Ay ben bu topiği nasil görmemişim. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah cok bekletmez bebek.MERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
İnternette videolarina baktim ayakta yapanda var oturarak yapanda bende hep ayakta yaptim bugun otrarak yaptimCanim ben oturarak yaptim hep..dogrumu bilmiyorumm..
İnşallah canım benimAy ben bu topiği nasil görmemişim. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah cok bekletmez bebek.
Ben Eylül ayında başladım progesteron yüksek çıkınca transferim kasım ayına ertelendi. Bugün de transfer tarihim belli oldu insallah Kasım sonunda güzel haberi alıcam
Ben hep ayakta yaptımİnternette videolarina baktim ayakta yapanda var oturarak yapanda bende hep ayakta yaptim bugun otrarak yaptim
Videolara baktim oturarakta yapan var ayaktada yapan var ben hep ayakta yapmıştım bugun oturarak yaptim ..sanki oturarak yapmak daha iyi geldi..her akşam 21:00 da yapiyorumNaısl rahat hissedersenben hep oturdum sonra kalkıp yürüdüm
Gonal f i mi yani yumurta geliştirici miVideolara baktim oturarakta yapan var ayaktada yapan var ben hep ayakta yapmıştım bugun oturarak yaptim ..sanki oturarak yapmak daha iyi geldi..her akşam 21:00 da yapiyorum
Canmmm hayırlı olaun inşlhhh devamıda güzel gelir gözün aydınAmin insallah. Bu mutluluğu herkese tatdirsin rabbim. Ben de sag salim kucagima alirim insallah. Ilk denemem, yasim 34. Adana acibademde yaptirdim
Tebrik ediyorumMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Cetro bendede acitti hemsire demisti
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İnşallah arkanızdan da darısı bize olsunAmim canim allah razi olsun. Evet ilk denemem. 23 yumurta toplandi, 5. Gun transferi yapildi taze transfer. Transfer gunu 14 yumurtam kalmisti, 2 sini transfer ettiler, digerlerini dondurttuk.
Allahım size bağışlasın sağlıkla inşallahAmin insallah. Bu mutluluğu herkese tatdirsin rabbim. Ben de sag salim kucagima alirim insallah. Ilk denemem, yasim 34. Adana acibademde yaptirdim
Arkadaşlar az önce embryolog aradı3 embryoda çok güzel olması gereken şekilde.hepsi aynı aynı boy a kalite dedi ama asıl kalite ve derecelendirme işlemi 4. Gün oluyor. 4. Güne ulaşan embiryolsr da 5. Güne ulaşıyor. Dedi . Asıl önemli olan 4. Gün çünkü 4. Gün de hücreler çok sayıda ve birleşik olması lazımmış falan dedi ben çok sorunca adam güldü ilk denemeniz galiba ben size hergün daha ayrıntılı bilgi veririm dedi
Hemşireniz 9 da olduğunu biliyor mu ?ben 7 7.3 gibi dediğimde bile onu akşam 6 a çekin dedi daha sonra çatlamama iğnesi cetrotide eklenince cetrotide ı 3.3 gibi gonal f i 6 gibi devam ettim öyle istedilerEvet yumurta geliştirici ama gonal f değil merionel kullaniyorum
Evet evet soyleyipte yaptim her aksam bu saatte yapiyorum dedim tamam dedi..Anaokul öğretmeniyim eve gelişim 20:30 gibi oluyo anca o saatte yapabiliyorumHemşireniz 9 da olduğunu biliyor mu ?ben 7 7.3 gibi dediğimde bile onu akşam 6 a çekin dedi daha sonra çatlamama iğnesi cetrotide eklenince cetrotide ı 3.3 gibi gonal f i 6 gibi devam ettim öyle istediler
Tmm canım aman onlar bilsin de. Saatlere göre ayar yapıp çatlama iğnesi de yaptırıyorlar yaEvet evet soyleyipte yaptim her aksam bu saatte yapiyorum dedim tamam dedi..Anaokul öğretmeniyim eve gelişim 20:30 gibi oluyo anca o saatte yapabiliyorum
Doğru diyorsun valla ben söyledim direk tamam dedi çarşamba kontrolum var doktorumada söyleyim ozamanTmm canım aman onlar bilsin de. Saatlere göre ayar yapıp çatlama iğnesi de yaptırıyorlar ya
Hayırlı olsun canımHerkese merhabalar benim de tedavim bugün başladı inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Ben iğneleri hep akşam 9.30da yaptım,cetrotide ilk günler öğlen sonra akşam yaptım hemşirelerde bişe demedi bende kafama göre takılmıştımEvet evet soyleyipte yaptim her aksam bu saatte yapiyorum dedim tamam dedi..Anaokul öğretmeniyim eve gelişim 20:30 gibi oluyo anca o saatte yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?