2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Benim ilk adetin 2.gunune gel dedi

Ben de 2. adetimi bekliyorum. Bunun nedeni ilk adetin aslında kimyasal adet olmasıymış. Yani ilaçlarla kalınlaştırıyorlar rahimi, çatlatmak için hormon veriyorlar, sonra o hormonun çekilmesiyle kanama başlıyor. Doğal döngünüzden farklı yani. Ama 2. adet demek, ilaçsız doğal kendi hormonlarınla rahimin kalınlaşıp dökülmesi demek.

Yine de tabi ki şansınızı deneyin :)

Haklısınız Mutlaka mantıklı bir sebebi vardır tabi ama ben çok acele ediyorum galiba bir söyleyeyim bakalım ne diyecek

Bende gidicem ama başka bir ilaç başlayacakmış bu ay sonraki adetimde gidince ancak Rahmi hazırlamak adına ilaç vereceklermiş
Himm bana da gel dedi diger adetle ama ne zaman baslicak birsey demedi bakalim benim daha 4.gun embriyolarda onlar bi ulaasinda 5.gune hayirlisiyla

Himm bana da gel dedi diger adetle ama ne zaman baslicak birsey demedi bakalim benim daha 4.gun embriyolarda onlar bi ulaasinda 5.gune hayirlisiyla
Benimkiler donduruldu bekliyorlar işte hayırlısıyla zaman aksın geçsin. Sizinkilerde 5. Güne ulaşırlar inşallah

Kızlar 9. Gün değerim 60, 11. Gün değerim 179 13. Gün değerim 80 geldi .kimyasal gebelik dendi. 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edilmişti . kaliteli embriyo olmasına rağmen neden böyle olduğuna anlam veremedim

doktorun bir açıklama yaptı mı durumla alakalı? Aslında ne güzel artarak gidiyormuş değerin

Arkadaşlar şimdi ben bugün hastaneye gittim doğum kontrol hapıyla lucrin verdi bunu göbekten kendim mi yapıcam acaba

Arkadaşlar şimdi ben bugün hastaneye gittim doğum kontrol hapıyla lucrin verdi bunu göbekten kendim mi yapıcam acaba
Bazı iğneleri kendiniz yapabiliyorsuz. Lucrin kullanmadım ama eczaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz ya da reçetesinde yazıyor kullanım şekli

Bazı iğneleri kendiniz yapabiliyorsuz. Lucrin kullanmadım ama eczaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz ya da reçetesinde yazıyor kullanım şekli
Yumurta geliştiricileri yaptım bu artık ikinci aşama yumurtaları baskılamak içinmiş bu lucrin internette göbekten yazıyor

Yumurta geliştiricileri yaptım bu artık ikinci aşama yumurtaları baskılamak içinmiş bu lucrin internette göbekten yazıyor
Anladım evet göbektendir oda bende baktım az evvel siz yazınca. İnşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız

Merhaba transferimin 6. Gunu adet sancisi gbi agrilarilarim var sizin nasil geciyor bu gunler rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tez zamanda hepimiz guzel haberleri aliriz insallah

Hanımlar merhaba,
19 Ekim’de 3. gün embriyosu transferim yapıldı, gebelik belirtilerim vardı ama 12. Gün yapılan testte sonucum şüpheli çıkınca iki gün sonra tekrar test yapıldı ama değerlerim yükselmediği için ilaçlarımı bıraktırdılar. Reglim gecikti ve hala regl olacağıma dair bir belirti yok. Lütfen bu konuda bilginiz varsa bana cevap yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…