- 25 Mart 2020
- 27
- 48
- 8
Maşallah darısı bize bir gidemedim ben doktora bir on gün daha gidemem heralde sizin haberlerle seviniyoruz bende güzel haber vermek istiyorum insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah darısı bize bir gidemedim ben doktora bir on gün daha gidemem heralde sizin haberlerle seviniyoruz bende güzel haber vermek istiyorum insallah
Oyle bisey mi varmis bizi de ekleyinKızlar Kasım. Anneleri wtsp bağlantısına nasıl ulaşabilirim? ☺
Masallah4+3 olduk bugun ☺ Allah'ıma sukurler olsunbugun gordum benimle bebiiii
![]()
Masallah4+3 olduk bugun ☺ Allah'ıma sukurler olsunbugun gordum benimle bebiiii
![]()
Ben p.tesi gitcem inş. Heyecanla bekliyorumNasılsınız hanımlar doktora giden bebeğinin durumunu öğrenen varmi
Ricaederim kuzum ❤ Evet kuzum ferah tut kendini hiç sıkıntıya gerek yokÇok teşekkür ederim cevapladığın için. Düzenli besleniyorum herşeyden yemeye çalışıyorum zaten o zaman içimi çok sıkmama gerek yok. En yakın zamanda doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım.
Merhaba Canım hoşgeldin ❤Merhaba herkese umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucagına alırİnşallah bende Kasım annesi olacağım.Kocaelideyim, tüp bebek bizimki. Henüz kese , kalp görmedik duymadık. 5.haftamuz bitti. ilk çocuğum olacak .38 yasındayım. Beni de listenize ekler misin? R Rainbow3461
Bu cumartesi gidicem kuzum sabah 10 gibiNasılsınız hanımlar doktora giden bebeğinin durumunu öğrenen varmi
Evet canım ama hala ulaşamadım bendeOyle bisey mi varmis bizi de ekleyin
Sağol kuzum amin kuzumhanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
Tabi yazayımi 25 kasım Da bekliyoruz kendisini ya da kendileriniMerhaba Canım hoşgeldin ❤
Kuzum tahmini doğum tarihi de yazarmisin![]()
Bende Varım AmaInşallah ilimizde duyarız o sesleri kuzum .ekledim iletişimi koparma bu defarabbim ne güzel nasip etmiş ikimizede ayni anda
Varsa bizide ekleyin kızlarKızlar Kasım. Anneleri wtsp bağlantısına nasıl ulaşabilirim?![]()
Bende canım benim İnş hayırlı haberler alırızMaşAllah kuzuya darısı bize inşAllah bende hem kese hem kalp atışı için pzt gideceğim inşAllah daha hiç ultrasona girmedim![]()
Ay masallah cok guzel benimde onumuzdeki hafta kese kontrolum. Cok heyecanli.Kızlar doktora gıttım özel klınıge dıkkat ettım maske taktım dezenfektan sıktım hep Allah’ın ıznıyle rabbım korusun bu vırusten herkesı . Çok şükür kesede bebek göründü kalp atışı ıcın haftaya çağırdı suan erken dedıultrason görüntümü atıyorum 5 buçuk haftalık
Evet canım ben yaptırdımhanımlar herkesı tebrık ederım saglıklı gebelıklerınız olur ınsallah sıze sorum HCG testlerını aıle hekımlerı yapıyor mu
Bende de var ama cok degil ara ara oluyor.Benim kasık ağrılarım çok fazla kızlar sizdende öyle bir durum var mı