2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Selam kızlarr 💐🌼🌸🌹 Bende yeni başladım tedaviye. İstanbul bahçelievler Medical Park Dr. serdar koç. İlaçlar çok pahalı malesef inşallah Allah çabalarımızın mükafatını verir hepimize. İlaç konusunda tavsiye edeceğiniz bir grup var mı yardımlaşma amaçlı?

Selam kızlarr 💐🌼🌸🌹 Bende yeni başladım tedaviye. İstanbul bahçelievler Medical Park Dr. serdar koç. İlaçlar çok pahalı malesef inşallah Allah çabalarımızın mükafatını verir hepimize. İlaç konusunda tavsiye edeceğiniz bir grup var mı yardımlaşma amaçlı?
Aynı doktorda tedavi oluyoruz canım. Bende serdar beye gidiyorum. 😊

Ah keske olsa yaa. Hastaneye ayrı ılaca ayrı para verıyoruz. Allah emeklerımızın karsılıgını bosa cıkarmasın

Ne güzel :) inşllah güzel haberlerimizide veririz birbirimize. ilaç bulmaya çalışıyorum yarın kullanmam gerekiyo gonalf450 ve cetrodıte lazım 😔 yok mu elinde olan kızlarrrrr
Olsaydı verirdim canım benim tam yetti hiç kalmadı. Hastane baya uyguna veriyor aslında 550 TL. Sen tüp bebeği kaç paraya yaptırıyorsun orada

Dün şişli memorailde randevum vardı.
Hem semra hn hem gunselı hn muayene etti.
Ben daha once rahım fılmı cektırmıstım. orda tıkanıklık yapısıklık yok demıstı dr.
Dun baktıklarında sol tupumde yapısıklık olabılecegı soylendı. Suanlık bısey yok. Gebeliğe engel degıl. yapısıklık olup olmadıgını bılmek ıcın kamerayla karnına gırmek lazım dedı semra hoca.
Ben tup bebege baslıcam regl ıle bırlıkte.
bu tup bebege engel mıdır. tüpünde yapısıklık olup tup bebekle hamıle kalan varmıdır aranızda.
Deneyelım eger olmazsa ozaman amelıyat dedı. Smdı olsam daha mı ıyı acaba

Dün şişli memorailde randevum vardı.
Hem semra hn hem gunselı hn muayene etti.
Ben daha once rahım fılmı cektırmıstım. orda tıkanıklık yapısıklık yok demıstı dr.
Dun baktıklarında sol tupumde yapısıklık olabılecegı soylendı. Suanlık bısey yok. Gebeliğe engel degıl. yapısıklık olup olmadıgını bılmek ıcın kamerayla karnına gırmek lazım dedı semra hoca.
Ben tup bebege baslıcam regl ıle bırlıkte.
bu tup bebege engel mıdır. tüpünde yapısıklık olup tup bebekle hamıle kalan varmıdır aranızda.
Deneyelım eger olmazsa ozaman amelıyat dedı. Smdı olsam daha mı ıyı acaba

Bence tüp bebeği deneyin önce canım. Çünkü yapışıklık olsa bile Rabbim iki tane vermiş soldan olmazsa sağdan olur olacağı varsa. Duanı et hayırlısı neyse onu dile zaten eğer doktorun kesinlikle engel görmüyorsa dediğim gibi düşünebilirsin 🌹🙏

Back
X