2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Benim de bugün transferim oldu Estrofem, coraspin, hibor, prolutex ve prenatal life yazdı doktorum (Bülent Tıraş). İnşallah bu kadar çaba ve emeğe karşılık güzel haberler alırız
Canım benim güzel haberler ver inşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhatle al bebeğini inşallah kucağına

Herşey yolunda ise geriye tutmasının tek sebebi emriyolarim durumu iyi degil kalıyor sanirim

Herşey gönlünüze gore olsun. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Kendimi şimdiden hamile olarak hissediyorum. İlk gün ağrım var dı ikinci gün azalarak bitti arada sağ kasığımda oluyor. Günlük işlerimi yapıyorum dinlenerek. İçimde tarifi imkansız duygular var

Inşallah o tarifi olmayan duygular bebeğin sana yansittigidir inşallah canım

canım benimde 38 yumurtaydı 1. gün aradılar 23ü döllendi dediler ve 3. güne kadar sayı 27ye çıktı dediler. fakat asıl mühim olan kalite. benim çok iyi kalitede 6 yumurtam oldu geri kalan 14 yumurtam orta kaliitedeydi 7 tanesi de gelişimine devam edememişti .sonuç olrak 6 tanesini dondurduk o yüzden normal bence canım zaten tedavinin amacı iyi kalitede embriyo elde etmek

Son düzenleme:
Yaaaaaa sen çok tatlısın çok teşekkür ederim mükemmel bi açıklama daha net anladım şu an.. Sen neler yaptın? Beslenmene özen gösteriyor musun? Ben birazcık kilo aldım sanıyordum. Opu işleminin şişkinliği olduğunu düşünüyorum. 58 ile başlamıştım 63.400 oldum şu an 60 ım su tutuyor sanırım vücut.

Kızlar merhaba ben bugün gittim tüp bebek için hastaneye tsh düşük çıktı e2 değeri yüksek çıktı bilgisi olan yazabilir mi öğleden sonra tekrar gidicem doktorun yanına

kızlar ben de dondurulmuş embriyo transferi olacağım allah iizn verirse ekimin 17-19 gibi . İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız çok heyecanlıyım 2.denemem .
Hayırlısı ile güzel haberler ver inşallah canım sağlıkla sıhhatle al bebeğini kucağına tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…