Toplama sırasında mı almışlardı sıvıyı? İnşallah o ağrıyı bir daha çekmek zorunda kalmadan bebeğin olur da uzun bir süre baskılar.gerçekten insan o durumda ağrım bitsin de ne olursa olsun modunda oluyor.Bende de bazen 3.5 cm bazen 4.5 cm çıkıyordu kistler ve bağırsak sorunu vardı evet aynı eşykerş yaşadım bende. Kapalı ameliyat oldu ve domtorun dediği ufak ufak bi sürü kist vardı bağırsakları yapıştırmış açtım onları dedi. 1 sene çok rahat ettim de yeniden hafif ağrı başladı sebebi ya tekrar endometriozis yada tüpte sıvı birikimi. Sıvıyı da aldılar ilerleyen zamanda belli olacak
Maşallah canım hayırlı olsun çok çok sevindim darısı bizeMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Evet canım yumurta toplar gibi aldılar Çarşamba bakalım ne diyecekToplama sırasında mı almışlardı sıvıyı? İnşallah o ağrıyı bir daha çekmek zorunda kalmadan bebeğin olur da uzun bir süre baskılar.gerçekten insan o durumda ağrım bitsin de ne olursa olsun modunda oluyor.
Ohh maşallahMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Hadi inşallah ya, sizin için dua edeceğim1 yumurtam döllendi kızlar , yarın haber gelecek3.günde dondurulur inşallah
Maşallah sübhanallah inşallah bizlere de bu güzel haberi yazmak nasip olurMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Masalalh hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza inslalah ilk denemenizmi kac yumurta cikmis dollenmişti kacinci gun embriyosu birde taze mi transfer baya da soru sordum ama meraktanMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Çok mutlu oldum hayırlı olsun darısı başımıza insallahMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Tebrik ederim canim..darisi bende dahil tum isteyen arkadaslaraaaaMerhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Amin canim insallah.Tebrik ederim canim..darisi bende dahil tum isteyen arkadaslaraaaa
Amin canim insallah. Allah razı olsunÇok mutlu oldum hayırlı olsun darısı başımıza insallah
Amim canim allah razi olsun. Evet ilk denemem. 23 yumurta toplandi, 5. Gun transferi yapildi taze transfer. Transfer gunu 14 yumurtam kalmisti, 2 sini transfer ettiler, digerlerini dondurttuk.Masalalh hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza inslalah ilk denemenizmi kac yumurta cikmis dollenmişti kacinci gun embriyosu birde taze mi transfer baya da soru sordum ama meraktan
Amin insallah. Bu mutluluğu herkese tatdirsin rabbim. Ben de sag salim kucagima alirim insallah. Ilk denemem, yasim 34. Adana acibademde yaptirdimMaşallah sübhanallah inşallah bizlere de bu güzel haberi yazmak nasip olurilk denemeniz miydi bide kaç yaşındasınız
Cok şükür canim, allahtan umudumuzu hic kaybetmeyelim. ben 6 yildir ugrasiyordum, ama bu 5up bebekteki ilk denemem. Darisi burdaki isteyen herkese insallah.Ohh maşallahinsan umutlanıyor böyle şeyleri duyunca
Amin canim insallah. Rabbim helimizin yüzünü güldürsün tez vakitte insallahMaşallah canım hayırlı olsun çok çok sevindim darısı bize
Naısl rahat hissedersenKızlar buarada iğneyi ayaktamı yapıyorsunuz oturarajmi
Canim ben oturarak yaptim hep..dogrumu bilmiyorumm..Kızlar buarada iğneyi ayaktamı yapıyorsunuz oturarajmi
Masalalh hayirli ugurlu olsun inslalahAmim canim allah razi olsun. Evet ilk denemem. 23 yumurta toplandi, 5. Gun transferi yapildi taze transfer. Transfer gunu 14 yumurtam kalmisti, 2 sini transfer ettiler, digerlerini dondurttuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?