2020 Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar. Gelin süreci birlikte geçirelim

Benim de yarın randevum ama merak ettiğim bir şey var kızlar iğneler başlayınca doktor kaç günde bir çağırır

Yarın doktor kontrolüm var 5. Gün bugün iğnelerde bakalım ne kadar büyümüş yumurtalar merak ediyorum. Sen ne durumdasın canım ?
Perşembe günü gidecem canım lucrin vuracak uzun protokol başlıyor yani siz önden gidin mutlu haberler ile sevindirin bizi :) kaç yumurtan vardı başlarken canım söyledi mi doktor

Benim de yarın randevum ama merak ettiğim bir şey var kızlar iğneler başlayınca doktor kaç günde bir çağırır
O doktordan doktora değişir canım ama genelde 4 gün iğne oluyursun 5.gün çağırıyor 3 gün sonra tekrar 2 gün sonra tekrar çağırıyor bu kişinin yumurta gelişim durumuna göre değişiyor

O doktordan doktora değişir canım ama genelde 4 gün iğne oluyursun 5.gün çağırıyor 3 gün sonra tekrar 2 gün sonra tekrar çağırıyor bu kişinin yumurta gelişim durumuna göre değişiyor
Anladım canım ben de gün aşırı sürekli gidicez sandım da bir de bir buçuk saat yol gidip gelicez ondan korkuyordum

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisindeyim bugün kontrolüm vardı yumurtalar gayet iyi dedi cuma günü yine gidicem hayırlısı bakalım ilk tüp bebek deneyimim

Kızlar daha önce tüp deneyimim olduğu için ilk başlayacak olanlara fikir olması için yazıyorum. Adetin 2.veya 3.günü tedavşye başlanıyor. Bütün muayeneler vajinal.Kişiye özel iğne ve doz veriliyor göbekten kendiniz yapıyorsunuz çok ağrı olmuyor korkmayın. Kontroller genelde 5.gün 8.gün 10.gün oluyor yumurta durumuna göre doz değişikliği yapılabilir. 12. Gün genel de yumurta toplanıyor. Tabi bu süreler ilaç dozları kişiye göre değişiyor

Valla iğneler tedavi vs çok heyecanlı geçiyor ya ben de bir an önce adet olup başlasam diyorum ama daha çok var 24 ünde :) olsun ama geç olsun güç olmasın :)
Ben şimdiden kalbim yerinden cıkıcak gibi bi yandan da ya olmazsa diye içim içimi yiyor Allahım yüzümüzü güldürsün insallah hayırlısıyla

Ganol f 300 kullandım Perşembe başladım sol tarafta çikolata kisti var doktor kaç tane olduğunu söylemedi ama tek tek olctugu için 8-9 falan saydım ama gittiğimde sorarım yaş 33, 5 yıldır evliyim Diyarbakır bahçeci zeki akkumda tedavi oluyorum daha önce 1 aşılama var Diyarbakır memorial uğur değerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…