- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
- Konu Sahibi cennethbahcesi
Bende onun randevusu ile gittim canımGül morkoç (danışmanım) randevusu ile gittiğim için 7200 sadece tüp bebek ücreti canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onun randevusu ile gittim canımGül morkoç (danışmanım) randevusu ile gittiğim için 7200 sadece tüp bebek ücreti canım
Hastanenin karşısında ki eczane de indirimli veriyor canım. Ya da Gül ablaya söyle daha uyguna veya ücretsiz de bulabilir belkihastanenin şuan elinde yokmuş zaten o ilaçtan istesemde alamam. Sen ne kadara yaptırdın
Hastanenin karşısında ki eczane de indirimli veriyor canım. Ya da Gül ablaya söyle daha uyguna veya ücretsiz de bulabilir belki
Bence tüp bebeği deneyin önce canım. Çünkü yapışıklık olsa bile Rabbim iki tane vermiş soldan olmazsa sağdan olur olacağı varsa. Duanı et hayırlısı neyse onu dile zaten eğer doktorun kesinlikle engel görmüyorsa dediğim gibi düşünebilirsin![]()
Hosgeldın canım.Merhaba Kızlar ben de 21 yaşındayım polikistik overim bu ay tüp bebeğe başladık Cumartesi yumurtalar toplanacak Ankara bahçecide Selen hanım benim de doktorum umarım hepimizin tüp bebekleri tutar
Insallah bu kez pozıtıf gorursun canım.Benim de üçüncü tüp bebek tedavisi olacak dün bismillah diyerek başladık. Rabbim isteyen çabalayan herkesin gönlünün muradını versin beraberinde benimde... İstanbul Zeynep Kamil hastanesi. Hastanem
Merhaba. bu Gül MORKOÇ kimdir :) siz nerde tedavı goruyosunuzGül morkoç (danışmanım) randevusu ile gittiğim için 7200 sadece tüp bebek ücreti canım
Opudan sonra kacinci gun regl oldun canım gecikme oldu mu?Merhaba kızlar. Benim reglim bitmek üzere. Önümüzdeki ay regl ile birlikte transfere hazırlacağım. İnşallah salgın patlayıp da iptal olmaz![]()
Merhaba bende 8 eylulde transferi yapılmış biri olarak cok fazla heyecanlı ve sabırsızım. 22 eylül evlilik yil donumumuzde sonuc ogrenicezdualarinizi eksik etmeyin. Iki embriyom var umarim tutunmuslardir. Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
22 eylül de benim transfer günüm :) ve benimde tek 1 tane yumurtam var umarım tutunmuştur, inşaAllah hamilesinizdir![]()
İnsallah ya cok tesekkur ederimm. Sizinde bebisiniz tutunsun size insallahBu ay transferi olan herkes pozitifi gorsun
![]()
Bende ekimde bahcecide baslayacagim nasip olursa. 3. Denemem olacak insaallah bahceci bizlere iyi gelir. Kavuşuruz bebeklerimizeMerhaba Kızlar ben de 21 yaşındayım polikistik overim bu ay tüp bebeğe başladık Cumartesi yumurtalar toplanacak Ankara bahçecide Selen hanım benim de doktorum umarım hepimizin tüp bebekleri tutar
Bende ekimde bahcecide baslayacagim nasip olursa. 3. Denemem olacak insaallah bahceci bizlere iyi gelir. Kavuşuruz bebeklerimize![]()
Merhaba cnm bende Murat Bey'de tedavi görüyorum benimde 9 Eylül de transferim yapıldı. Murat Bey'den memnunum çok umarım güzel haberler alırız