2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Aminnnnnnn sonuçta erken yaşta olanada Allah veriyor geç olanada.bu bizim elimizde değil Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.senin kaçıncı deneme cnm?
Canim ilkini saymazsak bu 3 ..ilk denenenizde erken catladigi icin toplama bile yapamamistik..onun disinda 2 negatif denemem oldu..amiinnnnn cumlemizin insallah..

Amin insallah canimm..insallah 3ude kaliteli bir sekilde 5. Gune gider ...senin kactane yumurtan vardi kuzum..
Şimdi çıktımda serum takili agri kesici antibiyotik henuz bi bilgi vermedi bitsin doktorum gelecek baya agrim var ama adet gibi birde surekli su iciyorum idaririm gelsn diye

Merhaba herkese kizlarrr..umarım herkes pozitif haberini alir her şeyle cok güzel ilerlerrr

Cumartrsi transfer oldum ben gun sayıyorum ama zaman geçmiyor cok kendimi dinliyorum belirti ariyorm en iyisi surda azcık dertleselim
Benimde perşembe oldu transferim ama inanılmaz bir halsizlik hali var üşüttüm mü acaba bilmiyorum çok kırgınlık var bakalım

Player daki gibi keşke şöyle birkaç hafta ileri sarabilsek transfer ve sonrasına gelsek

Şimdi çıktımda serum takili agri kesici antibiyotik henuz bi bilgi vermedi bitsin doktorum gelecek baya agrim var ama adet gibi birde surekli su iciyorum idaririm gelsn diye
Canimm cok gecmisss olsunnn...masallahh...senin cok yumurtanmi vardi..bana takmadilar..cok kisa surdu benim islememim..antibiyoigi bana hap seklinde verdiler..3 gun icicem gunde 1 tane..hadi ikimiz icinde bekleyis basladi..kuzumm...dilerimm hepsi dolleniirr...⚘⚘rabbimm nasip ederrr...

Bimiyorum cumartesi kontrolde 9 yumurta gorunuyordu kac toplandi bi fikrim yok doktor soyleyknce yazarim simdi serumlarin bitmesini bekliyorum bakalim insallah guzel hayirli sonuclar aliriz hep birlikte

Bimiyorum cumartesi kontrolde 9 yumurta gorunuyordu kac toplandi bi fikrim yok doktor soyleyknce yazarim simdi serumlarin bitmesini bekliyorum bakalim insallah guzel hayirli sonuclar aliriz hep birlikte
Birasdan soylerler kuzum..insallah daha fazlasida cikmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…