2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ama umudunu yitirme çünkü ben bu konuyu çok takip ettim yumurtlama günü kızı olana gene var sen alalha sıgın Meryem suresini bol bol oku.

Canım gögus kalkanı geldi bence ölcüsü güzel tam ucunu içerisine aldı rahat oldu resminide ekliyorum bence güzel yanına yemek kaşığı koyarak cektim foto ölcüsünü daha net anlaman icin
Ooo gayet büyük görünüyor canım o zaman xl almaya hiç gerek yok

Canım benim de tam yumurtlama günü tek ilişki oldu doktor Kız dedi bence yumurtlama günü veya öncesi çok da mühim deği

Canım gözün aydın

Emzirme den sonra meme ucu sürtünmesin diye mi kullanıyorsunuz yada gumus iyileşmeyi mi hızlandırıyor kusura bakmayin iki çocuk emzirdim ilkinde berbattı parçalanmıştı Göğsüm ikincisinde hic olmadi birşey ama bunu hic bilmiyorum inanin duymamıştım da o zamanlar yokmuydu acaba

Gümüşün iyileştirme özelliği var sanırım o yaraları. Silikon kalkanlardan daha iyiymiş. Yeni yeni yaygınlaştı sanırım gümüş olan.

Aynen o yaraların oluşmamasını iyileşmesini sağlıyormuş bende ilkinde çok perişan oldum bu sefer her türlü önlemi aliyorumm

Kızlar buda kuzenimin tahminde bulunabilirmisiniz lütfen

Eklentiler

• F23DB53D-CA60-481F-8660-9A6272DAFCFB.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Gümüşün iyileştirme özelliği var sanırım o yaraları. Silikon kalkanlardan daha iyiymiş. Yeni yeni yaygınlaştı sanırım gümüş olan.
Aynen o yaraların oluşmamasını iyileşmesini sağlıyormuş bende ilkinde çok perişan oldum bu sefer her türlü önlemi aliyorumm
Kızlar saolun aydınlattığınız için eskiden de silikon vardı ama o emzirme esnasinda takılırdı galiba yara olmasin diye

Ee ne kadar güzel sonuç demişler canım bence yeterli bilgi.ben de yaptırdım dr a watshap yazdım,sonuç güzel dedi.sormadim nasil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…