- 20 Mart 2011
- 13.979
- 32.606
- 798
Benim tam bir hafta sonrasi 5900 küsürdu tek kese gördük canımHanımlar benim tahlilim 6237,7 çıktı hemde adetten 1 hafta sonra kan tahlilinde sizce bu normal bişey mi? Çoğul gebelik olamaz degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tam bir hafta sonrasi 5900 küsürdu tek kese gördük canımHanımlar benim tahlilim 6237,7 çıktı hemde adetten 1 hafta sonra kan tahlilinde sizce bu normal bişey mi? Çoğul gebelik olamaz degil mi
Aynn keşke birde doktora gidebilsem ama gebeligin 3 haftasıydı bu kadar yüksek çıkmasıNormal cnm betayla belli olmuyo çoğul gebelik usg de belli olur çift kese filan varsa yani sağlıklı olsunlarda inş cnm çiftte gelse baş üstüne tekte, rabbim olmayan herkese nasip etsin inş![]()
Bnm bugün adetin 7. Günü 3300 çıktı normaldir demi yaBenim tam bir hafta sonrasi 5900 küsürdu tek kese gördük canım
7 günAdetin kaç gün geçmişti
Bnmde bgün 7. Gün bnm 3300 çıktı normaldir inşallah düşk değildir
Hanımlar aşerme dönemi ne zaman başlıyor bil bilginiz var mı çünkü şuan tatlıya bayılan ben agzımı vuramıyıorum.
Adetin kaç gün geçmişti
Canım beş gün geçmişti ama ben yumurta geliştirici iğne kullanmıştım. O ay yumurtam çok erken olgunlaşıp catlamisti.Bnm bugün adetin 7. Günü 3300 çıktı normaldir demi ya
7 günAdetin kaç gün geçmişti
4. Ayda bitiyor kuzum bu dertler
Benim de canım özellikle bir şey çekmiyor o gün ne yemek varsa yiyebiliyorum. Gebeliğin öğrendiğimden beri en fazla iki üç ke Çikolata yemişimdirHanımlar aşerme dönemi ne zaman başlıyor bil bilginiz var mı çünkü şuan tatlıya bayılan ben agzımı vuramıyıorum.
Aynn özelikle iştahsızlıkBenim de canım özellikle bir şey çekmiyor o gün ne yemek varsa yiyebiliyorum. Gebeliğin öğrendiğimden beri en fazla iki üç ke Çikolata yemişimdir
Benimde öyle canım adet olma zamanımda çok ağrısı vardı ama olmayınca bende şüphelendim şuan hafifledi baya ara ara sancı oluyor mide bulantısı felan yok diyebilirimkızlar günaydınBen çok yoğun adet sancısı sayesinde hamile olduğumu öğrenmiştim üzerinden neredeyse 10 gün geçti o acıya öyle alıştım ki, bu günlerde hafiflemeye başladı şimdi neredeyse hiç yok ara ara geliyor. Sizlerde De böyle oldu mu ve korktunuz mu bi sorun mu var diye
ben perşembe keseyi gördüm o yüzden biraz içim rahatladı, bir de kalp atışını duyarsam oh mis ❤
Mide ekşimesi var bende canım daha şimdiden anlamadım gittiMide ağrısı yaşayan varmı sabahtan beri mahvetti beni![]()
Pembemavi cnm. Acibademe gidecektim ama corona karantinasi var orada o yüzden çekindim belki daha sonra oraya giderimCnm bende bursa dayım yanlış anlamadıysam sende öylesin dimi.. Hangi hastaneye aldınız acaba benm tüp bebek kalp atışından sonra mecbur hastane ve doktor bulmam gerekiyo yavaştan araştırmaya başladım![]()
Uzun süredir midem boş aslında ama geçmiyorMide ekşimesi var bende canım daha şimdiden anlamadım gittiyedigin bisey dokunmuş olabilir sanada
Serbet icip biseyler ye canımUzun süredir midem boş aslında ama geçmiyor
Az önce şerbet içtim biraz rahatlatıyor sanki teşekkür ederimSerbet icip biseyler ye canım