2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Toplama sırasında mı almışlardı sıvıyı? İnşallah o ağrıyı bir daha çekmek zorunda kalmadan bebeğin olur da uzun bir süre baskılar.gerçekten insan o durumda ağrım bitsin de ne olursa olsun modunda oluyor.

Evet canım yumurta toplar gibi aldılar Çarşamba bakalım ne diyecek

Bu embiryologun da paylaşımları güzel arkadaşlar tavsiye ederim

Merhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Maşallah sübhanallah inşallah bizlere de bu güzel haberi yazmak nasip olur ilk denemeniz miydi bide kaç yaşındasınız

Merhaba arkadaslar. Bugun transferin 12. Günü. Kan testi yaptirdim beta hcg 621 cikti. Cok şükür. Insallah sagsalim kucağıma almak da nasip olur. Darisi tüm isteyenlerin basina inşallah.
Masalalh hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza inslalah ilk denemenizmi kac yumurta cikmis dollenmişti kacinci gun embriyosu birde taze mi transfer baya da soru sordum ama meraktan

Masalalh hayirli olsun cok sevindim darisi bizim basimiza inslalah ilk denemenizmi kac yumurta cikmis dollenmişti kacinci gun embriyosu birde taze mi transfer baya da soru sordum ama meraktan
Amim canim allah razi olsun. Evet ilk denemem. 23 yumurta toplandi, 5. Gun transferi yapildi taze transfer. Transfer gunu 14 yumurtam kalmisti, 2 sini transfer ettiler, digerlerini dondurttuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…