2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhaba Kızlar bende transferden geldim doktorum ananas ye diye de belirtti size de bilgi olsun.. rahim kalınlaşması için ben de nar suyu içmiştim.. Allahım hepimize nasip etsin güzel hamilelik güzel bebekler

Merhaba Kızlar bende transferden geldim doktorum ananas ye diye de belirtti size de bilgi olsun.. rahim kalınlaşması için ben de nar suyu içmiştim.. Allahım hepimize nasip etsin güzel hamilelik güzel bebekler
Hayırlı olsun insalh benimde önümüzdeki hafta olacak insalh transferim ananasin rahim kalinlastirici özelliği mi var acaba bende yemeye başlasam nar suyu içiyorum ama insalh faydası olur

Hayırlı olsun insalh benimde önümüzdeki hafta olacak insalh transferim ananasin rahim kalinlastirici özelliği mi var acaba bende yemeye başlasam nar suyu içiyorum ama insalh faydası olur
Yok onun rahim kalınlaştırıcı özelliği yok canım bana bugün transferden sonra söyledi önceden dememişti ben duymuştum ama zaten yemeye başlamıştım birde kabak çekirdeği çok duydum transfer sonrası yemek iyi diye

Merhabalar benimde hayatımda ilk kez reglim geçikmişti. Turhusalın 3.günü regl oldum. 6gün geçmişti regl. Stresten oluyor bunlar. Benimde transfer ertelenmişti. İşallah bu ay başlicaz
Benim 15 gecikti, stresten değil malesef kist oluşmuş. Dr yumurta çatlamış kiste dönüşmüş yada çatlamamış kiste mi dönüşmüş dedi tam anlayamadım. Tek hatırladığım zararsız basit bi kist, endişelenme regl olunca atarsın dedi.
İlk reglle birlikte tedaviye başlayacaktım ama henüz gelemediği için beklemedeyim şuan.
Sizin transferiniz neden ertelendi. İnşallah sorunsuz bi süreçten sonra beklediğinize kavuşursunuz

Teşekkür ederim. Benim rahim ince kaldı transfer aşamasında o yüzden ertelendi.geçen hafta histereskopi oldum bir sorun çıkmadı şükür. Adet olmayı bekliyorum sonra hazırlıklar başlicak. Tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz. Beklemekte zor

Merhaba bende sanırım ekimde transfer okucam haziranda başladım tedaviye ertelene ertelene bu güne kadar geldik 6 ekim kontroşüm var bir sıkıntı çıkmaz ise transfer günüm belli olucak
Hayırlısı olsun canım Allahın bi bildiği var ki böyle bekletiyor bende ekimde transfer diye beklerken 6 ekimde gebelik testi ile öğrenicez ne olduğunu öyle hızlı gelişti ki oylaylar ekimi görmeden transfer oldum

Dogru diosun benden de 28 yumurta toplandi rahim dinlendirdik denemede neymis onuda anlamadim

Kızlar bişey sorucam ben şimdi adet oluyorum leke gelmiş ama benim adetin sökülmesi iki günü buluyor nerdeyse ben kanamam başlayınca mı gideceğim tüp bebek için yoksa illa ikinci günü mü gitmem gerekiyor? 2. Günde benim kanamam olmuyor hiç

Söküldükten sonraki 2.gün gitmiştim ben benimde ilk gün leke geliyor onu saymadım

canım hastaneyi arayip durumunu anlatıp 3.günü de başlayabilirsin bende 3.günümde başlamıştım

Lekelenme ilk gün sayılmaz aktif kanamanizin basladigi gunu ilk gun sayip 2. veya 3. gunu gitmeniz gerekiyor

Çok teşekkür ederm.benim transferim yarın.transferden sonra bilgilendiririm seni tabikii.750 tl dediler bana.ama benim çalıştığım kurum tedavimi karşıladığı için sıkıntı yaşamıyorum yoksa fiyatlar çok yüksek.bana 1 defa takılıcak.

Söküldükten sonraki 2.gün gitmiştim ben benimde ilk gün leke geliyor onu saymadım
canım hastaneyi arayip durumunu anlatıp 3.günü de başlayabilirsin bende 3.günümde başlamıştım
Lekelenme ilk gün sayılmaz aktif kanamanizin basladigi gunu ilk gun sayip 2. veya 3. gunu gitmeniz gerekiyor
Çok teşekkür ederim araya da haftasonunu giriyor ya stres oldum bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hepinize

Hangi iğneleri kullanıyosun canım ben sadece oksapar kullanıyorum iğne olarak cok acıyo hatta dün yaptığım iğne felaket morarttı
Canım bende prolutex mı ne öyle bi iğne kullanıyorum göbeğim de yer kalmadı sertleşti vurdukça çok canım yanıyor ya salı günü bi gelse de sonucu öğrensem diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…