- 26 Eylül 2020
- 183
- 394
- 33
- 39
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Rahim filmi 2 kere yaptirdim 1.sinde cok acidi doktor bu film cok ilkel cekildigini soyledi 2. Yi istedi onu da echomar da cektirdim gram acimadi. Sanirim aletlede ilgisi var. Umarim sizin rahum yikama islemide acimaz nette yazilanlara inanmayin yoksa rahim filmide acimiyormus bebisli gunler dilerimTeşekkür ederim inşallah Allahım yüzümüze bakar. Erkek faktörü mü ne olduğundan emin değilim artık. En son sebepsiz infertilite tanısı kondu. Benim 2 ay rahim dinlendirme olacak. Ve bu rahim yıkama olacak bu sürede. O da rahim filmi gibi zor fln diye okudum rahim filminde ölüyorum diye düşünmüştüm çünkü
Ben 7. Gun kan testine baslarim herhaldeBenimde çarşamba :)
Bu sefer yapmicam 2.denemem yok ya bu sefer daha tedirginim ama en önemli detay transfer sonrası ne yapmamız lazım yatmak mı iyi ne yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur püf noktalar icinBen 7. Gun kan testine baslarim herhaldepozitif haberlerinizi bekliyorum
Anestezili yapıyorlarsa eğer onu dene canım, benim hsg genel anestezili çekildi ve uyuyakalmışımTeşekkür ederim inşallah Allahım yüzümüze bakar. Erkek faktörü mü ne olduğundan emin değilim artık. En son sebepsiz infertilite tanısı kondu. Benim 2 ay rahim dinlendirme olacak. Ve bu rahim yıkama olacak bu sürede. O da rahim filmi gibi zor fln diye okudum rahim filminde ölüyorum diye düşünmüştüm çünkü
Hadi inşallahBenimde çarşamba :)
Allah razı olsunHadi inşallahTüm güzel dileklerimi gönderiyorum
İnşallah hepimiz o bebişli günleri görürüz tez zamanda geçer bu günler gülümseyerek anarızRahim filmi 2 kere yaptirdim 1.sinde cok acidi doktor bu film cok ilkel cekildigini soyledi 2. Yi istedi onu da echomar da cektirdim gram acimadi. Sanirim aletlede ilgisi var. Umarim sizin rahum yikama islemide acimaz nette yazilanlara inanmayin yoksa rahim filmide acimiyormus bebisli gunler dilerim
Reglden sonra gitcem dicem hocaya uyutun beni lütfeeen diyeAnestezili yapıyorlarsa eğer onu dene canım, benim hsg genel anestezili çekildi ve uyuyakalmışımhiç bi şey hissetmedim. Şimdiden geçmiş olsun, Allah gönlünüze göre versin
İnşallah su gibi akar, geçerReglden sonra gitcem dicem hocaya uyutun beni lütfeeen diyebi de acılı şeyler yaşamak psikolojiyi daha da etkiliyor.
Etkisi ayni ama icerigi farkli sanirim, ovitrelle taze transfer olacaklara yapiliyor, rahim dinlendirme olacaksa digeriCat
Catlatma iğnelerinin hepsinin etkisi aynı değil mi?
Tek embriyo mu cift mikızlar ben de 30 eylül de transfer oldum 5 . gün pgt li emriyo.Ekim ayı daha uygun oldugu için buraya yazayım dedim umarım hepimize uğurlu gelir rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarımıza nasip eder yavrularımızı.
Merhaba canim bende 30 eylul transfer oldum beklemesi stresli birazkızlar ben de 30 eylül de transfer oldum 5 . gün pgt li emriyo.Ekim ayı daha uygun oldugu için buraya yazayım dedim umarım hepimize uğurlu gelir rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarımıza nasip eder yavrularımızı.
Peki bu süreçte beklerken neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz en önemli detay bunlar sanirimMerhaba canim bende 30 eylul transfer oldum beklemesi stresli biraz
Ilk gün yattim canim ama arada kalktim yurudum yine evin icinde zaten transfer gunu doktor bile yatirmadi transferi oldim kaldirdi eve gönderdi normal hayatına dön dedi bugun disari ciktim yuruyus yaptim biraz gledim uzandim tutmazsa zaten embriyo saglilkli degildir dediPeki bu süreçte beklerken neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz en önemli detay bunlar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?