2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Canım merhaba amin inşallah. Benım yumurta toplamam adetin 11. Günü oldu genelde 11.- 12. Güne denk geliyor

çok teşekkür ederim canım.

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah pozitif müjdesini duyarız.

Merhaba Ben de ekimde transfer olanlardanım 2 ekimde transferim gerçekleşti 2.denememiz dondurulmuş embrio. Heycanlı ve bir o kadar umutsuz bekleyişteyim.
Umutsuz olmayın lütfen bende 4 ekimde oldum hayırlı haberler alırız inşallah hep birlikte

Umutsuz olmayın lütfen bende 4 ekimde oldum hayırlı haberler alırız inşallah hep birlikte
İlk Başarısız Denemem de Kendime Gelememiştim Günlerce.%98 tutar demişti doktorum %2 yi aklımdan bile geçirmemişim Bu sefer Sadece %2 lik olasılıgı düşünüyorum O günü tekrar yaşamak istemiyorum . Amin İnşallah Sizlerinde Hayırlı Haberlerini Alırız. Test Tarihiniz ne zaman

Kızlar gözümüz aydın olsun değerim 12.gün 368 cıktı rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin
Maşallah sağlıkla ilerlesin tamamına erdirsin mevlam darısı başımıza benim de 8 gün kaldı.

14 Ekim Çarşamba günü benim

Evet her deneme insanı yıpratıyor umutlanıyorsun sonrası ister istemez hayal kırıklığı ama bu süreç sabır süreci vazgeçildiği an çocuktan da vazgeçmiş oluyorsun umutla sabırla beklemek lazım doktorun %98 tutar demesi abartı olmuş bence bi oranı da yok bu işin kesin gözüyle bakılanların olmuyor düşük ihtimalde olanların oluyor benım 4. Denemem doktorum diyor ki sizinle bu kadar uğraşacağımı bilmiyordum oransal düşünmek yanlış olur umudunu kaybetme olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…