2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasıl yaaaa vardır Rabbimin bi bildiği Allah yardımcın olsun , ne desek boşşşşşşşşşş

Kuzum Allah yardımcın olsun. İnan diyecek kelimem yok. Bizde seni çok seviyoruz. Ay yazamıyorum başka bişi. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Bende umarim almam daha fazla 2 yada 3 kiloyla kapatamazsin unluler bile 6 kiloyla kapatiyorlar

tok canım ilk 30 hafta demek istedim gerisi zaten bol bol gelecek

Canım bilmiyorum ben birde hamurişi falan da çok yedim ama bünye meselesi bazısı çabuk kilo alıyor bazısı yavaş özellikle hamilelik dönemi vücut kilo almasa da su tutuyor

Canım benim bulantım yeni başladı iki haftadır felan ama çok kötü... Kullandığım ilaclar folic asit vitamin + kan ilacı . Buna rağmen kilo aldim yesem ne olur bilmiyorum
Kan ilacı dan olabilir belki canım bulantın, akşam yatarken içilse acaba daha rahat olur mu ki? Kan ilacı kilo aldırıyor ama. Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım çocukken kullandım kan ilacı o zaman bile kilo almıştım

Cok üzüldüm. Keske yapabileceğimiz bir şey olsa. Allah sabır ve dayanma gücü versin arkadasim gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum.

Allahım sabır versin canım benim bugün çok güzel haberlerle geleceğinden neredeyse emindik çok üzüldüm evlat kaybı çok zor gerçekten allahım en koşa sürede sağlıklı bebekler nasip etsin sana
Bende ilk bebeğimi 30 haftada kaybettim 5 gün yaşayabildi kuzum herşeyi hayırlısını versin allahım nolursun üzülme ilk başta dayanılır gibi olmuyor ama cennette seni bekleyen güzel bir kuzun olacak

ne zor günler geçirmişsin sende.

Ne desek acını dindiremeyiz canım. Dua etmekten başkada bişey yapamıyoruz. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli kucağını doldursun inşallah. Her zaman dualarımdasın rabbim kalbine ferahlık versin.

Kuzum benim çok çok üzüldüm. Allahım sabrını versin. Elimizden bir tek dua geliyor. Allah bir şekilde sınıyor bizi . Allah kolayladtırsın her işini

Canim çok üzüldüm yapılacak başka birşey yok muymuş acaba ? Önceki kontrollerde hiç bilememişler miydi

Çok çok üzüldüm ne desem bilemiyorum Keşke yapılabilecek bir şey olsa.

ne zor günler geçirmişsin sende.
Canım herkesin imtihanı farklı oluyor ben hayatımda çok zor zamanlar geçirdim birçok konuda ama gerçekten Allah kimseye yaşatmasın en zoru evlat acısı insanın ölmekten beter olduğu bir dönem.. Allah herkesin yavrusuna uzun ömür versin kimse evlat acısı yaşamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…