- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Ne güzel allah bizlerede nasip etsin inşallah. Transfer sonrası neler oldu gün gün ne yaşadjnız neler yaptınız anlatır mısınız? Benim 26 eylülde transferim oldu 2 embriyo. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor hafif bel ağrım ve göğüslerimde dolgunlaşma var 2 gündür bunlar ilaçlardan mı acaba bilmiyorum en zor kısmı sonuç beklemekmiş tüp bebekteHepinize hayirli olsun bende tup bebekle doguran annelerdenim bisi sormak isterseniz yardimci olurum bende hep biri bisi yazsin die beklerdim optm
3.gün 2 tane transfer ettiler. Ben özel bir şey yapmadım öyle saatlerce yatıp dinlenmedim çünkü hastanede 4 saat falan yattım eve gelince ağır iş yapmadım sadece geri herşey normal hayatımda olduğu gibi oldu canım. Değişiklik yok ilaçların etkisi sanırım ama adet olacakmışım gibi agrım oluyor arada bide bi gün üşüme geldi üzerime sonra olmadıBenimde 26 eylül transferim oldu canım bende estrofem iğne ve fitil birde aspirin kullanıyorum. Kaç embriyo transfer edildi neler yaptın sonrasında vücudunda bi değişiklik var mı?
Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah olumlu sonuclar alirsinncogu iyi kalitede ama orta kalite de var dedi. Toplam 9 embriyo unuttum cok detayini o an heyecandan://
Yine de iyi canım inşallah en iyisini senin için büyütüp transfer ederler sanaKizlar hastaneden embriyolarin durumunu istedim. Bunu ginderdiler. 1 tane 5aa 3 tane 4aa varmis. Aslinda toplam 9 embriyo ama digerleri sanirim orta kalite. Yorumlayabilen var mi?Eki Görüntüle 2698318
İnsalah canim yaa 9 ekim gibi transferr. Bakalim oldukca heyecanliyimYine de iyi canım inşallah en iyisini senin için büyütüp transfer ederler sana
Isteyince veriyorlar mi ben doktoruma sordum iyi kalite var dedi bahsetmedi aa mi ab mi demek ki yazıyorlarmis boyle acaba istesem verirler mi banadaKizlar hastaneden embriyolarin durumunu istedim. Bunu ginderdiler. 1 tane 5aa 3 tane 4aa varmis. Aslinda toplam 9 embriyo ama digerleri sanirim orta kalite. Yorumlayabilen var mi?Eki Görüntüle 2698318
Canim ben de embriyologa whatsapp’tan yazdim bu fotografi gonderdi. Bence iste niye vermesinler ki senin bebeklerin sonuctaIsteyince veriyorlar mi ben doktoruma sordum iyi kalite var dedi bahsetmedi aa mi ab mi demek ki yazıyorlarmis boyle acaba istesem verirler mi banada
Embriyologun cep numarasi yok bende ama bir arayayım merkeziCanim ben de embriyologa whatsapp’tan yazdim bu fotografi gonderdi. Bence iste niye vermesinler ki senin bebeklerin sonucta
İnşallah canım burada hamiş haklarımızı de konuşuruz inşallahİnsalah canim yaa 9 ekim gibi transferr. Bakalim oldukca heyecanliyim
İnsallahh yaa dusunmesi bile hayal geliyor. Bir kez bile hamile kalamadim benİnşallah canım burada hamiş haklarımızı de konuşuruz inşallah
Ben daha bu konuda hiç gitmedim ya hastaneye çok heyecanlıyım valla o iğneleri falan nasıl yapıcam diyeHiç düşünme düşününce stres oluyor ben düşünmedim opu sonrası 6.gün adet oldum ve herşey bi anda ilerledi normal adetimmis
Benim canım tatlıdır arı soksa korkarım ama güzel bi amaç için olunca herşeyi yapıyorsunBen daha bu konuda hiç gitmedim ya hastaneye çok heyecanlıyım valla o iğneleri falan nasıl yapıcam diye
Cok zor ilkinde gogsumde cok dolgunluk olmustu tutmustu onlari kaybettim ikincise hicbiyerim aramayınca tutmadi sanmistim uzulmustum ama oda tuttu :) biraz psikolojik saniyorum insalah tutucamtir yapilan tedavi cok buyuk. Ben tranferden sonra cok yatmadim yorulmadm is yapmadim ama evde suyunu kendim ictim yemegini kendim yaptim ve transfere 3 gun kala sonucu ogrenene kadar havuc suyu ictm onun faydasina cok inaniorum 5.gun emriosu tek konuldu 6. Gun 52 kan testiyle sonucu ogrenmistimNe güzel allah bizlerede nasip etsin inşallah. Transfer sonrası neler oldu gün gün ne yaşadjnız neler yaptınız anlatır mısınız? Benim 26 eylülde transferim oldu 2 embriyo. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor hafif bel ağrım ve göğüslerimde dolgunlaşma var 2 gündür bunlar ilaçlardan mı acaba bilmiyorum en zor kısmı sonuç beklemekmiş tüp bebekte
canım adetine kaç gün var senin ?Selam kızlar benim Estradiol değerim 6500 çıktı 23 yumurta saydı en küçüğü 12.5 en büyüğü 20 büyüklüğünde ortalama 17-18 lerde.. 2 Ekimde toplama işlemi yapılcak.. Transferim için beklenilcek.. Şimdi adet olacaksın doktorumuz bi adet yerleştirip deneme yapıcak sonraki ay da işlemin olacak dedi. Tam olarak anlamadım. Deneme dediği şey nasıl denediği tutmayacak bi şey mi? hiç anlamadım böyle bir durum olan oldu mu?
23 tane varsa nasıl bu ay deneyecek anlayamadım. benim doktorum bana tedavinin başında demiştiki 15 tanenin üstünde olursa rahmi dinlenmeye alacağız. çünkü çok yumurta gelişince yumurtalıkta büyüyormuş haliyle buda yumurtalığın geniş olması demek olduğu için tutunmasını etkileyebilir demişti. ayrıca ohss sendromu riski oluşabileceğinden zorlanmamalı demişti. bir çok kişininde böyle olduğunu öğrenmiştim.Selam kızlar benim Estradiol değerim 6500 çıktı 23 yumurta saydı en küçüğü 12.5 en büyüğü 20 büyüklüğünde ortalama 17-18 lerde.. 2 Ekimde toplama işlemi yapılcak.. Transferim için beklenilcek.. Şimdi adet olacaksın doktorumuz bi adet yerleştirip deneme yapıcak sonraki ay da işlemin olacak dedi. Tam olarak anlamadım. Deneme dediği şey nasıl denediği tutmayacak bi şey mi? hiç anlamadım böyle bir durum olan oldu mu?
Yaparım inşallah ya yeter ki hayırlısıyla gelsin yavrularımBenim canım tatlıdır arı soksa korkarım ama güzel bi amaç için olunca herşeyi yapıyorsun
Benimde transferim 26sında oldu.Ne güzel allah bizlerede nasip etsin inşallah. Transfer sonrası neler oldu gün gün ne yaşadjnız neler yaptınız anlatır mısınız? Benim 26 eylülde transferim oldu 2 embriyo. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor hafif bel ağrım ve göğüslerimde dolgunlaşma var 2 gündür bunlar ilaçlardan mı acaba bilmiyorum en zor kısmı sonuç beklemekmiş tüp bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?