2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

ben günde 2 öğün yiyorum kızım kahvaltısını yapana kadar öğle oluyor daha yeni kalktım kahvaltıdan mutfağı topladım salona geldim.. birde akşam 6-7 gibi ne zaman acıkırsam yemek yiyorum aralarda ıvır zıvır yiyorum bazen dışardan söylüyorum akşamları yemekten sonra bişeyler yememeye çalışsam da olmuyor atıştırıyorum sürekli 1 kilo aldım ama artık dikkat edip 2-3 kilo vermek istiyorum ne kadar az kiloyla bitirirsem hamileliği o kadar iyi olur

Öyle mi dersin, elden bu kadar geliyor. Hiç kilo almadım şimdilik sadece 250-300 gr. Yumurta yerine krep de yiyebilirmişiz ya da yumurtalı ekmek. Müde bulantıları benim yemeni engellemesi çok şükür. Bu ay doktorum vitamin vermedi bir ay dinlensin vücut sonraki kontrolde veririm demişti. O da yarın ve haftaya gidicem veirr sanırım. Sen demir hapı da kullanıyor musun canım? Onlar mide bulantısı yapıyormuş. Benim tavsiyem mide için hafif tuzlu salatalık veya cacık. Bana çok iyi gelmişti. En azından vitamin aldığın için bebeğin besleniyordur

Bence benim beslenmemle kıyaslarsak baya iyi besleniyorsun cnm.
Bahsetmiştim daha önce benim bir arkadaşımda şeker çıkınca beslenme uzmanından destek almıştı. Onun listesini ekleyeyim aşağıya sağolsun bana da göndermişti. Herkes için aynı değil tabiki ama en azından fikir olur.

Vitamin olmayınca mecburen ne bulursam yiyorum. Et yiyebilsem bir de çok sevinicem ama listeyi çok iyi yaptın canım paylaşmakla çok teşekkürler, faydalanalım hepimiz

Kizz sen hamile degilmissin gibi besleniyormussun abartma hamilesin iki ogun nedir ben az ve sık yiyorum birde ben esime çok kiziyorum ilk 3 aya yakin gunde bana taze havuc suyu taze portakal suyu sıkip verirdi meger onlarda cok kilo yapiyormus hep sdnin yuzunden deyip adami sucladimceyda duvencinin hamilelik videosunu izlemistim ender saracogluyla meger saddce bir portakal istege bagli birde elma karışık sıkıp icmek iyiymis biz notmalde oturup 5 adet portakal yiyormuyuz hayir demisti bir portakal idealmis ben onuda birakinca kilo alimim durdu

Kızlar nihayet fetal dna testim çıktı. Sonuçlar temizmiş. Bebişimizde kesin kızmış
Gözün aydın canım maşallah sağlıcakla büyüsün minik prenses.
Merhaba arkadaşlar hastaneden çıktık bebeğim de bende iyiyiz çok şükür dualarınızi eksik etmediğiniz için hepinize teşekkür ederim
Çokça geçmiş olsun canım bir daha yaşatmasın inşallah rabbim.

Canım 12-13 gibi kahvaltı yapınca öğle olmuyor doğal olarak ben meyve hiç yemem normal kiraz çıkmış ondan az yedim birde can erik yedim ekşi ekşi

ben boğazımı biraz tutunca çabuk kilo veriyorum zaten alımım da çok yavaş oluyor ama hamilelikte vücût su topladığı için de çok etkiliyor kiloyu gerçi bizim için erken ama 30 haftadan sonra çok hızlı kilo alacağız 30 haftaya kadar 2-3 kiloyla kapatsam süper olur..

Bende umarim almam daha fazla 2 yada 3 kiloyla kapatamazsin unluler bile 6 kiloyla kapatiyorlar

Maalesef bebeğimin böbreği sıkıntılı idrar çıkışı olmuyor bu sebeple suyu bitmiş. Gebelik sonlandırılacak.
İnşallah bu gruptan böyle bir sonuçla ayrılan son kişi olurum. Yavrularınıza sağlıcakla kavuşun inşallah, hepinizi çok seviyorum

30 haftaya kadar 2 3 kilo nasıl olacak ya=( ben 13 hafta durmadan kustum 16ya kadar da günde 1 2 sefer kustuğum halde 2 kilo almışım zaten. Yanlış bişeyler mi yapıyorum anlamadım ki. Hala mide bulantım geçmedi ztn adam akıllı yiyemiyorum arada süpriz şekilde kusabiliyorum nasıl 2 kilo aldm hoş göğüslerim büyüdü karnım çıktı o kadar büyümeye 2 kilo da normal diye düşünüyordum. Senin hamilelik öncesi kilon fazla mıydı

Canım inan ne desek üzüntünü bastıramayız biliyorum ama.. Allah sabır versin. Başka bir doktorla daha mı görüşsen, belki anne karnında yapılan ameliyatlar var bu şekilde çözülebilir fln. Kesin karar mı bu? Allah can verir belki, bebek kendisi bu şekilde yaşayabiliyorsa neden alınması gerekiyor

canım çok üzüldüm, ne desem bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten.

Canım benim bulantım yeni başladı iki haftadır felan ama çok kötü... Kullandığım ilaclar folic asit vitamin + kan ilacı . Buna rağmen kilo aldim yesem ne olur bilmiyorum

Canim benim kuzum benim suan msjini okurken elim ayagim titriyor oysa sana o kadar alismistimki suan gozlerimdeki yaşlari dahi tutamiyorum bazen tanimak icin illa gormek gerekmezmiş kalp kalbe bile dokunabilirmiş o kadar uzgunumki rabbim sana dayanma gucu versin rabbim sana bir once saglikli guzel bir hamilelik bebek nasip etsin vardir elbet yukardakinin bildigi bizim elimizden sadece ona tevekkul etmek bol dua etmek gerekir allaha emanet ol her zaman dualarimda olacaksin ne olur kendini yipratma biliyorum sende bir mucadeyle hamile kaldin insallah cabucak sende bebegini kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…