- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Merhaba bende sanırım ekimde transfer okucam haziranda başladım tedaviye ertelene ertelene bu güne kadar geldik 6 ekim kontroşüm var bir sıkıntı çıkmaz ise transfer günüm belli olucakYok mu ekimde benimle aynı kaderi paylaşan hanımlar
Hayırlı olsun insalh benimde önümüzdeki hafta olacak insalh transferim ananasin rahim kalinlastirici özelliği mi var acaba bende yemeye başlasam nar suyu içiyorum ama insalh faydası olurMerhaba Kızlar bende transferden geldimdoktorum ananas ye diye de belirtti size de bilgi olsun.. rahim kalınlaşması için ben de nar suyu içmiştim.. Allahım hepimize nasip etsin güzel hamilelik güzel bebekler
Yok onun rahim kalınlaştırıcı özelliği yok canım bana bugün transferden sonra söyledi önceden dememişti ben duymuştum ama zaten yemeye başlamıştım birde kabak çekirdeği çok duydum transfer sonrası yemek iyi diyeHayırlı olsun insalh benimde önümüzdeki hafta olacak insalh transferim ananasin rahim kalinlastirici özelliği mi var acaba bende yemeye başlasam nar suyu içiyorum ama insalh faydası olur
Benim 15 gecikti, stresten değil malesef kist oluşmuş. Dr yumurta çatlamış kiste dönüşmüş yada çatlamamış kiste mi dönüşmüş dedi tam anlayamadım. Tek hatırladığım zararsız basit bi kist, endişelenme regl olunca atarsın dedi.Merhabalar benimde hayatımda ilk kez reglim geçikmişti. Turhusalın 3.günü regl oldum. 6gün geçmişti regl. Stresten oluyor bunlar. Benimde transfer ertelenmişti. İşallah bu ay başlicaz
Teşekkür ederim. Benim rahim ince kaldı transfer aşamasında o yüzden ertelendi.geçen hafta histereskopi oldum bir sorun çıkmadı şükür. Adet olmayı bekliyorum sonra hazırlıklar başlicak. Tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz. Beklemekte zorBenim 15 gecikti, stresten değil malesef kist oluşmuş. Dr yumurta çatlamış kiste dönüşmüş yada çatlamamış kiste mi dönüşmüş dedi tam anlayamadım. Tek hatırladığım zararsız basit bi kist, endişelenme regl olunca atarsın dedi.
İlk reglle birlikte tedaviye başlayacaktım ama henüz gelemediği için beklemedeyim şuan.
Sizin transferiniz neden ertelendi. İnşallah sorunsuz bi süreçten sonra beklediğinize kavuşursunuz
Hayırlısı olsun canım Allahın bi bildiği var ki böyle bekletiyor bende ekimde transfer diye beklerken 6 ekimde gebelik testi ile öğrenicez ne olduğunu öyle hızlı gelişti ki oylaylar ekimi görmeden transfer oldumMerhaba bende sanırım ekimde transfer okucam haziranda başladım tedaviye ertelene ertelene bu güne kadar geldik 6 ekim kontroşüm var bir sıkıntı çıkmaz ise transfer günüm belli olucak
Normal.. progestan kalçadan vurulanda insanı mahvediyor otururken kalkarken yatarken acıyo sürekliKızlar benim bu göbekten vurduğun iğnelerin yeri çok acımaya başladı ya normal mi sizce
Dogru diosun benden de 28 yumurta toplandi rahim dinlendirdik denemede neymis onuda anlamadim23 tane varsa nasıl bu ay deneyecek anlayamadım. benim doktorum bana tedavinin başında demiştiki 15 tanenin üstünde olursa rahmi dinlenmeye alacağız. çünkü çok yumurta gelişince yumurtalıkta büyüyormuş haliyle buda yumurtalığın geniş olması demek olduğu için tutunmasını etkileyebilir demişti. ayrıca ohss sendromu riski oluşabileceğinden zorlanmamalı demişti. bir çok kişininde böyle olduğunu öğrenmiştim.
Hangi iğneleri kullanıyosun canım ben sadece oksapar kullanıyorum iğne olarak cok acıyo hatta dün yaptığım iğne felaket morarttıKızlar benim bu göbekten vurduğun iğnelerin yeri çok acımaya başladı ya normal mi sizce
Söküldükten sonraki 2.gün gitmiştim ben benimde ilk gün leke geliyor onu saymadımKızlar bişey sorucam ben şimdi adet oluyorum leke gelmiş ama benim adetin sökülmesi iki günü buluyor nerdeyse ben kanamam başlayınca mı gideceğim tüp bebek için yoksa illa ikinci günü mü gitmem gerekiyor? 2. Günde benim kanamam olmuyor hiç
canım hastaneyi arayip durumunu anlatıp 3.günü de başlayabilirsin bende 3.günümde başlamıştımKızlar bişey sorucam ben şimdi adet oluyorum leke gelmiş ama benim adetin sökülmesi iki günü buluyor nerdeyse ben kanamam başlayınca mı gideceğim tüp bebek için yoksa illa ikinci günü mü gitmem gerekiyor? 2. Günde benim kanamam olmuyor hiç
Lekelenme ilk gün sayılmaz aktif kanamanizin basladigi gunu ilk gun sayip 2. veya 3. gunu gitmeniz gerekiyorKızlar bişey sorucam ben şimdi adet oluyorum leke gelmiş ama benim adetin sökülmesi iki günü buluyor nerdeyse ben kanamam başlayınca mı gideceğim tüp bebek için yoksa illa ikinci günü mü gitmem gerekiyor? 2. Günde benim kanamam olmuyor hiç
Çok teşekkür ederm.benim transferim yarın.transferden sonra bilgilendiririm seni tabikii.750 tl dediler bana.ama benim çalıştığım kurum tedavimi karşıladığı için sıkıntı yaşamıyorum yoksa fiyatlar çok yüksek.bana 1 defa takılıcak.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur serum kullandıktan sonra bana da bilgi verir misiniz? Bir de size serum ücretini söylediler mi? Benim merkezimde 500 tl istiyorlar ve birkaç defa takılacak bu fiyat çok aşırı geldi bana
Söküldükten sonraki 2.gün gitmiştim ben benimde ilk gün leke geliyor onu saymadım
canım hastaneyi arayip durumunu anlatıp 3.günü de başlayabilirsin bende 3.günümde başlamıştım
Çok teşekkür ederim araya da haftasonunu giriyor ya stres oldum bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hepinizeLekelenme ilk gün sayılmaz aktif kanamanizin basladigi gunu ilk gun sayip 2. veya 3. gunu gitmeniz gerekiyor
13 Ekim olursa 23.günüm canım. Kontrol de kesin belli olacak tarih inşallahMerhabalar yani adetin kaçıncı günü transfer olucaksınız?
Canım bende prolutex mı ne öyle bi iğne kullanıyorum göbeğim de yer kalmadı sertleşti vurdukça çok canım yanıyor ya salı günü bi gelse de sonucu öğrensem diye bekliyorumHangi iğneleri kullanıyosun canım ben sadece oksapar kullanıyorum iğne olarak cok acıyo hatta dün yaptığım iğne felaket morarttı
Rabbim bizlerin yardımcısı olsun emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile versinNormal.. progestan kalçadan vurulanda insanı mahvediyor otururken kalkarken yatarken acıyo sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?