- 10 Temmuz 2017
- 164
- 74
- 28
Karındanmı baktı cnmınşallah cnm senin adina sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karındanmı baktı cnmınşallah cnm senin adina sevindim
Doğum hastanesimi direk gidince muayne olunabiliniyormu açık mı yani ben daha gidemedim ya ankaradayimEvet geçen hafta almıştım buradayım. Kese kontrolü olduğu için verdiler bence. Sonrakileri uzatabilirler
Ben 1900 lerdeyken gördüm canım çok rahat görürsünBugün ilk defa test yaptırdım değerim 3300 çıktı pazartesi karından ultrasonda keseyi görür müyüm acaba![]()
Canım 1900lerde idrara sıkışık göründü benim1500ustu karından gorulurduydum gorulmyor mu
5 haftalıkken ben karından keseyi gördüm cnmKızlar karından kese kaclarda gözüküyor bebek
ben daha kachaftaligim blmiyorum adetim 5gun gecikti beta 200cikti :)5 haftalıkken ben karından keseyi gördüm cnm
anladim cnmCanım 1900lerde idrara sıkışık göründü benim
İnşallah görürüm hayırlısı olsun pazartesi gidicem inşallah5bin 6 binlerdeyken karından 1500 üstü ise trans vajinal görülebilir 3300 olan arkadas bugun verdiye pzrtesi 6bini gececeği icin gorulme sansı karından kesin diyemem ama
Bana kanda bakti beta 200ciktiKarındanmı baktı cnm
Doğum hastanesi cnm o yüzden veriyorlardı belkideDoğum hastanesimi direk gidince muayne olunabiliniyormu açık mı yani ben daha gidemedim ya ankaradayim
Adetim 3 gün geçince kan verdim 3749 çıkmıştı sonra 3 gün daha bekledim yani adetim 6 gün geçmişti keseyi gördük biz değerlerede takılma hayatım herkeste çok farklı oluyo geçende bi anne yorum yapmıştı 4 haftalık hamileyken 5 bin çıktı değerim demişti ordan biliyorum büyük ihtimal seninki geç döllenme olmuş sağlıkla al kucağına inşben daha kachaftaligim blmiyorum adetim 5gun gecikti beta 200cikti :)
amin cnm insallah aynen gec dollenme bencedeAdetim 3 gün geçince kan verdim 3749 çıkmıştı sonra 3 gün daha bekledim yani adetim 6 gün geçmişti keseyi gördük biz değerlerede takılma hayatım herkeste çok farklı oluyo geçende bi anne yorum yapmıştı 4 haftalık hamileyken 5 bin çıktı değerim demişti ordan biliyorum büyük ihtimal seninki geç döllenme olmuş sağlıkla al kucağına inş
Cnm bende bursa dayım yanlış anlamadıysam sende öylesin dimi.. Hangi hastaneye aldınız acaba benm tüp bebek kalp atışından sonra mecbur hastane ve doktor bulmam gerekiyo yavaştan araştırmaya başladımDoğum hastanesi cnm o yüzden veriyorlardı belkide

Hanımlar benim tahlilim 6237,7 çıktı hemde adetten 1 hafta sonra kan tahlilinde sizce bu normal bişey mi? Çoğul gebelik olamaz degil miYumurtayı karından gördü cihazıyla yeni bi hastane ozaman görünür sanırım 3300 çünkü ve pazartesiye artar umarım sağlıklı bir şrkilde![]()
Sabahları olmazsa olma bulantılarım var mutlaka cnmMide ağrısı yaşayan varmı sabahtan beri mahvetti beni![]()
Bulantım yok ama midemde sanki taş oturuyor gibi ağrı varSabahları olmazsa olma bulantılarım var mutlaka cnm
Normal cnm betayla belli olmuyo çoğul gebelik usg de belli olur çift kese filan varsa yani sağlıklı olsunlarda inş cnm çiftte gelse baş üstüne tekte, rabbim olmayan herkese nasip etsin inşHanımlar benim tahlilim 6237,7 çıktı hemde adetten 1 hafta sonra kan tahlilinde sizce bu normal bişey mi? Çoğul gebelik olamaz degil mi