İnşallah canımTeselli vermeyi sevmiyorum bu konuda tabiki sen tüm detayına kadar zararını vs biliyorsun elbetteki sadece bebeğini düşün kolay olmayacak ama alışacaksın sabır sabır sabır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımTeselli vermeyi sevmiyorum bu konuda tabiki sen tüm detayına kadar zararını vs biliyorsun elbetteki sadece bebeğini düşün kolay olmayacak ama alışacaksın sabır sabır sabır![]()
Canım son adet tarihim benım 23 subattı bende 4+1 m betam dün 136.5 duDün 1018 di bu gün 1600 olduk doktor ultrasonda bir ihtimal görürüm dedi ama göremedi perşembe günü tekrar çağırdı son adet tarihimi göre 4+1 izbizden daha küçük olan var mı yoksa en küçük biz miyiz
![]()
Benim hala adet olacakmısım gibii sancılarım oluyor her iki kasıkta da canımKızlar benim sağ kasıkta batma gibi ağrım oluyor sizde var mı bu tarz kasık ağrısı![]()
Kimisi ağrıdan yemek yiyemiyor o doğru ama ben zaten iştahlı bir insan olduğum için yinede yemiştim yani en iyi sen bilirsin kendini diyorsan ki zaten normaldede iştahsızım acı eşiğimde düşük o zaman yapma bekle benim hem iştahım vardı hemde acı eşiğim çok yüksek o yüzden sıkıntı olmadı bana öyle her ağrıda sarsılmam benBen yıllardır erteledim bu sefer bir cesaret başladım ertesi gün gebeliği öğrendim dişçim de sorun olmayacağını söylüyo doktor da bebek beslenmesi için pek sıcak bakmadı ama ben yaptırmak istiyorum
Hadi bakalım bizim bebişler aynı gidiyorlar canımCanım son adet tarihim benım 23 subattı bende 4+1 m betam dün 136.5 du![]()
Doğru canım sen türkiyede değildin dimiama saçmalık ya Allah göstermesin dış gebelik olsa anneye zarar yani nasıl olurda bakmazlar
İlk 4 hafta benimde sol kasıkta ağrım çok vardı. Artık geçti. İlk zamanlarda olması normalBenim hala adet olacakmısım gibii sancılarım oluyor her iki kasıkta da canım![]()
Maşallah maşallah inşallah bende öyle olurum diye ümit ediyorumKimisi ağrıdan yemek yiyemiyor o doğru ama ben zaten iştahlı bir insan olduğum için yinede yemiştim yani en iyi sen bilirsin kendini diyorsan ki zaten normaldede iştahsızım acı eşiğimde düşük o zaman yapma bekle benim hem iştahım vardı hemde acı eşiğim çok yüksek o yüzden sıkıntı olmadı bana öyle her ağrıda sarsılmam ben![]()
tamam ben de deneyeyim yeşil elmayı, dün gece çıkardım ne varsa çok kötüydüBende aynı senin gibiydim yeşil ekşi elma bulantıma iyi gelmişti canım. Cuma gününden beride komple gitti bulantılar. Ama geri gelişi de buhteşem olacak diye hissediyorum umarım öyle olmaz![]()
Üşüttün mü kuzum ishal ve ya kabız olunca ağrıyor dün benimde ağrıdı bir kabız bir ishal olunca normal yani korkma neden endişe ediyorsunGünaydın kızlar.
Benim karın ağrısı devam ediyor malesef.
Gerçekten anlamadım bu işi
Ayy ne güzel ben geceden sabaha kadar sanci cekip, sabah sezeryana gidenlerdenimBende 2015 te yaptım 2016 Mayıs ayında doğum yaptım Ayşe parlakgümüş tü benim doktorumda ... çok memnundumilk doğumum normal doğumdu bunu da öyle istiyorum o yüzden bu doktor da aklımda bulunsun teşekkür ederim canım
![]()
Selam hoşgeldin aramıza ❤Kızlar selamlar
nasipse ben de kasım annesi olacağım
6 haftalık bebeğim keseyi gördük geçen hafta, bu cumartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz
inşallah aksi birşey olmaz şu coronavirüsten ben gerçekten çok kaygılıyım
çok zor buldum bebeğimi, kimyasal gebelik, dış gebelik bir de yaşım 38
hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah
inşallah böyle zamanlarda zaman zaten geçmiyorSelam hoşgeldin aramıza ❤
Amin kuzum insallah bende cumartesi gidicem doktora neguzel birlikte verelim güzel haberleri inşallah❤
onlar ve bizler Allaha emanetiz kuzum dua edicez önlem alıcaz takdiri ilahi Rabbimin korkma sen ❤ Amin kuzum insallah
❤
Amin kuzum aynen öyle geçmiyor öylece bekliyoruzinşallah böyle zamanlarda zaman zaten geçmiyor
ilk çocuğumda buradan o kadar güzel arkadaşlıklar edinmiştim ki hala görüşüyorum
inşallah bu süreci beraberce mutlulukla atlatırız