- Konu Sahibi cennethbahcesi
Ozaman dondurmayı embryoya göre bakıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepiniz güzel haberlerimizi paylaşalımAnladım saglık olsun ınsallah evladınıza kardes kısa surede gelir dualarımdasınız![]()
Aynı doktorda tedavi oluyoruz canım. Bende serdar beye gidiyorum.Selam kızlarrBende yeni başladım tedaviye. İstanbul bahçelievler Medical Park Dr. serdar koç. İlaçlar çok pahalı malesef inşallah Allah çabalarımızın mükafatını verir hepimize. İlaç konusunda tavsiye edeceğiniz bir grup var mı yardımlaşma amaçlı?
Ah keske olsa yaa. Hastaneye ayrı ılaca ayrı para verıyoruz. Allah emeklerımızın karsılıgını bosa cıkarmasınSelam kızlarrBende yeni başladım tedaviye. İstanbul bahçelievler Medical Park Dr. serdar koç. İlaçlar çok pahalı malesef inşallah Allah çabalarımızın mükafatını verir hepimize. İlaç konusunda tavsiye edeceğiniz bir grup var mı yardımlaşma amaçlı?
Merhaba kızlar. Bende rapor çıkarma aşamasındayım. Rapor için kan grubu kartı isteniyor. Ehliyetimde yazan olur mu yoksa ayrıca çıkartmam mı gerekiyor.
Merhaba. Tüp bebek raporu mu yoksa ılac raporu mu
Tüp bebek için değil ama ilaclar ıcın rapor almaya calıscam bende.tüp bebek raporu için
Aynı doktorda tedavi oluyoruz canım. Bende serdar beye gidiyorum.![]()
Ben herşeyi tamamladım transfer olmayı bekliyorum. Haftaya kontrolüm var transfer için gün vereceklerHosgeldınız kızlar. Benımde ılk denemem olacak. Yarın ilk gorusmem var.
Sizler ne asamadasınız
Olsaydı verirdim canım benim tam yetti hiç kalmadı. Hastane baya uyguna veriyor aslında 550 TL. Sen tüp bebeği kaç paraya yaptırıyorsun oradaNe güzel :) inşllah güzel haberlerimizide veririz birbirimize. ilaç bulmaya çalışıyorum yarın kullanmam gerekiyo gonalf450 ve cetrodıte lazımyok mu elinde olan kızlarrrrr
Olsaydı verirdim canım benim tam yetti hiç kalmadı. Hastane baya uyguna veriyor aslında 550 TL. Sen tüp bebeği kaç paraya yaptırıyorsun orada
Olsaydı verirdim canım benim tam yetti hiç kalmadı. Hastane baya uyguna veriyor aslında 550 TL. Sen tüp bebeği kaç paraya yaptırıyorsun orada
Dün şişli memorailde randevum vardı.
Hem semra hn hem gunselı hn muayene etti.
Ben daha once rahım fılmı cektırmıstım. orda tıkanıklık yapısıklık yok demıstı dr.
Dun baktıklarında sol tupumde yapısıklık olabılecegı soylendı. Suanlık bısey yok. Gebeliğe engel degıl. yapısıklık olup olmadıgını bılmek ıcın kamerayla karnına gırmek lazım dedı semra hoca.
Ben tup bebege baslıcam regl ıle bırlıkte.
bu tup bebege engel mıdır. tüpünde yapısıklık olup tup bebekle hamıle kalan varmıdır aranızda.
Deneyelım eger olmazsa ozaman amelıyat dedı. Smdı olsam daha mı ıyı acaba