2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Bakın istiyorum.gorebilcek misiniz🤭🥰 mubarek gun hepibiz gorun bu guzel sonucu istiyorum rabbim pozitifi gordurup kalp atisini duydursun hepimize🙏🥰

Eklentiler

• 20200918_111145.webp
    20200918_111145.webp
    3 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba benimde salı gün yumurta toplanacak, biraz gerginim. Korkuyorum.40 yaş, 3 yumurtam oluşmuş, sigara kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı, sadece umut etmek istiyorum, hayal kurabilmek, bundan da korkuyorum.

Siz 40 yaşındasınız 3 yumurtanız oluşmuş ben 26 yaşındayım benimde 3 tane yumurtam oluştu ve sadece 1 tanesi şuan benimle. Yani demem o ki yaşınıza bakarak umutsuzluğa kapılmayın, 3 tane yumurtanın 3 üde döllenecek belki de bilemezsiniz iyi olur umarım herşey 🤲🏻

Merhaba bende 14 eylülde transfer oldum şuan test günümü bekliyorum evde heycanla 😊 hiçbir belirtim de olmadı açıkcası çok umudum yok hayırlısı diyorum ilk denemem bu Rabbim hepimize mutlu haberler verdirsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepiniz dualarımdasınız Rabbim isteyen herkeze çifter çifter versin inşallah🤲🤲

Merhaba benimde salı gün yumurta toplanacak, biraz gerginim. Korkuyorum.40 yaş, 3 yumurtam oluşmuş, sigara kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı, sadece umut etmek istiyorum, hayal kurabilmek, bundan da korkuyorum.
Sigarayi birakamazanizda azaltin lutfen.Tup bebekte (Yas faktoru) etkin oluyor birde sigarayi buna eklemeyin guzel beslenin,olumlu dusunun iki hafta sonra cift cizgiyi gorun insallah🙏🥰

fionawoody fionawoody cnm sana cevap vermiştim. Acıbadem İnternational Murat Arslan bnm doktorumda :) etiket yapmayı unutmuşum evet yrn test günüm bnmde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım ne yaptın bugün test günündü merak ettim ☺️ Murat hocam pozitif sonuç paylaşmış sen misin yoksa o ? 🥰

Canım arkadaşım, benzer durumlardayız. Her şey çok güzel olacak, yaşım benim de 40 ama yaş etkeni gereğinden fazla büyütülüyor, onu anladım. Embriyoların dondurulacak mı? Eğer öyleyse transfere kadar bırakmayı hedeflesen keşke:). Zor, biliyorum kendimden. Ben bırakmıştım, bu dönemde tek tük gizli gizli içiyorum. 3 gün içmeyince gerisi gelir. Sevgiler sana:)

Bende mücadele mücadele cok bunaldım göğüslerimde agrı var Dr gittim tüp bebek başlayacaktık yumurta var dedi bir iki gün değerlendir dedi o da Umut oldu işte sonra göğüslerimde Ağrı’da var bir yorum yapın lütfen

Siz 40 yaşındasınız 3 yumurtanız oluşmuş ben 26 yaşındayım benimde 3 tane yumurtam oluştu ve sadece 1 tanesi şuan benimle. Yani demem o ki yaşınıza bakarak umutsuzluğa kapılmayın, 3 tane yumurtanın 3 üde döllenecek belki de bilemezsiniz iyi olur umarım herşey 🤲🏻
Ya, tebrik ederim :)

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var🥺 bugün gonalf iğnemin 9. Günü. Büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnemi olacağım.. Bugün kontrolumde doktorum öyle dedi. Kafama takılan ise, ilk kontrolumde 12 yumurtam vardı dün 8 saydılar bugün 7☹ neden azalıyor bilen var mı, yoksa artık sadece büyükleri mı sayıyorlar

Back
X