2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhabalar. Bende adetin ikinci gununu bekliyorum dojtora gitmek icin. 9 yasinda bir kizim var. Gecen aralikta asilama yaptik ama malesef negatif oldu. Ekimde tup bebek yapicaz insallah. Glikofen ve folik asit iciyorum.kiloluyum vermeye calisiyorum.hemen hergun spor yapiyorum ve diyetteyim. Bir kac kilo verebildim. 10 gun sonra gidicem doktora. Kac tane igne oldunuz? Yumurta toplama agrili bir islem mi? Biraz korkuyorum aslinda. Bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim. Neyle karsilasacagimi bipmedigim icin tedirginim.

Çok guzel maşallah benim 15 taneden 7 tanesi döllendi. Bugün 2.gün 7 embriyo olarak devam ediyoruz. Adetim gecikmezse hesaplarıma göre ekimin son haftası veya kasımın ilk haftasi transfer olacak inşallah

Çok guzel maşallah benim 15 taneden 7 tanesi döllendi. Bugün 2.gün 7 embriyo olarak devam ediyoruz. Adetim gecikmezse hesaplarıma göre ekimin son haftası veya kasımın ilk haftasi transfer olacak inşallah
Ya maşallah ne kadar iyi 5.güne kadar giderler inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde ☺

Gebelik oluşumunu destekliyor güzel bi ilac inşallah güzel sonuçlar alırız dualarım seninle
O zaman baya faydası olur herhalde inşallah canım bende burada tanımadan birbirine destek olan insanları gördükçe motive oluyorum rabbim en güzelini hayırlısını bizim için bekleyen tüm anne babalar için versin ☺❤

Merhaba canım inşallah dileğin kabul olur. Bende glifor çok kullandım ama faydası oldu bol spor ve yürüyüş en büyük destek sağlayan onlar . Yumurta toplama anestezi ile oluyor ve ağrı olayını hissetmiyorsun. Operasyon sonrası kasık ağrısı ve hafif lekenleme oldu bende. İğne sayısı kişinin kendine göre ayarlanıyor ben yüksek dozlarda kullandım

Ya maşallah ne kadar iyi 5.güne kadar giderler inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde ☺
Inşallah canım amin. Bugün 3.günleri. Hastaneden aradılar 7 tane döllenmişti 8 tane 3.gün embriyonuz var dedi kadın. Yanlış duydum herhalde dedim tekrar sordum. Bir tanesi bölünmüş 8 tane olmuşlar

Pazartesi yi beklemedikler 11 tane kaliteli embriyo 5 tüp de dondurulmuş.. Kalan 2 tane 6aa kalite ve 3 tane 5aa kalite embriyo pgt ye yollanmış.zorlu süreç başladı bizim için bakalım sağlam gelen olucak mı? Tedavide en zor kısım hep beklemek

İnşallah canım hayırlısı olsun. Peki neden kimyasal olmuş genetik birşey mı var acaba birde baştan mı başlayacaksınız tüp bebeğe yoksa dondurulmuş embriyo var mı
Doktorun söylediğine göre herhangi bir problem yok dedi. 3 tane dondurulmuş embriyom var onlardan yapacağız inşallah

Kesinlikle katılıyorum en zor kısmı sonucu beklemek

Kızlar benimde adetimin 3.günü bu bugün doktora gittim bu ay transfer yapılacak herşey güzel dedi estrofem diye bi ilaç verdi ama eczacı üzerine aç tok belirtmemiş eve gelince farkettim siz nasıl kullanıyosunuz?

Hayırlı olsun. Benimde epey zaman oldu hatırlamıyorum umarım bulmuşsundur

Merhaba canım hadi hayırlısı olsun inşallah bana da estrofem verdi ben günde 3 kullanıyorum doktoruna ara bi sor ya da hemşirelerin numarası varsa ara mutlaka o çok önemli

Merhaba canım hadi hayırlısı olsun inşallah bana da estrofem verdi ben günde 3 kullanıyorum doktoruna ara bi sor ya da hemşirelerin numarası varsa ara mutlaka o çok önemli

ben cuma gününe kadar günde 2 cuma gününden sonra günde 3 kullanıcam ama aç mı yok mu içmem gerekiyoonu bilmiyorum numara yok maalesef elimde hastaneyi aradım ama bağlanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…