- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Benim ilk adetin 2.gunune gel dediKızlar bişey soracağım rahim dinlendirenlere özellikle herkes 2 adet mi bekleyip transfer oldu yoksa bir adet de beklenebiliyor mu ? Ben şimdi ilk adetimi oldum yarın doktora gidicem acaba bu ay yapmasını teklif etsem mi diye düşünüyorum
Kızlar bişey soracağım rahim dinlendirenlere özellikle herkes 2 adet mi bekleyip transfer oldu yoksa bir adet de beklenebiliyor mu ? Ben şimdi ilk adetimi oldum yarın doktora gidicem acaba bu ay yapmasını teklif etsem mi diye düşünüyorum
Bende gidicem ama başka bir ilaç başlayacakmış bu ay sonraki adetimde gidince ancak Rahmi hazırlamak adına ilaç vereceklermişBenim ilk adetin 2.gunune gel dedi
Haklısınız Mutlaka mantıklı bir sebebi vardır tabi ama ben çok acele ediyorum galibaBen de 2. adetimi bekliyorum. Bunun nedeni ilk adetin aslında kimyasal adet olmasıymış. Yani ilaçlarla kalınlaştırıyorlar rahimi, çatlatmak için hormon veriyorlar, sonra o hormonun çekilmesiyle kanama başlıyor. Doğal döngünüzden farklı yani. Ama 2. adet demek, ilaçsız doğal kendi hormonlarınla rahimin kalınlaşıp dökülmesi demek.
Yine de tabi ki şansınızı deneyin :)
Himm bana da gel dedi diger adetle ama ne zaman baslicak birsey demedi bakalim benim daha 4.gun embriyolarda onlar bi ulaasinda 5.gune hayirlisiylaBende gidicem ama başka bir ilaç başlayacakmış bu ay sonraki adetimde gidince ancak Rahmi hazırlamak adına ilaç vereceklermiş
Benimkiler donduruldu bekliyorlar işte hayırlısıyla zaman aksın geçsin. Sizinkilerde 5. Güne ulaşırlar inşallahHimm bana da gel dedi diger adetle ama ne zaman baslicak birsey demedi bakalim benim daha 4.gun embriyolarda onlar bi ulaasinda 5.gune hayirlisiyla
Amin amin imslalah bugun 4.gunleri yarin arayip haber vereckler inslalah saglikli kaliteli ulaşırlarBenimkiler donduruldu bekliyorlar işte hayırlısıyla zaman aksın geçsin. Sizinkilerde 5. Güne ulaşırlar inşallah
Kızlar 9. Gün değerim 60, 11. Gün değerim 179 13. Gün değerim 80 geldi .kimyasal gebelik dendi. 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edilmişti .kaliteli embriyo olmasına rağmen neden böyle olduğuna anlam veremedim
İlaçları bırak dedi zaten kanamam bugün yine başlamıştı pembe -kırmızı arası pazartesi doktorumla görüşmeye gidecemdoktorun bir açıklama yaptı mı durumla alakalı? Aslında ne güzel artarak gidiyormuş değerin
İlaçları bırak dedi zaten kanamam bugün yine başlamıştı pembe -kırmızı arası pazartesi doktorumla görüşmeye gidecem
Bazı iğneleri kendiniz yapabiliyorsuz. Lucrin kullanmadım ama eczaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz ya da reçetesinde yazıyor kullanım şekliArkadaşlar şimdi ben bugün hastaneye gittim doğum kontrol hapıyla lucrin verdi bunu göbekten kendim mi yapıcam acaba
Benimde 5 tane dondurulmus az omce arayip soylediler inslalah adetle gidecen doktora Rabbim bize tutunduğu gunleride gostersin inslalahBenimkiler donduruldu bekliyorlar işte hayırlısıyla zaman aksın geçsin. Sizinkilerde 5. Güne ulaşırlar inşallah
Ay çok sevindim yaBenimde 5 tane dondurulmus az omce arayip soylediler inslalah adetle gidecen doktora Rabbim bize tutunduğu gunleride gostersin inslalah
Yumurta geliştiricileri yaptım bu artık ikinci aşama yumurtaları baskılamak içinmiş bu lucrin internette göbekten yazıyorBazı iğneleri kendiniz yapabiliyorsuz. Lucrin kullanmadım ama eczaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz ya da reçetesinde yazıyor kullanım şekli
Anladım evet göbektendir oda bende baktım az evvel siz yazınca. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızYumurta geliştiricileri yaptım bu artık ikinci aşama yumurtaları baskılamak içinmiş bu lucrin internette göbekten yazıyor
İnşallah inşallah benimde tüm isteyenlerin de güzel haberleri gelsin burası sevinç gözyaşlarıyla dolsun inşallahAnladım evet göbektendir oda bende baktım az evvel siz yazınca. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?