- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.761
- 548
- 38
Kaç yasina kadar kullanılıyor bir de.Pa
Park yatak çok yer kaplıyor geldi
Güvenilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yasina kadar kullanılıyor bir de.Pa
Güvenilir mi
Pa
Güvenilir mi
Ben yatak odaya iki tane park yatak sıgdırmistim galiba boyutlari var tam emin degilim ama 3 yasına kadar kullandilar benimkiler simdi de bebis yatiyor icindeKaç yasina kadar kullanılıyor bir de.
Ben günde 1 alıyorum kahvaltıdan sonraugurbocuuu ve kullanan diğer arkadaşlarım günde kaç tane alıyor dunuz bu vitamini sanırım sütte artırıyor birde balık yağıda var içinde kilo yapmaz demi başa dönmeyeyim
Bende günde1 kahvaltı sonrasıBen günde 1 alıyorum kahvaltıdan sonra
Emdi mi?Ben park yatak almistim canim bakabilrsin netten
deneyim bakalım emcek mi
Kaka yapamadığı zaman bir tatli kasigi zeytinyağına bir kac damla sütümden koyup veriyorum. Sade verince ağır gelebilir diye.Bebeğine zeytinyağı içiren var mı? İçirebiliyor muyuz?
Daha denemedim normal emdi tekrardan olursa denicemEmdi mi?
Ben iki tane alcm sorun olur mu acaba saçlarım acayip dökülüyor yani uçları sayılı görünüyor diyebilirimBen günde 1 alıyorum kahvaltıdan sonra
Ben 2 aylıkkende veriyordum mamasına bir çay kaşığı koy içir canım yada anne sütüyle karıştırıp ver. Genelde kabızlık varsa işe yararBebeğine zeytinyağı içiren var mı? İçirebiliyor muyuz?
Anladım teşekkürlerBen yatak odaya iki tane park yatak sıgdırmistim galiba boyutlari var tam emin degilim ama 3 yasına kadar kullandilar benimkiler simdi de bebis yatiyor icinde
En az bi 45 dk kaynatılmalı diye biliyorum ben kaynamaya başladıktan sonra ni süre daha devam edin havalandırarak kaynatmaya demişlerdiKızlar merhaba. Şimdi bir sorum olacak size. Biz her gün yoğurt mayalayıp taze taze yoğurt yedireceğiz bebişe. E süt de tabi mutlaka açık sütlerden olacak. Bu süt acaba ne kadar süre kaynatılmalı. Her kafadan ayrı ses çıkıyor artık bildiğimden şüphe duymaya başladım. Rica ediyorum cevap verin bu hepiöiz için önemli bir konu.
Kullanimi sabah aksam iki tane zaten ben iki tane kullaniyorumBen iki tane alcm sorun olur mu acaba saçlarım acayip dökülüyor yani uçları sayılı görünüyor diyebilirim
Canim kaynadıktan sonra 15 dk falan yeterli, arada havalandırarak karıştır ,ki ıçindeki suda buharlassin. Ben her gün mayalamayi düşünmüyorum. Zor olur açıkçası. Küçük kavanozlara yapıp 3 gün de bi falan mayalarım sanırım. Ek gıdaya geçmiştiniz siz değil mi ? Nasıl gidiyor?Kızlar merhaba. Şimdi bir sorum olacak size. Biz her gün yoğurt mayalayıp taze taze yoğurt yedireceğiz bebişe. E süt de tabi mutlaka açık sütlerden olacak. Bu süt acaba ne kadar süre kaynatılmalı. Her kafadan ayrı ses çıkıyor artık bildiğimden şüphe duymaya başladım. Rica ediyorum cevap verin bu hepiöiz için önemli bir konu.
Ben 5 6 dakika kaynatıyorum belki de 10 dakikaKızlar merhaba. Şimdi bir sorum olacak size. Biz her gün yoğurt mayalayıp taze taze yoğurt yedireceğiz bebişe. E süt de tabi mutlaka açık sütlerden olacak. Bu süt acaba ne kadar süre kaynatılmalı. Her kafadan ayrı ses çıkıyor artık bildiğimden şüphe duymaya başladım. Rica ediyorum cevap verin bu hepiöiz için önemli bir konu.
45 dakika kaynatıyor musun canımEn az bi 45 dk kaynatılmalı diye biliyorum ben kaynamaya başladıktan sonra ni süre daha devam edin havalandırarak kaynatmaya demişlerdi
Evet canım yok kalıyo45 dakika kaynatıyor musun canım
45 dakikada tencerede süt kalmazki
Bize doktor 2 gün yedirebilirsin en fazla dedi. Yarın başlayacağız ek gıdaya. Antibiyotik kullandığımız için başlamak istemedim. Zaten Antibiyotiği iğrenerek içiyor bir de gıdalardan o sırada soğumasın dedim.Canim kaynadıktan sonra 15 dk falan yeterli, arada havalandırarak karıştır ,ki ıçindeki suda buharlassin. Ben her gün mayalamayi düşünmüyorum. Zor olur açıkçası. Küçük kavanozlara yapıp 3 gün de bi falan mayalarım sanırım. Ek gıdaya geçmiştiniz siz değil mi ? Nasıl gidiyor?