2020 KASIM ayı TÜP BEBEK yapacaklar

merhaba
ben 42 yaşındayım. bir kızım var 16 yaşında. tekrar çocuk sahibi olmak istedim ama yaş dolayısıyla olamıyor. haziran ayında bir deneme yaptık negatif.
bugün de ikinci denemeyi yapmaya karar verdik. süreci başlatmak için doktorumla görüştüm. sanırım kasım sonu gibi herşey yolunda giderse transferim gerçekleşir.
ilk denememde 4 yumurta döllendi. ikisi yaşadı ve transfer edildi. dondurmaya kalmadı yani. aynı süreçleri şimdi sil baştan yaşayacağız. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Benimde 4 yumurtamsı vardı ikisi domduruldu ama sonuç negatif şimdi pes etmemek için baştan başladık eşimin kullandığı okadarvilaç tedavi boşa gitmesin istedik

slm bende bugun 3.tup bebek tedavisin sonucunu aldim; negatif. Dr um yuzyuze gorusmek icin randevu verecek o zaman belli olacak ne yapacagimiz.
Canım üzülme hakkımızda hayırlısı benim teyzem 7. Tedavisinde 43 yasında kızına kavuştu darısı başımıza inşallah

Benimde 4 yumurtamsı vardı ikisi domduruldu ama sonuç negatif şimdi pes etmemek için baştan başladık eşimin kullandığı okadarvilaç tedavi boşa gitmesin istedik
Cok iyi yaparsiniz ins cokkk guzel sonuclanir :)
1.tup bebek denemem negatif olunca onerilen bir Dr a mail atmistim. sizce vucudumu dinlendirmeli miyim yoksa hemen 2. transferi olmali miyim diye (dondurulmus embriyo ile). Dr da bizim tavsiyemiz arayi fazla acmadan 2.yi denemeniz dedi ve onun uzerine 2.yi yaptirmistim (o pozitifti ama sonrada dustu.) Eger dondurulmus transfer olacaksa gobekten igneler falan olmuyor,hem ruhsal hem bedenen cok rahat geciyor. benimde 4 dondurulmus embriyom var ama triodim bugun yuksek cikti birsey bulamayinca ona yogunlasirlar buguk ihtimal o yuzden benim transfer biraz uzayablir nasip..
esin neden ilac kullanmisti?

Canım üzülme hakkımızda hayırlısı benim teyzem 7. Tedavisinde 43 yasında kızına kavuştu darısı başımıza inşallah
aynen en bastan beri hayyirlisini istiyoruz bizde negatif i duyunca vardir bundada bir hayir deyip gezmeye ciktik :) elh tevekkul edince rahat oluyor insan. umidimizi kaybetmek yokk

Benim dondurulmuşum kalmadı maalesef :) inşallah bubtedavimde olur sonrası için umut

Benim dondurulmuşum kalmadı maalesef :) inşallah bubtedavimde olur sonrası için umut
cok ozur dilerim negatif kismini gormedim simdi farkettim. careler tukenmiyor elhamdulillah, bizim nasil bebege kavusacagimiz mechul o yuzden hepsini deneyelim ins biri tutacak bakalim bana ne diyecekler.. bub tedavi nedir?

cok ozur dilerim negatif kismini gormedim simdi farkettim. careler tukenmiyor elhamdulillah, bizim nasil bebege kavusacagimiz mechul o yuzden hepsini deneyelim ins biri tutacak bakalim bana ne diyecekler.. bub tedavi nedir?
Sorun değil pes etmezsek inanıyorum ki olur genelde cevremdeki hikayeler bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…