- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Amin canım benim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahhaklısın ama kötü bir şey Allah korusunda ilk gün olacak değil içini rahat tut ufak bir leke sadece kırmızı ped dolusu kan olmadıkca negatifleşme yerleşme kanaması da olabilir tahrişte Allah sana bağışlasın
AminAmin canım benim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Allah razı olsun canım benim dua edelim birbirimize. Bende zaten anestezili olucam hsg diğer türlü mümkün değil dayanamam Allah mecbur bırakmasın ağrı eşiğim cok düşük. Zaten coğu doktor yanıltmaması acısından anestezili öneriyormuş kasılma olursa açık tüp kapalı sanılır vs diye. Dilerim sende kolayca evladına kavuşursun burda bizimle paylasırsın mutluluğunuHsg den hiç korkma regl sancısı gibi anlık bir karin ağrısı oluyor hemen geçiyor ben tek seferde iki defa çekildim biri iyi çıkmadı diye ikinci defa de ediler birde ayrıca cekilmistim hemde narkozsuz zatın tüpler kapaliysa hiç ağrı yaşamazsın umarım açıktır hafif kapalılık varsa zatın açılıyor ama emin olmuş olursun ben şuan muallaktayim mesela kapalıysa kimyasal gebelik nasıl oldu açıksa neden gebelik olmadı en güzeli tadbiri almak takdiri Allaha bırakmak ins Allah sürecin en güzel şekilde geçer ve hayaline kavuşursun senin içinde dua edicem canım
Maşallah. Bende şimdi yoldayım opu için hastaneye giriyorumMerhaba, buralarda henüz yeniyim. Yaklaşık iki senelik evliyim, bir yıldır çocuk istemimiz var. 0,5 amh ve 8 antral folikülden sonra jinekoloğum ivf tedavisine yönlendirdi. 10 ekimde iğne tedavisine başladım. 200 gonal-f ve 75 menopur'u beş gün kullandıktan sonra cettrotide eklendi ve beş gün de hepsini beraber kullandım. 10. gün akşam saat 9'da ovitrelle'i yaptım ve ertesi günüm iğnesiz -sadece folik asitle- geçti. sonraki gün sabah opu için tüp bebek merkezine gittim. işlemi bayıltarak yaptılar ve yaklaşık 15-20 dakika sürdü. Uyandığımda ağrım yoktu sadece sağ kasığımda oturup kalkarken ve yürürken gerçekleşen batma hissi vardı. Opu günü parol kullanma ihtiyacım olmadı çok şükür ki. bugün opunun ertesi günüydü sabah vajene yapılan jel progesteronu kullanmaya başladım, transfere kadar her gün kullanacağım.
Opu'da 8 yumurta toplandı ve embriyoloğumuz, eşimin sperm örneğinde bazı morfolojik bozukluklar görüldüğünü ve kalsiyum içerikli bir solüsyonla işlem göreceğini söyledi. Bugün merkezden aradılar ve 8 yumurtadan 7'sinin sağlıklı bir şekilde döllendiği bilgisini verdiler. Pazartesi kısmetse transfer gerçekleşecek, çok çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Allah yardımcın olsun canım dilerim herşey yolunda gider ve kaliteli yumurtalar elde edilir. Hidrosalpinks durumunu paylaş lütfen bu durum bende de var diye düşündüğü için doktor 2 ay sonra hsg istedi ozaman ameliyat mı tüp bebek mi karar verecekmiş umarım bende 2 ay sonra en azından hayırla bu aşamalara gelebilirimMaşallah. Bende şimdi yoldayım opu için hastaneye giriyorumçok dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var. Opu yanında hidrosalpenks şüphesi olan sıvı da almaya çalışacak doktorl. Ters birşeyler olmasın
Ayyyy ins Allah hep güzel haberler verelim burda kuşun bile rızkını veren rabbim bizlerimi ihmal edecek saniyoruz zamanı geldiğinde hepimize bir şekilde nasip edecektir ins Allah dualarinizda benide eksik etmeyin kızlar ismim Gülseren bu süreçte dualarınıza talibim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun işlerimizi kolaylastirsin sabrimizin karşılığını kucagimizla doldursunAllah razı olsun canım benim dua edelim birbirimize. Bende zaten anestezili olucam hsg diğer türlü mümkün değil dayanamam Allah mecbur bırakmasın ağrı eşiğim cok düşük. Zaten coğu doktor yanıltmaması acısından anestezili öneriyormuş kasılma olursa açık tüp kapalı sanılır vs diye. Dilerim sende kolayca evladına kavuşursun burda bizimle paylasırsın mutluluğunu
Embriyo transferi sirasinda sedasyon veriliyor mu? Bir de bes dakikalik bir islem olarak okudum, dogru mudur?
Bir şey takıyor ve temizliyor orayı sonra katateri yerleştiriyor toplamda 10 dk sürüyor ama sıkışık olmak insanı yoruyor sadeceEmbriyo transferi sirasinda sedasyon veriliyor mu? Bir de bes dakikalik bir islem olarak okudum, dogru mudur?
Çıktım eve geçiyoruz. 4 tane yumurta toplandı. O sıvıyıda aspire etmişler yani iğne ile çekmişler öyle dedi hemşire hiçi kontrole geleceğim doktorumla ayrıntılı konuşacağım durum nedir diye takip edecekler sıvı birikimi yad akşst tekrar edecek li diye. Transfer de ileriki aylara kaldıAllah yardımcın olsun canım dilerim herşey yolunda gider ve kaliteli yumurtalar elde edilir. Hidrosalpinks durumunu paylaş lütfen bu durum bende de var diye düşündüğü için doktor 2 ay sonra hsg istedi ozaman ameliyat mı tüp bebek mi karar verecekmiş umarım bende 2 ay sonra en azından hayırla bu aşamalara gelebilirim
Çok geçmiş olsun cnm kontrollerini aksatma sıvı tekrar edebiliyor.kontrollü giderse dr inşh hayırlı bir sonuc alırsınÇıktım eve geçiyoruz. 4 tane yumurta toplandı. O sıvıyıda aspire etmişler yani iğne ile çekmişler öyle dedi hemşire hiçi kontrole geleceğim doktorumla ayrıntılı konuşacağım durum nedir diye takip edecekler sıvı birikimi yad akşst tekrar edecek li diye. Transfer de ileriki aylara kaldırabbim hepimizin işini kolay ve tamam eylesin
Uyanigiz di mi bu surecte? Ve sonrasinda yorgunluk vs oluyor mu, yatak istirahati gerekiyor mu?Spesklumu takması ve rahmine doğru ince bir katateri yerleştirmesi toplamda 10 15 dk sürüyor canım
Amin canım. Dilerim herşey yolunda gider en azından opunu oldun öyle düşün sonu güzel olsun beklicez artıkÇıktım eve geçiyoruz. 4 tane yumurta toplandı. O sıvıyıda aspire etmişler yani iğne ile çekmişler öyle dedi hemşire hiçi kontrole geleceğim doktorumla ayrıntılı konuşacağım durum nedir diye takip edecekler sıvı birikimi yad akşst tekrar edecek li diye. Transfer de ileriki aylara kaldırabbim hepimizin işini kolay ve tamam eylesin
Evet ondan korkuyorum inş tekrarlamaz.şimdş kulaşık embryolog dan gelecek telefondaÇok geçmiş olsun cnm kontrollerini aksatma sıvı tekrar edebiliyor.kontrollü giderse dr inşh hayırlı bir sonuc alırsın
İnşAmin canım. Dilerim herşey yolunda gider en azından opunu oldun öyle düşün sonu güzel olsun beklicez artık
evt şimdi de hergün telf bekleme o biter transfer hep birbekleyişEvet ondan korkuyorum inş tekrarlamaz.şimdş kulaşık embryolog dan gelecek telefonda
Yok şükür yani çok hafif kasık ağrısı varevt şimdi de hergün telf bekleme o biter transfer hep birbekleyişsonu güzel olsun da.nasıl ağrın felan varmı
Valla herkes birşekil atlatmış ben serum iğneyle bile atlatamadım hala ağrı ve ishal yüzünden perişan haldeyim;(Yok şükür yani çok hafif kasık ağrısı varkendimi öyle kasmışım ki damar yolu yeri daha çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?