2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

14 ü veya garanti olsun diye 15 i test yaptırıcam inşallah bizde güzel haberler alırız

Benim de 14 tane dollenmisti 5.gune 9 tNesi ulasti

Hayırlısı olsun canım benimki ince kalınlarmıyor bu ay değişiklik olarak climara banta başladık bugünde kontrolüm var bakalım nasip herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum bence bizim bebişler zamanını bekliyor

benim ki de 0,77 3 ay sonra ki de 0,81çıkmıştı.adetin 2. günü ultrasyonda 6 adet yum gördü dr..ilk denemem inşallah kaliteli olur canım
İnşallah canım benim de 6 görüldü 3 toplandı 3gün çok iyi kalite olan 1 transfer edildi. Hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah canım benim de 6 görüldü 3 toplandı 3gün çok iyi kalite olan 1 transfer edildi. Hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım şimdi hemşiremle görüştüm vitamin kullanayım mı diye sadece folıc asit al dedi...bu arada her ay aynı yum olmazmış her ay değişirmiş bazen de kullandığımız yum geliştirici ilaçlarla bile küçük küçük yenileri oluşabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…