- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.799
- 133
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
14 ü veya garanti olsun diye 15 i test yaptırıcam inşallah bizde güzel haberler alırızİlk Başarısız Denemem de Kendime Gelememiştim Günlerce.%98 tutar demişti doktorum %2 yi aklımdan bile geçirmemişim Bu sefer Sadece %2 lik olasılıgı düşünüyorum O günü tekrar yaşamak istemiyorum . Amin İnşallah Sizlerinde Hayırlı Haberlerini Alırız. Test Tarihiniz ne zaman
Amin14 ü veya garanti olsun diye 15 i test yaptırıcam inşallah bizde güzel haberler alırız
ahhhh ben bu habere çok sevindiiimmm gerçektenn Allah tamamına erdirsin sağlıkla dünyaya gelmek nasip etsin canım inşallah hayırlı olsunKızlar gözümüz aydın olsun değerim 12.gün 368 cıktı rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin
Kızlar gözümüz aydın olsun değerim 12.gün 368 cıktı rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin
14 Ekim Çarşamba günü benim
Sağol canım inşallah benim eşimde sıkıntı vardı varikosel ameliyatı oldu ama hiç gebelik olmadı değerleri düşünce de dr direk tüp bebek dedi ilk denememizde tuttu Allahım izniylerabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım...sizde sorun neydi?
Sağol canım inşallah benim eşimde sıkıntı vardı varikosel ameliyatı oldu ama hiç gebelik olmadı değerleri düşünce de dr direk tüp bebek dedi ilk denememizde tuttu Allahım izniyle
Benim de 14 tane dollenmisti 5.gune 9 tNesi ulastiSelam kızlar 20 yumurta toplanmıştı geçenki işlemde yazmıştım :)) neyse şimdi aradılar 16 sı döllenmiş ama 14 ü embrio olmuş yani elimizde 14 embrio var dediler kalitesi vs bilgi vermediler. sizce sayı nasıl 1. günde 14 e düşmesi normal mi 5.güne çıkan olur değil mi
Ben 5 gun sonra oldumKızlaaaar hepinize bi şey sormak istiyorum yumurta toplama işleminden kaç gün sonra regl oldunuz?
Ben de orada cektirdim kesinlikle tavsiye ederim agri aci sifirdi. Cevat bayraktar gibi biseydi doktorun ismi2 defa cektirmis biri olarak kesinlikle Echomari tavsiye ederim son teknoloji agrisiz sizisiz oldu
Gecen sene 600 tl idiNe kadara yaptırdınız peki acaba şişlide
Hayırlısı olsun canım benimki ince kalınlarmıyor bu ay değişiklik olarak climara banta başladık bugünde kontrolüm var bakalım nasip herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum bence bizim bebişler zamanını bekliyorMerhaba ayni durumdayiz..ben de haziranda basladim ve rahim kalinligi sebebiyle surekli erteleniyor transferim 3 kuretajim var .... benim de adetin 12. Gunu 5 mm di sonra 17.gunu ebfeksiyin sebebiyle baska doktora gidince 9 mm dedi rahmin kalinligi anlamadim ama tup bebek doktorum bu ay regli ile histereskopi yapacagim dedi bakalim artik saglikla versin Rabbim bize
Bende doğum günümde transfer oldumaaaa evlilik yıldönümüm...inşallah sana uğurlu gelir canım.
0.067 amh üçüncü denemem sonuç bekliyorum.kızlar amh düşük olup ta burada tüp bebek yaptıran var mı? olumlu sonucu kaçıncı denemede aldınız?
0.067 amh üçüncü denemem sonuç bekliyorum.
İnşallah canım benim de 6 görüldü 3 toplandı 3gün çok iyi kalite olan 1 transfer edildi. Hakkımızda hayırlısı olsunbenim ki de 0,77 3 ay sonra ki de 0,81çıkmıştı.adetin 2. günü ultrasyonda 6 adet yum gördü dr..ilk denemem inşallah kaliteli olur canım
İnşallah canım benim de 6 görüldü 3 toplandı 3gün çok iyi kalite olan 1 transfer edildi. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?