Canim ilkini saymazsak bu 3 ..ilk denenenizde erken catladigi icin toplama bile yapamamistik..onun disinda 2 negatif denemem oldu..amiinnnnn cumlemizin insallah..Aminnnnnnnsonuçta erken yaşta olanada Allah veriyor geç olanada.bu bizim elimizde değil Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.senin kaçıncı deneme cnm?
Üzülme cnm benim havuzlada çok hamile kalan var sonuçta şansı arttırmak için yapılıo bu ay böle sonraki belki daha cok yumurtan olur .inşlah güzel haberlerini alırızhavuz yapacağız dedi , 2 ay ara verip o şekilde yaptıracağım ama çok üzgünüm gerçekten
Gidicekk insallah..gider diyede dusunuyorumm..beninde kuzum ilk 2 denemede 1 toplandi oda 3. Gune gitti..negatifle sonuclandi ama gitti..canini sıkma..ben gidecegini dusunuyorumm..insallah kucaginada alirsin..inşllah 3.güne giderse...
bu sonuncu olur inşlhCanim ilkini saymazsak bu 3 ..ilk denenenizde erken catladigi icin toplama bile yapamamistik..onun disinda 2 negatif denemem oldu..amiinnnnn cumlemizin insallah..
inşallah hepimiz alırızGidicekk insallah..gider diyede dusunuyorumm..beninde kuzum ilk 2 denemede 1 toplandi oda 3. Gune gitti..negatifle sonuclandi ama gitti..canini sıkma..ben gidecegini dusunuyorumm..insallah kucaginada alirsin..⚘
4 toplandı 1 i boş çıktı 3 ü döllendiAmaninnnnnn..masallahh diyelimmmmm..insallah..ilerler kuzum..allahim nasip etsin....kac yumurtan vardi..kaci dollendi canim..
Eet 5 e kadar bekleyeceklersevindm kuzu 5.günemi bıraktılar embriyoları
Şimdi çıktımda serum takili agri kesici antibiyotik henuz bi bilgi vermedi bitsin doktorum gelecek baya agrim var ama adet gibi birde surekli su iciyorum idaririm gelsn diyeAmin insallah canimm..insallah 3ude kaliteli bir sekilde 5. Gune gider ...senin kactane yumurtan vardi kuzum..
Benimde perşembe oldu transferim ama inanılmaz bir halsizlik hali var üşüttüm mü acaba bilmiyorum çok kırgınlık var bakalımMerhaba herkese kizlarrr..umarım herkes pozitif haberini alir her şeyle cok güzel ilerlerrr
Cumartrsi transfer oldum ben gun sayıyorum ama zaman geçmiyor cok kendimi dinliyorum belirti ariyorm en iyisi surda azcık dertleselim
Gider inşallah rabbim ol der o da hayırlı bir eblat olur inşinşllah 3.güne giderse...
Geçmiş olsun güzel şeylere vesile olsunŞimdi çıktımda serum takili agri kesici antibiyotik henuz bi bilgi vermedi bitsin doktorum gelecek baya agrim var ama adet gibi birde surekli su iciyorum idaririm gelsn diye
Ah şu evlere de hayırlısı ile gelebilsekBenimde perşembe oldu transferim ama inanılmaz bir halsizlik hali var üşüttüm mü acaba bilmiyorum çok kırgınlık var bakalım
Masallah canimmm....amin insallah darisi benim ve tum arkadaslaraa....4 toplandı 1 i boş çıktı 3 ü döllendi
Canimm cok gecmisss olsunnn...masallahh...senin cok yumurtanmi vardi..bana takmadilar..cok kisa surdu benim islememim..antibiyoigi bana hap seklinde verdiler..3 gun icicem gunde 1 tane..hadi ikimiz icinde bekleyis basladi..kuzumm...dilerimm hepsi dolleniirr...Şimdi çıktımda serum takili agri kesici antibiyotik henuz bi bilgi vermedi bitsin doktorum gelecek baya agrim var ama adet gibi birde surekli su iciyorum idaririm gelsn diye
Geleceğiz hep birlikte ilerleyeceğiz güzel güzelAh şu evlere de hayırlısı ile gelebilsekmaşallah
Bimiyorum cumartesi kontrolde 9 yumurta gorunuyordu kac toplandi bi fikrim yok doktor soyleyknce yazarim simdi serumlarin bitmesini bekliyorum bakalim insallah guzel hayirli sonuclar aliriz hep birlikteCanimm cok gecmisss olsunnn...masallahh...senin cok yumurtanmi vardi..bana takmadilar..cok kisa surdu benim islememim..antibiyoigi bana hap seklinde verdiler..3 gun icicem gunde 1 tane..hadi ikimiz icinde bekleyis basladi..kuzumm...dilerimm hepsi dolleniirr...⚘⚘ rabbimm nasip ederrr...
Birasdan soylerler kuzum..insallah daha fazlasida cikmistir..Bimiyorum cumartesi kontrolde 9 yumurta gorunuyordu kac toplandi bi fikrim yok doktor soyleyknce yazarim simdi serumlarin bitmesini bekliyorum bakalim insallah guzel hayirli sonuclar aliriz hep birlikte
Anatolia tup bebek, ankaraSiz hangi merkeze gidiyorsunuz
Amin insallah dolu kaliteli olsundaBirasdan soylerler kuzum..insallah daha fazlasida cikmistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?