- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 30
- Konu Sahibi Muallimezzz
-
Perşembe günü gidecem canım lucrin vuracak uzun protokol başlıyor yani siz önden gidin mutlu haberler ile sevindirin bizi :) kaç yumurtan vardı başlarken canım söyledi mi doktorYarın doktor kontrolüm var 5. Gün bugün iğnelerde bakalım ne kadar büyümüş yumurtalar merak ediyorum. Sen ne durumdasın canım ?
O doktordan doktora değişir canım ama genelde 4 gün iğne oluyursun 5.gün çağırıyor 3 gün sonra tekrar 2 gün sonra tekrar çağırıyor bu kişinin yumurta gelişim durumuna göre değişiyorBenim de yarın randevum ama merak ettiğim bir şey var kızlar iğneler başlayınca doktor kaç günde bir çağırır
Ben Antalya memorialde basladım canımKızlar kimler nerde basladı tedaviye dr kim yazsanız bilgide olur bende haziran reglısıne baslıyacagım ınsallah
Kızlar kimler nerde basladı tedaviye dr kim yazsanız bilgide olur bende haziran reglısıne baslıyacagım ınsallah
Anladım canım ben de gün aşırı sürekli gidicez sandım da bir de bir buçuk saat yol gidip gelicez ondan korkuyordumO doktordan doktora değişir canım ama genelde 4 gün iğne oluyursun 5.gün çağırıyor 3 gün sonra tekrar 2 gün sonra tekrar çağırıyor bu kişinin yumurta gelişim durumuna göre değişiyor
Yok canım o kadar yakın olmuyor ortalama yumurta toplamaya kadar 3 kere gidiliyor tedavi de 12 gün civarı sürüyorAnladım canım ben de gün aşırı sürekli gidicez sandım da bir de bir buçuk saat yol gidip gelicez ondan korkuyordum
Hangi iğne kaç doz kullanıyorsun canım yumurtaların kaç taneMerhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisindeyim bugün kontrolüm vardı yumurtalar gayet iyi dedi cuma günü yine gidicem hayırlısı bakalım ilk tüp bebek deneyimim
Oh süperYok canım o kadar yakın olmuyor ortalama yumurta toplamaya kadar 3 kere gidiliyor tedavi de 12 gün civarı sürüyor
Maalesef canım ya en iğrenç tarafı o bu süreçte bütün kontroller vajinal oluyorOh süperkuzum bir de adetli adetli vajinal mi bakıyorlar ilk muayenede çok rahatsız edici
Normalde tamam da adetliyken de kötü olur yaaMaalesef canım ya en iğrenç tarafı o bu süreçte bütün kontroller vajinal oluyor
Aynen canım valla çok gıcık ya ne yapalım katlanacazNormalde tamam da adetliyken de kötü olur yaa
Katlanırız yaaa gelsin yeter ki bebisler hayırlısıylaAynen canım valla çok gıcık ya ne yapalım katlanacaz
Valla iğneler tedavi vs çok heyecanlı geçiyor ya ben de bir an önce adet olup başlasam diyorum ama daha çok var 24 ünde :) olsun ama geç olsun güç olmasın :)Katlanırız yaaa gelsin yeter ki bebisler hayırlısıylaçok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
Ben şimdiden kalbim yerinden cıkıcak gibi bi yandan da ya olmazsa diye içim içimi yiyor Allahım yüzümüzü güldürsün insallah hayırlısıylaValla iğneler tedavi vs çok heyecanlı geçiyor ya ben de bir an önce adet olup başlasam diyorum ama daha çok var 24 ünde :) olsun ama geç olsun güç olmasın :)
Amin inşallah canım bu topik ikiz anaları ile dolacak inşallah :)Ben şimdiden kalbim yerinden cıkıcak gibi bi yandan da ya olmazsa diye içim içimi yiyor Allahım yüzümüzü güldürsün insallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?