2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gozunaydin canim guzel haberlerle gelmissin Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Ohh gözünaydin canim seninle ben doğumda öğrenicez cinsiyeti

Kızlar doktordan geldim Allah 'a şükür bebeğim iyiymiş tahlil için aç gitmiştim çok kıpır kıpır değildi yatıyordu arada ellerini ayaklarını hareket ettiriyor onda bile o kadar mutlu oldum ki bir elini kafasının yanına çekmiş keyif çatıyordu miniğim burun kemiği ense kalınlığı falan gayet iyi dedi doktorum tarama testi yaptırdık bakalım haftaya çıkacakmış inşallah güzel sonuçlar çıkar cinsiyet için de tahminde bulunmadı ikisine de benziyor dedi emin olmadan söylemek istemedi bir ay sonra belli olacak
. Bekleyeceğiz biraz ama olsun sağlıklı olsun da bekleriz

Birbiriyle oynamıyorlar mı aslımda bir arkadaşım karantinada en çok kardeşi var diye seviniyorum demişti birbirleriyle oynuyorlarmış en güzeli benim kızım da tek daha 2 yaşında sayılır beni oyuncak yapıyor

Teşekkür ederim umarım arkadaşımın da böyle güzel olur, ama yine de test yaptırmak istiyor hazırlıklı olmak adına. Belki dedim amniyosentez gibi tehlikeli olmayan bir test varmış bunu yaptıran varsa tecrübelerini paylaşmak ister.

Arkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
Ben filtre kahve içiyorum arada. İlk hamileliğimde ne çay ne kahve içmiştim. Şimdi çok dikkat etmiyorum buna.

ah canm kimse anlamiyor beni
Mahvoldum önümüzdeki hafta 12ye girecegim bende
Inşallah biter cok darlandim
Dün gittiğim dr %95inde 14. hafta bittikten sonra biter dedi. Benim annemin fln da 16 bitince geçermiş. Ben de inan hala çok kusuyorum ama artık baya kabullendim kussam da kusmasam da hayatıma devam etmeye çalışıyorum. En çok dinlenmek iyi geliyor gece 10 saat fln uyuyorum. Ben bgn 13+0ım. 2 3 hafta daha sabredicem yapacak bir şey yok. Zofer alıyorum ben, diğer herkes prilam alıyor. Gittiğim 2 dr da zofer önerdi zaten. Bir kutu daha aldım içinde 10 tane var inşallah bu kutu bitene kadar geçer kısmet..

Gozunaydin kuzum cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim benim

Kızlar benim enfeksiyonum hala geçmedi üstelik antibiyotik kullanmama ragmen. Ve doktorum şimdi fitil yazdı aranızda kullanan var mı ve ciddi Kasıklarıma vuruyor artık ve akıntı hiç durmuyor abdest bile alamıyorum

Arkadaşlar nescafe içiyor musunuz ? Ben şimdiye kadar hiç içmedim tiksinti gelmişti ki tiryakiydim, ama bu aralar canım istemeye başladı .. 1 bardak nescafe den bişey olmaz değil mi ?
Canım ben de kahveye çok düşkünüm. Kafeinsiz olanlardan alabilirsin. Zararlı olan kafein çünkü

asiyan_1010 evet yeni makine aldım onla baktım 20-30 da çok fark ediyormuş.. bende yemeği kestim 1 saat sonra ölçtüm.. yarın da dediğin gibi yaparım o zaman.. inşallah çok farketmemiştir makine de

Merhaba hanımlar inşallah ben de kasım annesi olacağım birşey sormak istiyorum ultrason kağıdında crl yazmıyor sadece 8,5 cm yazıyor bu boyu mudur acaba eğer boysa 11+4 e göre fazla değil mi gerçi doktorum herşey gayet güzel dedi sizin bu haftalarda bebeğinizin boyu kacti

Eklentiler

• 20200514_142723.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…