2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Doktorumla görüşemedim ki ultrasondan sonra tahlil e gönderdi onları beklerken ben sonucu görmüş 2 çatlama iğnesi yazmış. Bunları hemşire hnm anlattı.. İşlemden bi kaç gün sonra regl olcaksın dedi ondan sonra bi deneme yapıcakmış şaşkınım bende.. Sonra bir kez daha adet olcakmışım o zaman yerleştircekmiş. Ben deneme kısmını çözemedim yahut yanlış anladım

Benimde transferim 26sında oldu. kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Bende de bugüne kadar halsizlik ağrı falan çok oldu ama bugün iyiyim çok şükür. Vücut ilaçlara alıştı sanırım..
5.gün embriyosuydu Ben cok dinliyorum kendimi sanırım sürekli vücudumda bişeyler buluyorum

Hmm benim 3. Gün. 2 gün geriden gelicem ben ozaman. Inşallah hayırlı haberler alırız
İnsallah canım test günün ne zaman benim cumartesi. Hatta doktora cok erken değil mi dedim hormonlardan anlarız erken değil belli olur dedi

İnsallah canım test günün ne zaman benim cumartesi. Hatta doktora cok erken değil mi dedim hormonlardan anlarız erken değil belli olur dedi
Bana 8 ekim çıkmazsa 10 ekim dedim. Ama başladım testlere iğnenin etkisi geçmiş mı diye baktım şimdi. Geçmiş bundan sonra çizgi bekleyebilirim

şimdi anladım canım ben farklı anlamıştım yanii herkesin tedavisi farklı oluyor tabii ama deneme dediğini bende çok merak ettim :/

Merhabalar benimde hayatımda ilk kez reglim geçikmişti. Turhusalın 3.günü regl oldum. 6gün geçmişti regl. Stresten oluyor bunlar. Benimde transfer ertelenmişti. İşallah bu ay başlicaz

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.doktorum serum olayına nötr bakıyor açıkçası ama ben istedim.o yüzden yarın transferden sonra serum da verilicek.çok arkadaşım söylemişti serımu içimde kalmasın istemedim.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur serum kullandıktan sonra bana da bilgi verir misiniz? Bir de size serum ücretini söylediler mi? Benim merkezimde 500 tl istiyorlar ve birkaç defa takılacak bu fiyat çok aşırı geldi bana

Canlar merhaba ben de ekim ayında transfer olacaklardanım. Allah izin verirse.. ☺ Transferden önce neler yemeli neler yapmalıyız acaba çok bilgim yok. İlk denememiz olacak ☺
Hayrlısi olsun insallah doktorum hicbisi demedi ben sadece nar suyu iciyorum rahim kalınlasmasna iyi geliyormus diye tecrubeli olanlar yazsn nelere dikkat etmemiz gerekiyor benimde ilk olacak

merhabalar kızlar yeni topik hayırlı olsun bende 6 7 ekim gibi adet görecem.dr umla bugün konuştuk adetin 2. günü gel dedi kısmetse gidip bir görüşeceğiz..ekim olmazsa bile kasım ayında tüp bebek düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…