 4. gün embriyo transfer edildi ve dr %30 ihtimal verdi her iki embriyom için de. Kasık ağrım transfer olduğum andan beri var ve şeffaf olan akıntım bugün hep kahverengi geliyor çok korkuyorum başına gelen var mı bu ne anlama geliyor acaba nolur cevap yazın
Nişantaşı NUMAN BAYAZIT a tedavi oluyorumSisli kolan Çağdaş Aslana tedavi oluyorum
Merak etmeyin, eskiden hemen ayağa kaldırıyolarmış. Arkadaşımın öyle oldu, hemen kaldırmışlar ve ilk transferinde tuttu. Ben yat yat kıpırdama, 2 tane AA kalite embriyo da tutmadıİnşallah olmaz yüreğini ferah tut Allahım hayırlı eylesin
Kanama değil akıntı acaba ilaçlar mı yapıyor diyorumCnm 5.gün embriyosu bir kaç gün içinde yerleşiyor yani çok korkma belki tutunma kanaması olabilir kırmızıya dönmedikçe endişe etme birde yogunmu kahverengi akıntın leke leke mi?
İlaçlarda olabilir tutunmadan da olabilir kanamaya dönmedikçe mrk etme inşlh sana tutunmuşturKanama değil akıntı acaba ilaçlar mı yapıyor diyorum
Hayırlısıyla yerleşir inşallah bebeğinizNe kadar süre yasak merdiven inip çıkmak?
Ben direk merdivenlerden çıktım bir kat hastanede transferden sonra bana bir şey demediler öyle hiçİnşallah canım sanırım pozitifi görene kadar
Ben direk merdivenlerden çıktım bir kat hastanede transferden sonra bana bir şey demediler öyle hiç
Ahhh inşallah :)İlaçlarda olabilir tutunmadan da olabilir kanamaya dönmedikçe mrk etme inşlh sana tutunmuştur
Nasip işte Allah ol desin yeter ki inşallah siiznde tutar en kısa zamandaMerak etmeyin, eskiden hemen ayağa kaldırıyolarmış. Arkadaşımın öyle oldu, hemen kaldırmışlar ve ilk transferinde tuttu. Ben yat yat kıpırdama, 2 tane AA kalite embriyo da tutmadı
Bence güzel tekrar ilaç verdi dimi devam edeceksin ?Kızlar ya merhaba benimde yumurta büyütmede bugün 8. Günüm sabah kontrlüm vardı 15mm ler var dedi doktor sayısını sormadım ama sizce nasıl gelişimi yavaş mı?
Evet canım 1 başarısız aşılamam varOy oyyt hadi transfer olanlar olacaklar çok haftaya güzel haberler gelmeye başlarbu arada ilk tüp bebek denemen mi
evet evet gonal ve cetroide ye devam ptesi tekrar kontrol çarşamba yada en geç perşembe toplama yapıcak biraz yavaş büyüyo ama iyi dedi doktor ama ben işte tedirgin oldum yavaş büyüyo deinceBence güzel tekrar ilaç verdi dimi devam edeceksin ?
Merhaba 3. Gün embriyosu olarak mı donduruldu?Amh kaçtı bilmiyorum canım sormadım 2 bck hafta iğne kullandım kan sulandırıcıyla beraber günde 3 iğne vuruluyordum 11 yumurtam toplandı bugun 3 ü döllenmiş dondurma işlemi uygulandı bu 2 inci denemem canım benım senin kaç yumurta toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?