bende 3verdimBiter inşallah biticekde zaten bende hergün ağlıyordum .kilo durumun nasıl zayıfladın mı.
Ben 2 kg verdim
Hakında hayırlısı olsun canım benimYok kuzum maalesef 17. Haftada belli olaacak sölemiyo benim gittiğim doktorlar yaa olmadı arada başka bi doktora gitcem
Gozunaydin canim guzel haberlerle gelmissin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKuzularım çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için. Kan testine göre risk yüksek ama ultrason ölçümlerinde ense kalınlığı burun kemiği kalp beyin herşey normal çok şükür. Amniosentez nifty falan önerdiler kabul etmedim. Kendi doktorum aldırmıcaksan hiç yaptırma dedi. Aldırmıcam dedim. Detaylı ultrason içün recep has diye bir prof var oraya gidicem. Ama çok şükür bebeğimin tüm ölçümleri tam. Kan testinede çok güvenmiyorum açıkcası. Birde perinatolog ben tahmin yapamam ama kız gibi dedi kendi kadın doğumcum erkek gibi dedi17. Haftada belli olacak beklemeye devam maalesef Hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Ohh gözünaydin canim seninle ben doğumda öğrenicez cinsiyetiKuzularım çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için. Kan testine göre risk yüksek ama ultrason ölçümlerinde ense kalınlığı burun kemiği kalp beyin herşey normal çok şükür. Amniosentez nifty falan önerdiler kabul etmedim. Kendi doktorum aldırmıcaksan hiç yaptırma dedi. Aldırmıcam dedim. Detaylı ultrason içün recep has diye bir prof var oraya gidicem. Ama çok şükür bebeğimin tüm ölçümleri tam. Kan testinede çok güvenmiyorum açıkcası. Birde perinatolog ben tahmin yapamam ama kız gibi dedi kendi kadın doğumcum erkek gibi dedi17. Haftada belli olacak beklemeye devam maalesef Hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Canım Allah yardımcın olsun benim geçmişti bu sabah erkenden yine başladı. 9 ay bulantısı olan gebeler varmış inş öyle birşey olmazBenim kusmam yine geçmedi
Delirecem ya prilama ragmen
Bukadar bulanti mi olur
Napcm bilemedim
Ben içmiyorum kafein direk plesentaya gidiyormuşArkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
Birbiriyle oynamıyorlar mı aslımda bir arkadaşım karantinada en çok kardeşi var diye seviniyorum demişti birbirleriyle oynuyorlarmış en güzeliselamün aleyküm hanımlar nasılsınız
eski sayfalara bakmadım henüz
bugun yemeğim var dünden kalan bir salata yaparım akşama
evi süpürdüm çocukların oyuncaklarını toplamak çok vakit alıyor ya hu
Mübarek ezan vakti namazdan sonra küçüğünü uyutmaya gideriz sonra büyük oğlumla bakalım neler yaparız
evde çok sıkıyorlar artık 24 saat oyun oynayacak enerjimde yok malum
Teşekkür ederim umarım arkadaşımın da böyle güzel olur, ama yine de test yaptırmak istiyor hazırlıklı olmak adına. Belki dedim amniyosentez gibi tehlikeli olmayan bir test varmış bunu yaptıran varsa tecrübelerini paylaşmak ister.Merhaba benim ablamın bebeği anne karnında kalp damarları tersti ve hatta bir damarı yok denecek kadar tıkalıydı. Down sendromu dediler ama kalp harici sıkıntımız yok. Doğar doğmaz ankara başkent hastanesinde (en ünlü kalp doktorları oradaymış diye istanbuldan geldiler)sezeryan snrası hemen kalp ameliyatına aldılar. Anne karnında ögrenmenin en güzel avantajı buoldu cnku bilmeseydik belkide yaşamıcaktı.
Birçok hastaneye gittiler öncesinde acıbadem vs. Hepsi aldırmak taraftarıydı ama ablam direndi ve smdi yeğenim 5 yaşında birkaç kez daha ameliyat olması gerekicek ama yaşıyor ve cok harika bir oğlan☺
İnsallah duzelir canimBizim doğuma biraz daha düzelir belki ortalık
Ben filtre kahve içiyorum arada. İlk hamileliğimde ne çay ne kahve içmiştim. Şimdi çok dikkat etmiyorum buna.Arkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
Dün gittiğim dr %95inde 14. hafta bittikten sonra biter dedi. Benim annemin fln da 16 bitince geçermiş. Ben de inan hala çok kusuyorum ama artık baya kabullendim kussam da kusmasam da hayatıma devam etmeye çalışıyorum. En çok dinlenmek iyi geliyor gece 10 saat fln uyuyorum. Ben bgn 13+0ım. 2 3 hafta daha sabredicem yapacak bir şey yok. Zofer alıyorum ben, diğer herkes prilam alıyor. Gittiğim 2 dr da zofer önerdi zaten. Bir kutu daha aldım içinde 10 tane var inşallah bu kutu bitene kadar geçer kısmet..ah canm kimse anlamiyor beni
Mahvoldum önümüzdeki hafta 12ye girecegim bende
Inşallah biter cok darlandim
Gozunaydin kuzum cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim benimKuzularım çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz için. Kan testine göre risk yüksek ama ultrason ölçümlerinde ense kalınlığı burun kemiği kalp beyin herşey normal çok şükür. Amniosentez nifty falan önerdiler kabul etmedim. Kendi doktorum aldırmıcaksan hiç yaptırma dedi. Aldırmıcam dedim. Detaylı ultrason içün recep has diye bir prof var oraya gidicem. Ama çok şükür bebeğimin tüm ölçümleri tam. Kan testinede çok güvenmiyorum açıkcası. Birde perinatolog ben tahmin yapamam ama kız gibi dedi kendi kadın doğumcum erkek gibi dedi17. Haftada belli olacak beklemeye devam maalesef Hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Galiba öle olcakOhh gözünaydin canim seninle ben doğumda öğrenicez cinsiyeti
Canım şimdi açlık şekerim 82 çıktı mesela 1 saat sonra tokluk şekerine bakacağım stresten yükseldi sanırım şekerim
Aynen streste çok etkiliyor,evde kendin mi ölçüyorsun şekeri?normalde o cihazlar+20 yada 30 hatalı ölçebiliyor.agzına lokmayı attığın andan itibaren tam iki saat sonra tokluk ölç.ve mümkünse ölçtürün zaman ilk çıkan kanı silip,yeniden bastır ve onunla ölç.bu korona günleri elbette bitecek özgürce dışarı çıkıp yürüyebileceğiz
Canım ben de kahveye çok düşkünüm. Kafeinsiz olanlardan alabilirsin. Zararlı olan kafein çünküArkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?