2020 eylül Tüp Bebek başlayanlar

Bence tüp bebeği deneyin önce canım. Çünkü yapışıklık olsa bile Rabbim iki tane vermiş soldan olmazsa sağdan olur olacağı varsa. Duanı et hayırlısı neyse onu dile zaten eğer doktorun kesinlikle engel görmüyorsa dediğim gibi düşünebilirsin 🌹🙏

ayyy Allah razı olsun. neler okudum burda. bosuna kendımı uzdum.
Sebep esımde zannederken meger hıcbıseyı yokmus cocugun.
kendımı suclamıstım.
Cok tesekkur edrım. ıcıme su serptın

Merhaba Kızlar ben de 21 yaşındayım polikistik overim bu ay tüp bebeğe başladık Cumartesi yumurtalar toplanacak Ankara bahçecide Selen hanım benim de doktorum umarım hepimizin tüp bebekleri tutar
Hosgeldın canım.
Amın. Allah ısteyen herkesı anne baba yapsın ınsallah.
Ben de on gorusmemı yaptım. bır hafta sonra regl olacagım. ozaman baslıcam.
Bırbırımıze destek olalım

Benim de üçüncü tüp bebek tedavisi olacak dün bismillah diyerek başladık. Rabbim isteyen çabalayan herkesin gönlünün muradını versin beraberinde benimde... İstanbul Zeynep Kamil hastanesi. Hastanem
Insallah bu kez pozıtıf gorursun canım.
Dıger ıkısını de mı orda ypatırmıstın

Merhaba kızlar bende Serdar Koç a başladım medikalpark daki 5 kaybım var ama ilk önce kayıplarımı arastırmam icin tahliller verdi ama yumurta rezervin dusuk olabilir vakit kaybetmeden tüp yapmalıyız dedi 🥺

Merhaba bende 8 eylulde transferi yapılmış biri olarak cok fazla heyecanlı ve sabırsızım. 22 eylül evlilik yil donumumuzde sonuc ogrenicez💜 dualarinizi eksik etmeyin. Iki embriyom var umarim tutunmuslardir. Allah isteyen herkese nasip etsin😊

22 eylül de benim transfer günüm :) ve benimde tek 1 tane yumurtam var umarım tutunmuştur, inşaAllah hamilesinizdir :KK200:

merhaba bende 3 kere yaptırdım olmadı şimdi tekrar başladım. 4. kez olcak şimdi gonal f kullanıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. ben samsun medical parka gidiyorum.

Merhaba Kızlar ben de 21 yaşındayım polikistik overim bu ay tüp bebeğe başladık Cumartesi yumurtalar toplanacak Ankara bahçecide Selen hanım benim de doktorum umarım hepimizin tüp bebekleri tutar
Bende ekimde bahcecide baslayacagim nasip olursa. 3. Denemem olacak insaallah bahceci bizlere iyi gelir. Kavuşuruz bebeklerimize :dua:

Merhaba cnm bende Murat Bey'de tedavi görüyorum benimde 9 Eylül de transferim yapıldı. Murat Bey'den memnunum çok umarım güzel haberler alırız

Merhaba, kime söylediniz? Benimde doktorum Murat bey de acaba benim doktoruma mı gidiyordunuz? Yoksa başka birisinin daha mı doktoru var burda adı Murat olan :) cevap verdiğin kişiyi etiket yapmamışsın o yüzden soruyorum

Back
X