2020 Ekim Transfer olacaklar ❤

Merhabalar transfer sonrası gebelik belirtisi olarak neler hissettiniz?

Aynı gün transferimiz olmuş canım nasıl belirtin var mı?
Canim ayakta cok kalirsam kasiklarim agriyor cok oturuncada agriyor bel agrim var kendimi yorarsam okadar ve yine ilginc ruyalar gormeye basladim oglumdada oyleydi asiri sacma sapan ruyalar gorurdum

Canim ayakta cok kalirsam kasiklarim agriyor cok oturuncada agriyor bel agrim var kendimi yorarsam okadar ve yine ilginc ruyalar gormeye basladim oglumdada oyleydi asiri sacma sapan ruyalar gorurdum

Bende oturunca bel ağrım ara ara kasık ağrım var aslında sanki belirtim yok gibi geliyor.. Sadece göğsüm şiş ve ağrılı çok sıcak. O da her adet gördüğümden biraz daha fazla sanırım ilaçların etkisi bunlar. Test ne zaman yapacaksın?

Reactions: Z P
Evet kuzum bunlar ilac etkisi tabikide ben hic takmiyorum sadece cok ayakta durunca sinyal veriyor o yuzden hemen oturuyorum aksama kadar yatma sansim yok malesef. Ama ilk gebeligi olan keyifli keyifli yatsin tabi

Evet kuzum bunlar ilac etkisi tabikide ben hic takmiyorum sadece cok ayakta durunca sinyal veriyor o yuzden hemen oturuyorum aksama kadar yatma sansim yok malesef. Ama ilk gebeligi olan keyifli keyifli yatsin tabi

Valla canım ilk gebelik olunca yatıyorum oturuyorum hafif hafif evin içinde dolaşıyorum artık. Bir de eşim çok üzerimi titriyor o beni sıkıyor biraz. Testi ne zaman yapacaksın? Bana 1 Kasım dedi dr

Valla canım ilk gebelik olunca yatıyorum oturuyorum hafif hafif evin içinde dolaşıyorum artık. Bir de eşim çok üzerimi titriyor o beni sıkıyor biraz. Testi ne zaman yapacaksın? Bana 1 Kasım dedi dr
Bana da 2 kasim verdiler canm ama persembe cuma erken gebelik testini denerim

Merhaba canım
Bana da 17 ekim de dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo transferi yapıldı . Bugün akşama doğru şeffaf akıntının içinde pembe kanama gibi birşey oldu. Kasık ağrım da oluyor sanki kanama devam edecek gibi hissediyorum . Tabiki moralim çok bozuldu. Proluteks 1*1 karnımdan vuruyorum bi de 3*2 Protestan fitil yapıyorum
Estrofem 3*1 clexan 1*1 coraspirin 1*1 folik asit 1*1 kullanıyorum
Doktoruma yazdım yarın 9. Günüm kan testi vermeye gidecem Allah büyük

Idrarda bile cikar aslinda ilk bi idrarda yapsaydiniz simdi bizde merak ettik

İnşallah güzel haberlerinizi alırız Dualrım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…