2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar cok sukur bende Dr A gittim bugün nihayet. 12+6 haftaligiz ikili tarama için ölçümler yapıldı çok şükür normal çıktı. Kan idrar verdim haftaya sonuç cikicak bakalım ...
Cinsiyet için erken dedi dr. Bende fotoları ekledim bankada bir tahmin yaparsınız artık.

Eklentiler

• IMG20200514144756.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG20200514144803.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 58
E kuzum için rahat olsun bence de kan tahlilini hiç düşünme

Kızlar ben de bebemi paylaşayım :) 3D ultrasona bakın bakalım cinsiyet söyler misiniz Doktor 16. haftada söylerim dedi ama... Diğeri de sırtını döndü doktor bakarken bir anda, ultrasonda gördüm hareketini çok tatlıydı yaaa.

Eklentiler

• IMG_20200506_131803.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200506_131745.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 51
bugün beni 2 li tarama testi sonuçlarını söylemek için aradılar hastaneden, yalnız ne ense kalınlığı ne başka bi ayrıntı verdiler güzel sonuçlarınız dediler . bende doktorumla görüşsem bilgi alabilir miyim dedim doktorunuzda aynı şeyi söyleyecek dediler. sonuç için sevindim ama ne bileyim söylemeleri gerekmez miydi

Doktor da sıkıntı görürse söylüyor, görmezse iyi deyip geçiyor. Açıklanacak pek bir şey yok ikili test sonuçlarında aslında. Kafana takma.

E nabızdan bak canım yada ikili tatama sonucunu iste hastaneden kendin araştır

Benimde geç döllenme 10 gün ve erkek dediler bence onunlada alakası yok

Gozunaydin canim ya bazi doktorlar hemen soylemeyip 16.haftayi bekliyorlar aslinda biliyorlarsen istersen ikra meyra ya fotoyu yolla o tahmin yapiyor benimkini bildi

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum ama dün gittiğim yerdeki doktoru hiç beğenmedim kendi doktorum iyi ama ayrıntılı bakan doktoru hiç beğenmedim Zeynep kamil de bile ne kadar güzel bakıyorlardı bana gösteriyorlardı bu kadın hiçbir şeye bakmadan hemen çıkardı beni çok sinirlendim açıkçası sırf bu yüzden hastaneyi değiştirmeye karar verdim.. Medical parka devam edeceğim kesin kararımı verdim..

ama ben kzıımda olduğu gibi devlete de devam etmek istiyorum Onlar hepsinden daha iyi bakıyor gerçekten.. ama korona döneminde acaba Zeynep kamil yada Ümraniye araştırmaya giden oldu mu yada genel olarak pandemi olmayan hastaneye

Tamam canım yaz mutlaka
Canım gögus kalkanı geldi bence ölcüsü güzel tam ucunu içerisine aldı rahat oldu resminide ekliyorum bence güzel yanına yemek kaşığı koyarak cektim foto ölcüsünü daha net anlaman icin

Eklentiler

• 15894873889976497956217971130359.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 51
Canım gögus kalkanı geldi bence ölcüsü güzel tam ucunu içerisine aldı rahat oldu resminide ekliyorum bence güzel yanına yemek kaşığı koyarak cektim foto ölcüsünü daha net anlaman icin
Çamaşırı içine mi sıkıştırılıyor bunlar yoksa yapışması için bir şey var mı?

Ben tam yumurtlama günü hamile kaldım bebegime doktor erkek dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…