2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok canım o boyu değil işaretlenmiş crl yazan kağıt vermesi gerekiyordu belki Onu çıkarmamıştır.. burda sadece kalp atışı var

Bi de bu var canim

Eklentiler

• 20200514_144331.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlı olsun canım benim %90 nasıl emin oldunuz benimde doktorum 3 boyutlu da baktı oğlan dedi. Tabi benimki 13+4
Canım doktorun tecrübesi de var sanırım biraz ama çıkıntıyı eşimde gördü zaten hissiyatım da hep erkek diyordu geçen başka bir doktora gitmiştik bakma gereği bile duymadı yani cinsiyetine daha erken dedi ama şimdiki ultrasonlar maşallah diyorum

mrb bana daha 6. haftamda yazmıstı dr fitil aslında sadece akıntım artımıstı normale gore kasıntı koku yok desem de illa kullan bi yanetksi yok dedi icimi ferahlattı acıkcası ben de kullandım yani zten 8 haftadan sonra yapılan testlerde fitillerin hicbir zrarı bulunmamıs.

Ben doktor söylemeden gördüm cinsiyetini bacak arası doluydu aynen birde detaylı ultrasonla baktı. Şimdiki cihazlar çok Erken gösteriyor. Katılıyorum

oynuyorlar tabi ki elhamdülillah mesele o zaten oynarken bir çok malezeme orda burda kalıyor ben çocuk odasını daha yeni yaptım iki ay filan oluyor o yüzden karantina ya da denk gelince sadece çocuk odasında oyun yada oyuncak olsun diye sık boğaz etmiyorum ama oyuncak toplamayı öğretemedim maalesef

kızlar Sefamerve de 30-40₺ ye elbiseler var
daha önce hiç almadım oradan
Tecrübe eden var mı hiç
geri iade oluyor mu acaba olmazsa eğer
bir iki tane alsam mı diye düşünüyorum
bir feracem göğüs kısmından dar gelmeye başladı bile

com doktor bana onzyd verdi sonra kullanma dedi prilama devam et dedi mahvoldum
İnşllah gecer yaa 3haftayda raziyim ama uyumaktan yoruldim kusmayi hissetmemek iicn yatayata basim catladi

Kapalı değilim ama çok güzel bi namaz elbisesi almıştım sorun yaşamamıştım canım

Selam kızlar cinsiyeti belli olanlar var mı ? Çoook merak ediyorum
Birde bebek ne zaman oynamaya başlayacak ben hala hissetmiyorum.

teşekkür ederim arkadaşım bakayım biraz daha
ben genel ordan aliyorum cnm guzel elbiseleri var ama tavsiyem alinca kumasina ve elbise boy cm bak.yaziyor genelde viskon elbiseleri cok guzel kullaniyorum be pamuklu seritli elbiseleri de cok rahat ama artik dar gelir onlar

Selam kızlar cinsiyeti belli olanlar var mı ? Çoook merak ediyorum
Birde bebek ne zaman oynamaya başlayacak ben hala hissetmiyorum.
Evet canım hemen hemen herkesin belli oldu yalnız bende hissetmiyorum sadece çok nadir de olsa kelebek kırparmış gibi oluyor

Agrım çok ve akıntım hiç durmadı. Inşanlah iyi olurum teşekür ederim ♥

Evet canım hemen hemen herkesin belli oldu yalnız bende hissetmiyorum sadece çok nadir de olsa kelebek kırparmış gibi oluyor

Yaa çok güzel sizinkinin cinsiyeti ne peki
Ben salgından dolayı evden çıkmaya korkuyorum ama çokta merak ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…