Nasl para ödemediniz peki pek anlamadım orası da özel değil miBn üniversite hastanesnde basladm smdye kdr hiç para ödemedk bina 8 tl esme ili seferlk 16 tl muayne ücreti var eczanede o kdr ama gonl f 730 lira cuma gnü alcm
Hyr devletNasl para ödemediniz peki pek anlamadım orası da özel değil mi
Hım hangi hastane canımHyr devlet
Ankara cebeci üniversite hastanesiHım hangi hastane canım
Anladım CanmAnkara cebeci üniversite hastanesi
Ama ilaca tapor cıkarmadı yaa onu nasıl yapcmm blmyorm gonal f 730 lraAnladım Canm
Ben ben hiç bilmiyorum rapor falan ona nasl çıkacak kiAma ilaca tapor cıkarmadı yaa onu nasıl yapcmm blmyorm gonal f 730 lra
Ama ilaca tapor cıkarmadı yaa onu nasıl yapcmm blmyorm gonal f 730 lra
merhabaMerhaba ,
Bugün test günümdü ve negatifi gördüm ilk adetle tekrar başlayacağım kasım ayında tedavi süreci olan arkadaşlarla hem dertleşmek hem süreci beraber geçirelim istedim umarım bol pozitifli bir kasım olur
Bn aşılama yaptırırken raporlu aldm gonal f uGonal f rapor olmuyor merional ve ovitrelle ye rapor oluyor
Benimde 4 yumurtamsı vardı ikisi domduruldu ama sonuç negatif şimdi pes etmemek için baştan başladık eşimin kullandığı okadarvilaç tedavi boşa gitmesin istedikmerhaba
ben 42 yaşındayım. bir kızım var 16 yaşında. tekrar çocuk sahibi olmak istedim ama yaş dolayısıyla olamıyor. haziran ayında bir deneme yaptık negatif.
bugün de ikinci denemeyi yapmaya karar verdik. süreci başlatmak için doktorumla görüştüm. sanırım kasım sonu gibi herşey yolunda giderse transferim gerçekleşir.
ilk denememde 4 yumurta döllendi. ikisi yaşadı ve transfer edildi. dondurmaya kalmadı yani. aynı süreçleri şimdi sil baştan yaşayacağız. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Aaa bilmiyordum demekki oluyorBn aşılama yaptırırken raporlu aldm gonal f u
Canım üzülme hakkımızda hayırlısı benim teyzem 7. Tedavisinde 43 yasında kızına kavuştu darısı başımıza inşallahslm bende bugun 3.tup bebek tedavisin sonucunu aldim; negatif. Dr um yuzyuze gorusmek icin randevu verecek o zaman belli olacak ne yapacagimiz.
Cok iyi yaparsiniz ins cokkk guzel sonuclanir :)Benimde 4 yumurtamsı vardı ikisi domduruldu ama sonuç negatif şimdi pes etmemek için baştan başladık eşimin kullandığı okadarvilaç tedavi boşa gitmesin istedik
aynen en bastan beri hayyirlisini istiyoruz bizde negatif i duyunca vardir bundada bir hayir deyip gezmeye ciktik :) elh tevekkul edince rahat oluyor insan. umidimizi kaybetmek yokkCanım üzülme hakkımızda hayırlısı benim teyzem 7. Tedavisinde 43 yasında kızına kavuştu darısı başımıza inşallah
Benim dondurulmuşum kalmadı maalesef :) inşallah bubtedavimde olur sonrası için umutCok iyi yaparsiniz ins cokkk guzel sonuclanir :)
1.tup bebek denemem negatif olunca onerilen bir Dr a mail atmistim. sizce vucudumu dinlendirmeli miyim yoksa hemen 2. transferi olmali miyim diye (dondurulmus embriyo ile). Dr da bizim tavsiyemiz arayi fazla acmadan 2.yi denemeniz dedi ve onun uzerine 2.yi yaptirmistim (o pozitifti ama sonrada dustu.) Eger dondurulmus transfer olacaksa gobekten igneler falan olmuyor,hem ruhsal hem bedenen cok rahat geciyor. benimde 4 dondurulmus embriyom var ama triodim bugun yuksek cikti birsey bulamayinca ona yogunlasirlar buguk ihtimal o yuzden benim transfer biraz uzayablir nasip..
esin neden ilac kullanmisti?
cok ozur dilerim negatif kismini gormedim simdi farkettim. careler tukenmiyor elhamdulillah, bizim nasil bebege kavusacagimiz mechul o yuzden hepsini deneyelimBenim dondurulmuşum kalmadı maalesef :) inşallah bubtedavimde olur sonrası için umut
Sorun değil pes etmezsek inanıyorum ki olur genelde cevremdeki hikayeler bu şekildecok ozur dilerim negatif kismini gormedim simdi farkettim. careler tukenmiyor elhamdulillah, bizim nasil bebege kavusacagimiz mechul o yuzden hepsini deneyelimins biri tutacak bakalim bana ne diyecekler.. bub tedavi nedir?
bencede cok haklisinSorun değil pes etmezsek inanıyorum ki olur genelde cevremdeki hikayeler bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?