- 30 Ekim 2020
- 454
- 595
- 18
est yanlis anlasilacak birsey yok ama ben size maalesef net bilgi veremem. Amerika da yasiyorum ve burda IVF tedavi masraflari Turkeye ye gore cok fazla. siz bulundugunuz sehirde ki merkezi arayarak ogrenebilirsiniz.Merhabalar yanlış anlamazsınız tüp bebek tedavisi için ne kadar maliyet gitti acaba bende yaptırmak istiyorum
Bahçeci fulyadayım bendeAcıbadem atakent hastanesi inde canım sen
Bahçecide ilaçlar hariç 10500Merhabalar yanlış anlamazsınız tüp bebek tedavisi için ne kadar maliyet gitti acaba bende yaptırmak istiyorum
Sizin başladı mı tedaviHadi hayırlısıyla bekliyoruz
Ben teni transfer oldum umarım hayırlısı olr...Merhaba ,
Bugün test günümdü ve negatifi gördüm ilk adetle tekrar başlayacağım kasım ayında tedavi süreci olan arkadaşlarla hem dertleşmek hem süreci beraber geçirelim istedim umarım bol pozitifli bir kasım olur
Hayırlı oldun inşallah tutunsunlarBen teni transfer oldum umarım hayırlısı olr...
Ewet başladı iğneleri kullanıyorum çarşamba perşembe toplayabilirler yumurtalarıSizin başladı mı tedavi
hayirli guzel sonuclar alirsin insallahBen teni transfer oldum umarım hayırlısı olr...
Hyrlısıyla olur insallahBen teni transfer oldum umarım hayırlısı olr...
İnşşlahhayirli guzel sonuclar alirsin insallah
Hadi hayırlısı inşallahEwet başladı iğneleri kullanıyorum çarşamba perşembe toplayabilirler yumurtaları
Amin inşallah Rabbim hayırlı sonuçlar versinKızlarr selam en kısa zamanda bebek haberleri alalım inşallahBende medicalpark latif hoca da başladım dün. Görüşmeye gitmiştim ama karar verip çıktık odadan akşamına iğneleri vurmaya başladım. Çok heyecanlıyım inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarımız olur ve tutunurlar
İşlerin rast gitsn insallahKızlarr selam en kısa zamanda bebek haberleri alalım inşallahBende medicalpark latif hoca da başladım dün. Görüşmeye gitmiştim ama karar verip çıktık odadan akşamına iğneleri vurmaya başladım. Çok heyecanlıyım inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarımız olur ve tutunurlar
Merhaba doktorunuz kimdiBen 4 ay once gitmistim en son doktoruma. Ozel muayenesi var. Tup bebek oncesi kontrole gitmedim telefonla gorustuk bu ay baslamak istedigimi soyledim tamam baslayalim dedi. Oncesinde gorusmedigim icin ek bi sey vermedi bana. Florance anlasmali normalde suan Ota jinemed tup bebek merkezinde olacakmis. Buralarda pek adini duymadim umarim basarili bi merkezdir esim doktorumu cok sevdigi icin degistirmedim. Yoksa bahceci yada memorial dusunuyordum. İstanbul
ben 2016 yılında ota jinemed hastanesinde tedavimi oldum şimdi anneyim çok memnunuz doktorlarında tüm bildiginiz tüp bebek merkezlerinden daha eski ve daha güvenilir kurum hastanenin sitesinden de inceleyebilirsinizBen 4 ay once gitmistim en son doktoruma. Ozel muayenesi var. Tup bebek oncesi kontrole gitmedim telefonla gorustuk bu ay baslamak istedigimi soyledim tamam baslayalim dedi. Oncesinde gorusmedigim icin ek bi sey vermedi bana. Florance anlasmali normalde suan Ota jinemed tup bebek merkezinde olacakmis. Buralarda pek adini duymadim umarim basarili bi merkezdir esim doktorumu cok sevdigi icin degistirmedim. Yoksa bahceci yada memorial dusunuyordum. İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?