- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Gonal f 225 ve merional 75 vermisti 7 gun kullandim iste bugun gece catlatma ignesi pazartesi toplamaÇok çabuk gelişmiş gonal f mi kullandın kaçlık yaptın iğneyi
Yeterli buyukluge ulasmis dedi 2 tane gonapeptyl verdi kucuklerde olgunlassin dedi birde catlatma ignesiÇok çabuk gelişmiş gonal f mi kullandın kaçlık yaptın iğneyi
Hadi bakalım hayırlısı olsun opuya az kaldı taze transfer yapma ihtimali de var yaniYeterli buyukluge ulasmis dedi 2 tane gonapeptyl verdi kucuklerde olgunlassin dedi birde catlatma ignesi
Bakicaz duruma gore dedi dinlendirme de yapabiliriz dedi kan tahlilinr ve opuya gore karar vericez doktorum hangisini soylerseHadi bakalım hayırlısı olsun opuya az kaldı taze transfer yapma ihtimali de var yani
Rabbim tez zamanda hepimizin kucaklarını doldursun canım inşallah hayırlısı olsunBakicaz duruma gore dedi dinlendirme de yapabiliriz dedi kan tahlilinr ve opuya gore karar vericez doktorum hangisini soylerse
Amin amin insallahRabbim tez zamanda hepimizin kucaklarını doldursun canım inşallah hayırlısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun. Bizim durumumuz da aynıydı ama bizi çok uğraştırdılar. 3 kez klomen tedavisi, 2 aşılama sonrası tüp bebeğe başladık. Şimdiki aklım olsa hemen başlardım.
Bir kızım var tüp bebekle. Şimdi ikinci için Pazartesi günü transfer oldumSizin transfer ne zaman ?
21 ekim transfer tarihim cok heyecanliyim cokIcim iicime sigmiyor. Bir taraftan umit etmek bir taraftan korku hissetmek degisik bir duygu.
Merhaba. Göğüslerim ağrıyor ama bana her ay olur. Bir de yorulunca rahimde ağrı oluyorMerhabalar transfer sonrası gebelik belirtisi olarak neler hissettiniz?
Canim ayakta cok kalirsam kasiklarim agriyor cok oturuncada agriyor bel agrim var kendimi yorarsam okadar ve yine ilginc ruyalar gormeye basladimAynı gün transferimiz olmuş canım nasıl belirtin var mı?
Canim ayakta cok kalirsam kasiklarim agriyor cok oturuncada agriyor bel agrim var kendimi yorarsam okadar ve yine ilginc ruyalar gormeye basladimoglumdada oyleydi asiri sacma sapan ruyalar gorurdum
Evet kuzum bunlar ilac etkisi tabikide ben hic takmiyorum sadece cok ayakta durunca sinyal veriyor o yuzden hemen oturuyorum aksama kadar yatma sansim yok malesef. Ama ilk gebeligi olan keyifli keyifli yatsin tabiBende oturunca bel ağrım ara ara kasık ağrım var aslında sanki belirtim yok gibi geliyor.. Sadece göğsüm şiş ve ağrılı çok sıcak. O da her adet gördüğümden biraz daha fazla sanırım ilaçların etkisi bunlar. Test ne zaman yapacaksın?
Evet kuzum bunlar ilac etkisi tabikide ben hic takmiyorum sadece cok ayakta durunca sinyal veriyor o yuzden hemen oturuyorum aksama kadar yatma sansim yok malesef. Ama ilk gebeligi olan keyifli keyifli yatsin tabi
Bana da 2 kasim verdiler canm ama persembe cuma erken gebelik testini denerimValla canım ilk gebelik olunca yatıyorum oturuyorum hafif hafif evin içinde dolaşıyorum artık. Bir de eşim çok üzerimi titriyor o beni sıkıyor biraz. Testi ne zaman yapacaksın? Bana 1 Kasım dedi dr
Bana da 2 kasim verdiler canm ama persembe cuma erken gebelik testini denerim
Idrarda bile cikar aslinda ilk bi idrarda yapsaydiniz simdi bizde merak ettikMerhaba canım
Bana da 17 ekim de dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo transferi yapıldı . Bugün akşama doğru şeffaf akıntının içinde pembe kanama gibi birşey oldu. Kasık ağrım da oluyor sanki kanama devam edecek gibi hissediyorum . Tabiki moralim çok bozuldu. Proluteks 1*1 karnımdan vuruyorum bi de 3*2 Protestan fitil yapıyorum
Estrofem 3*1 clexan 1*1 coraspirin 1*1 folik asit 1*1 kullanıyorum
Doktoruma yazdım yarın 9. Günüm kan testi vermeye gidecem Allah büyük
İnşallah güzel haberlerinizi alırızMerhaba canım
Bana da 17 ekim de dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo transferi yapıldı . Bugün akşama doğru şeffaf akıntının içinde pembe kanama gibi birşey oldu. Kasık ağrım da oluyor sanki kanama devam edecek gibi hissediyorum . Tabiki moralim çok bozuldu. Proluteks 1*1 karnımdan vuruyorum bi de 3*2 Protestan fitil yapıyorum
Estrofem 3*1 clexan 1*1 coraspirin 1*1 folik asit 1*1 kullanıyorum
Doktoruma yazdım yarın 9. Günüm kan testi vermeye gidecem Allah büyük
Benimki 21 ekim 5. Gün embriyosuydu. Bu cuma kan testi vermemi istedi. Umarım hepimiz peş peşe güzel haberler alırızHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
InsaAllah canim benim. Hic idrar testi yapmadin miBenimki 21 ekim 5. Gün embriyosuydu. Bu cuma kan testi vermemi istedi. Umarım hepimiz peş peşe güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?