2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Valla herkes birşekil atlatmış ben serum iğneyle bile atlatamadım hala ağrı ve ishal yüzünden perişan haldeyim;(
AA zor olmuş senin için. Belki çok yumurta toplanmıştır yada pco dan kaynaklıdır ?var mı böyle şeyler ? Hastalıklar da farkettirir ya

AA zor olmuş senin için. Belki çok yumurta toplanmıştır yada pco dan kaynaklıdır ?var mı böyle şeyler ? Hastalıklar da farkettirir ya
Pco yok yumurtada cok değildi 11taneydi dün serviste yattım biraz su toplamış 3kilo aldm 3günde ve hala geçmiyor;(

Pco yok yumurtada cok değildi 11taneydi dün serviste yattım biraz su toplamış 3kilo aldm 3günde ve hala geçmiyor;(
Allah şifa versin arkadaşım zor işler birde böyle şeyler olunca bedenen ve psikolojik olarak daha zorlanıyor insan. Doktorlar gerekli tedaviyi yapıp seni iyileştirecek ve hayırla transferin olacak bunları düşün

İnşallah öle acılar çekiyorumki ne transfer ne bebek şuan aklıma gelmio.sadece iyileşmek istiyorum.hepimize qcil şifalar

İnş hamd olsun büyük kısmı gitti ama muanede 5 yumurta deniyordu 4 toplandı onu merak ediyorum tekrar gidince öğrenirim artık.şuan çok da anlayacak kafada değilim zaten
Tam bende bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla ultrasonda foliküller görünüyormuş ama bazen foliküllerin içi boş cıkabiliyormuş canım opuya geçemeyenler oluyormuş yumurtaları boş cıktığı için oyüzden 4 olsun senin olsun

İ
İnşallah öle acılar çekiyorumki ne transfer ne bebek şuan aklıma gelmio.sadece iyileşmek istiyorum.hepimize qcil şifalar
İnşallah bir an önce iyileşir tedavine devam eder bebeğini kucağına alırsın. O zaman unutursun bu yaşadıklarını inşallah.

Haklısın canım demek ki öyleymiş

Merhaba kizlar bugun ignelerimin 8. Gunu..ve kasigimda batma gibi agri olustu..yumurtam catlamamistir dimi..cok korkuyorum..cunki daha once catladigi icin tedavim bi keresinde yarim kalmisti..sizlerde de oldumu veya oluyomu..normalmi agri..akinti normal demisti doktorum ama..agri hakkinda bisey bilmiyorum..

Uyanigiz di mi bu surecte? Ve sonrasinda yorgunluk vs oluyor mu, yatak istirahati gerekiyor mu?

Evet uyanıksınız ki de olun o muhteşem duyguyu tadın isterim. Ağlamaklı heyecanlı sevinç korkuyu hepsini bir arada yaşıyorsunuztabi 2 saat ayağa kaldırmadılar beni. Ve 4 saatlik yoldan geldiğim için 1 gece hastanede kaldık eve geldiğimden beri de uzanıyorum yere eğilmek merdiven inip çıkmak yasak dediler

Hanımlar selamlar. Bende bugun işk konttolüme gittim 5. İğnemi yaptırcam birazdan. 9 tane kadar yumurta saydı doktor. az mı sayısı olarak. Çünkü çok yumurta yok ama büyümeye başlamışlar bile gibi bir şey söyledi.

cnm kaliteli olsunlarda dolu cıkarlar inşlh az değil yumurtan

Sağol canım ya kendi doktorum yaşına göre çok iyi diyordu tüp bebek doktoru öyle söyleyince canım sıkıldı biraz. Acemi olunca birde
cnm 3yumurtası toplanıp biriyle hamile kalanda cok 30taneyle 0başarı sağlayanda takılma bnlara kaliteli cıksın önemli olan bu hiç yumurtası olmayanlarda var şükredelim

Herkese selam. Az once aradilar. Bugun opudan sonraki 2. gunum bugun embriyolarin dort hucreye bolunmesini bekledik. 5 embriyomun biri iki hucreli kalmis, biri dorde bolunmus ama fragmantasyonu yuksek dediler. Uc tane kaliteli embriyomuz var su an. Transferin yarin mi yoksa pazartesi mi olacagini yarin erkenden arayip haber verecekler. Bundan sonrasi kader kismet, insallah saglikli bi sekilde gelisirler hayirlisini diliyoruz. Olmazsa da yolumuz uzun, heyecanimiz yuksek:))

KIZLARR 4 YUMURTAM KALITELI CIKMIS BUGUN 1. GUNU 1 TANESI DOLLENMIS DOKTORUM SONRADAN DA DOLLENEBILEN OLUYOR DEDI BOYLE BIR SEY MUMKUN MU BIR YUMURTA ILE SANSIM DUSUK DEMI COK UZGUNUM

KIZLARR 4 YUMURTAM KALITELI CIKMIS BUGUN 1. GUNU 1 TANESI DOLLENMIS DOKTORUM SONRADAN DA DOLLENEBILEN OLUYOR DEDI BOYLE BIR SEY MUMKUN MU BIR YUMURTA ILE SANSIM DUSUK DEMI COK UZGUNUM
Evt mümkün bak sana ben anlatayım ilk 11yumurtadan 7tane döllendi dediler ertesi gün 8dediler arkadan yetişmiş 5.gün 2tane dondurdular 5inin birzck yavaşmış 6güne bıraktılr onların da 4 ü blast oldu yani olabiliyr ben yaşadm bu hafta bunu

Birde nasip bu kimin kaçtaneyle neye kavuşacağını yalnz Allah bilir çok die keain değil az diede olmaz değil bunun bir garantisi yok

Benim de 7. Gunum bendede var hafif agri akintimda var baskilama ignesi vermedimi o engelliyordur catlamasini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…