2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Amin canım benim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Allah razı olsun canım benim dua edelim birbirimize. Bende zaten anestezili olucam hsg diğer türlü mümkün değil dayanamam Allah mecbur bırakmasın ağrı eşiğim cok düşük. Zaten coğu doktor yanıltmaması acısından anestezili öneriyormuş kasılma olursa açık tüp kapalı sanılır vs diye. Dilerim sende kolayca evladına kavuşursun burda bizimle paylasırsın mutluluğunu

Merhaba hanımlar bende tüp bebek yaptım amh 0.83 tü ve 1 yumurtam döllendi transfer edileceği ay hamile kaldığımı öğrendim 6 yıllık evliyim ve kendiliğinden oldu şükür darısı sizlere inşallah elimde ilaçlar kaldı bunları cok ucuza vermek istiyorum merional 75 var 6 enjeksiyon 2 enjeksiyon da cetrotide 250 mcg ihtiyacı olan yazsın

Embriyo transferi sirasinda sedasyon veriliyor mu? Bir de bes dakikalik bir islem olarak okudum, dogru mudur?

Maşallah. Bende şimdi yoldayım opu için hastaneye giriyorum çok dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var. Opu yanında hidrosalpenks şüphesi olan sıvı da almaya çalışacak doktorl. Ters birşeyler olmasın

Allah yardımcın olsun canım dilerim herşey yolunda gider ve kaliteli yumurtalar elde edilir. Hidrosalpinks durumunu paylaş lütfen bu durum bende de var diye düşündüğü için doktor 2 ay sonra hsg istedi ozaman ameliyat mı tüp bebek mi karar verecekmiş umarım bende 2 ay sonra en azından hayırla bu aşamalara gelebilirim

Ayyyy ins Allah hep güzel haberler verelim burda kuşun bile rızkını veren rabbim bizlerimi ihmal edecek saniyoruz zamanı geldiğinde hepimize bir şekilde nasip edecektir ins Allah dualarinizda benide eksik etmeyin kızlar ismim Gülseren bu süreçte dualarınıza talibim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun işlerimizi kolaylastirsin sabrimizin karşılığını kucagimizla doldursun

Çıktım eve geçiyoruz. 4 tane yumurta toplandı. O sıvıyıda aspire etmişler yani iğne ile çekmişler öyle dedi hemşire hiçi kontrole geleceğim doktorumla ayrıntılı konuşacağım durum nedir diye takip edecekler sıvı birikimi yad akşst tekrar edecek li diye. Transfer de ileriki aylara kaldı rabbim hepimizin işini kolay ve tamam eylesin

Çok geçmiş olsun cnm kontrollerini aksatma sıvı tekrar edebiliyor.kontrollü giderse dr inşh hayırlı bir sonuc alırsın

Amin canım. Dilerim herşey yolunda gider en azından opunu oldun öyle düşün sonu güzel olsun beklicez artık

Çok geçmiş olsun cnm kontrollerini aksatma sıvı tekrar edebiliyor.kontrollü giderse dr inşh hayırlı bir sonuc alırsın
Evet ondan korkuyorum inş tekrarlamaz.şimdş kulaşık embryolog dan gelecek telefonda

Amin canım. Dilerim herşey yolunda gider en azından opunu oldun öyle düşün sonu güzel olsun beklicez artık
İnş hamd olsun büyük kısmı gitti ama muanede 5 yumurta deniyordu 4 toplandı onu merak ediyorum tekrar gidince öğrenirim artık.şuan çok da anlayacak kafada değilim zaten

evt şimdi de hergün telf bekleme o biter transfer hep birbekleyiş sonu güzel olsun da.nasıl ağrın felan varmı
Yok şükür yani çok hafif kasık ağrısı var kendimi öyle kasmışım ki damar yolu yeri daha çok ağrıyor

Yok şükür yani çok hafif kasık ağrısı var kendimi öyle kasmışım ki damar yolu yeri daha çok ağrıyor
Valla herkes birşekil atlatmış ben serum iğneyle bile atlatamadım hala ağrı ve ishal yüzünden perişan haldeyim;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…