- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Canım adetim ekim 21 yani daha çok var.canım adetine kaç gün var senin ?
Doktorumla görüşemedim ki23 tane varsa nasıl bu ay deneyecek anlayamadım. benim doktorum bana tedavinin başında demiştiki 15 tanenin üstünde olursa rahmi dinlenmeye alacağız. çünkü çok yumurta gelişince yumurtalıkta büyüyormuş haliyle buda yumurtalığın geniş olması demek olduğu için tutunmasını etkileyebilir demişti. ayrıca ohss sendromu riski oluşabileceğinden zorlanmamalı demişti. bir çok kişininde böyle olduğunu öğrenmiştim.
5.gün embriyosuyduBenimde transferim 26sında oldu.kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Bende de bugüne kadar halsizlik ağrı falan çok oldu ama bugün iyiyim çok şükür. Vücut ilaçlara alıştı sanırım..
Hmm benim 3. Gün. 2 gün geriden gelicem ben ozaman. Inşallah hayırlı haberler alırız5.gün embriyosuyduBen cok dinliyorum kendimi sanırım sürekli vücudumda bişeyler buluyorum
İnsallah canımHmm benim 3. Gün. 2 gün geriden gelicem ben ozaman. Inşallah hayırlı haberler alırız
Bana 8 ekim çıkmazsa 10 ekim dedim. Ama başladım testlere iğnenin etkisi geçmiş mı diye baktım şimdi. Geçmişİnsallah canımtest günün ne zaman benim cumartesi. Hatta doktora cok erken değil mi dedim hormonlardan anlarız erken değil belli olur dedi
Hayırlı sonuçlarla inşallah az kalmışİnsallah canımtest günün ne zaman benim cumartesi. Hatta doktora cok erken değil mi dedim hormonlardan anlarız erken değil belli olur dedi
Doktorumla görüşemedim kiultrasondan sonra tahlil e gönderdi onları beklerken ben sonucu görmüş 2 çatlama iğnesi yazmış. Bunları hemşire hnm anlattı.. İşlemden bi kaç gün sonra regl olcaksın dedi ondan sonra bi deneme yapıcakmış şaşkınım bende.. Sonra bir kez daha adet olcakmışım o zaman yerleştircekmiş. Ben deneme kısmını çözemedim yahut yanlış anladım
Merhabalar yani adetin kaçıncı günü transfer olucaksınız?Benim de 7 Ekim kontrol 13 Ekim transfer olabilir dedi doktor aynı zamanlarda olacak galiba canım
Merhabalar benimde hayatımda ilk kez reglim geçikmişti. Turhusalın 3.günü regl oldum. 6gün geçmişti regl. Stresten oluyor bunlar. Benimde transfer ertelenmişti. İşallah bu ay başlicazSelamlar,
Hayatımda ilk kez reglim gecikti. drum tarlusal verdi bugün 5.gün ama hala hiç belirtim yok. Sanırım ekim ayında da tedaviye başlayamıycaz. Hayırlısının bu olduğunu düşünüp, sabırla beklemeye devam.
Çok aşırı çok güzel haberli bi ay olsun Allah'ım
Hadi bakalımm görücez allahın izniyleBana 8 ekim çıkmazsa 10 ekim dedim. Ama başladım testlere iğnenin etkisi geçmiş mı diye baktım şimdi. Geçmişbundan sonra çizgi bekleyebilirim
Benimde 20. Gün yani bugün transferim yapılacakArkadaşlar reglin kaçıncı günü transfer oldunuz? Dr um bana 20.gün yaparız dedi
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.doktorum serum olayına nötr bakıyor açıkçası ama ben istedim.o yüzden yarın transferden sonra serum da verilicek.çok arkadaşım söylemişti serımu içimde kalmasın istemedim.Merhaba, ben de ilk defa bu ay transfer olacağım. Benim transfer sürecim içerisinde intralipid serumda kullanılacak. Daha önce 3 defa doğal yolla hamile kaldım ama erken haftalarda düşük yaşadım. Bu yüzden doktorum bu sefer her türlü önlemi aldı. Sizin bu şekilde kayıplarınız oldu mu öncesinde?
İşallah güzel haberler alırız:)Benimde 20. Gün yani bugün transferim yapılacak
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur serum kullandıktan sonra bana da bilgi verir misiniz? Bir de size serum ücretini söylediler mi? Benim merkezimde 500 tl istiyorlar ve birkaç defa takılacak bu fiyat çok aşırı geldi banaÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.doktorum serum olayına nötr bakıyor açıkçası ama ben istedim.o yüzden yarın transferden sonra serum da verilicek.çok arkadaşım söylemişti serımu içimde kalmasın istemedim.
Hayrlısi olsun insallahCanlar merhaba ben de ekim ayında transfer olacaklardanım. Allah izin verirse.. ☺ Transferden önce neler yemeli neler yapmalıyız acaba çok bilgim yok. İlk denememiz olacak ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?