Canım ya çok istiyorum kız desin diye ama ben tam yumurtlama günü kaldim tek ilişkide ve de diğer oğlanlarıma da yumurtlama gunlerinde kalmıştım yumurtlama gunu erkek oluyor diyorlar o yüzden umutla umutsuzluk arasi gidip geliyorum
Var mi yumurtlama gunu hamile kalıp kızı olan canlar
Canım gögus kalkanı geldi bence ölcüsü güzel tam ucunu içerisine aldı rahat oldu resminide ekliyorum bence güzel yanına yemek kaşığı koyarak cektim foto ölcüsünü daha net anlaman icin
Canım ya çok istiyorum kız desin diye ama ben tam yumurtlama günü kaldim tek ilişkide ve de diğer oğlanlarıma da yumurtlama gunlerinde kalmıştım yumurtlama gunu erkek oluyor diyorlar o yüzden umutla umutsuzluk arasi gidip geliyorum
Var mi yumurtlama gunu hamile kalıp kızı olan canlar
Kızlar cok sukur bende Dr A gittim bugün nihayet. 12+6 haftaligiz ikili tarama için ölçümler yapıldı çok şükür normal çıktı. Kan idrar verdim haftaya sonuç cikicak bakalım ...
Cinsiyet için erken dedi dr. Bende fotoları ekledim bankada bir tahmin yaparsınız artık.
Emzirme den sonra meme ucu sürtünmesin diye mi kullanıyorsunuz yada gumus iyileşmeyi mi hızlandırıyor kusura bakmayin iki çocuk emzirdim ilkinde berbattı parçalanmıştı Göğsüm ikincisinde hic olmadi birşey ama bunu hic bilmiyorum inanin duymamıştım da o zamanlar yokmuydu acaba
Emzirme den sonra meme ucu sürtünmesin diye mi kullanıyorsunuz yada gumus iyileşmeyi mi hızlandırıyor kusura bakmayin iki çocuk emzirdim ilkinde berbattı parçalanmıştı Göğsüm ikincisinde hic olmadi birşey ama bunu hic bilmiyorum inanin duymamıştım da o zamanlar yokmuydu acaba
bugün beni 2 li tarama testi sonuçlarını söylemek için aradılar hastaneden, yalnız ne ense kalınlığı ne başka bi ayrıntı verdiler güzel sonuçlarınız dediler . bende doktorumla görüşsem bilgi alabilir miyim dedim doktorunuzda aynı şeyi söyleyecek dediler. sonuç için sevindim ama ne bileyim söylemeleri gerekmez miydi