Canım transfer sonrası ilk adetümle hemen tedaviye başlayacak mısın , yumurta toplama süreci felan ?Merhaba ,
Bugün test günümdü ve negatifi gördüm ilk adetle tekrar başlayacağım kasım ayında tedavi süreci olan arkadaşlarla hem dertleşmek hem süreci beraber geçirelim istedim umarım bol pozitifli bir kasım olur
Merhaba ,
Bugün test günümdü ve negatifi gördüm ilk adetle tekrar başlayacağım kasım ayında tedavi süreci olan arkadaşlarla hem dertleşmek hem süreci beraber geçirelim istedim umarım bol pozitifli bir kasım olur
Bu dondurulmuş transferdi onun için olabilirBi daha negatifi görmeyin inşallah, merak ettim hiç ara vermeden opu mu yapacaksınız yoksa dondurulmuş mu transfer olacak? Opu yapılmıyor diye biliyorum
Merhaba canım ben bişi sorabilirmiymMerhaba ,
Heyete giriyorsunuz heyetten geçersen alabiliyorsunMerhaba canım ben bişi sorabilirmiymdevlet desteği için 3 yıllk evli olmak gerekmiş ama amh düşükse alabilirmiyiz?
Hoşgeldin canım evet biz ekimden negatifle çıktık inşallah pozitif için morallerimizi bozmadan yolumuza devam edicez Rabbim ayağımıza taş deydirmesin bu yolda inşallahMerhaba bn de geldim Ekimden negatifle çıktık bakalım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Nasl oluyor o işlemler Bilgin varsa anlatabilrimisnHeyete giriyorsunuz heyetten geçersen alabiliyorsun
Amin canm inşallahHoşgeldin canım evet biz ekimden negatifle çıktık inşallah pozitif için morallerimizi bozmadan yolumuza devam edicez Rabbim ayağımıza taş deydirmesin bu yolda inşallah
Sa ins tez vakitte hyrlı evlat sahibi oluruz bnde ilk dega bu ay tüp bebek denicz ne olur nasıl olur bilmiyorum bir de sejir dıısndan gidip gelcz bakalmMerhaba ,
Ebryo yada yumurta dondurmadılar mıBugün sordum 5 güne adet olursun dedi ikinci gün gel dedi tedavi başa sardı yumurta toplama falan olacak
İnşallah herşey yolunda gider ve Rabbim yavruna kavustururSa ins tez vakitte hyrlı evlat sahibi oluruz bnde ilk dega bu ay tüp bebek denicz ne olur nasıl olur bilmiyorum bir de sejir dıısndan gidip gelcz bakalm
2 adet vardı ikisininde koymuşlardıEbryo yada yumurta dondurmadılar mı
Hepimiizii insallahİnşallah herşey yolunda gider ve Rabbim yavruna kavusturur
İns bu ay dha saglıklı güzel yumurtalarnz olur2 adet vardı ikisininde koymuşlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?