İnşallah canım 12ye kadar napacaz bakalımBen henuz cıkarmadım hic sadece cok rahatsız hissediyorum karnımı midemi hissediyorum sürekli normal değil yani. Umarım işe yarar bileklik gecmis olsun. inşallah 12. haftada hicbirimizin bi seyciği kalmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım 12ye kadar napacaz bakalımBen henuz cıkarmadım hic sadece cok rahatsız hissediyorum karnımı midemi hissediyorum sürekli normal değil yani. Umarım işe yarar bileklik gecmis olsun. inşallah 12. haftada hicbirimizin bi seyciği kalmaz :)
Hayır canım ben sıkışık değildim doktor gördü.Kızlar vajinal ultrasondan keseyi görmek için sıkışık idrar mı olması lazım normal ultrason gibi
Biz de gördük bugün canım çok şükür. Rabbim cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahHayır canım ben sıkışık değildim doktor gördü.
rahim içi olabilir o dediğin benim de 5. haftada 6.5 cm di şimdi 13.5 cm olmuş bebeğimse 1.1 cmben yanlis yazmis olabilirim kucuk cunku daha![]()

Yok canım idrara sıkışmana gerek yokKızlar vajinal ultrasondan keseyi görmek için sıkışık idrar mı olması lazım normal ultrason gibi
Akrabalar hep duydu ben söylemek istemiyordum ama öyle gerekti. İnşallah sıkıntısız geçer herseyÇevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi
enabızdan gorulebilir belkikızlar bugün keseyi gördüm çok küçüktü
alttan muayeneyle göründü.
bu haftalarda düşük yaptığım için çok korkuyorum. Doktorum daha önce araştırma hastanesinin tıbbi Genetik bölünme verdiyim kan sonuçlarını é devletten ogtenwbilecwgimi söyledi. bu konu hakkında bilgi bilginiz var mı?
sonuçlara göré igneye baslicaz.
söyledim benÇevrenize hamile olduğunuzu söylediniz mi
Merhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)çoğul gebelikler genetik de olabiliyor doktora gittiğinde yazar mısın merak ettim?
Bence soylerdi, benim ilk gebeligimde ilk muayenede iki kese var gibiydi. Sonraki hafta yoktu. Kanama alaniydiMerhaba , bugün doktora gittim doktor ultrasondan baktı her şey yolunda iyi dedi kalp atışını da duydum ikiz vs demedi ben de ayrıca sormadım değil herhalde olsa söylerdi :)
Bugün bebişini görenler olarak grup kursak baya kalabalık oluruz gibiBiz de gördük bugün canım çok şükür. Rabbim cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah![]()
Biz kesesini gördük teyzesi. 2 hafta sonra kalp atışı nasipse inşallahBugün bebişini görenler olarak grup kursak baya kalabalık oluruz gibiçok şükür Allahım kalp atışını duymayıda nasip etsin
Bende hem keseyi hemde bebişi gördüm vajinal baktı doktorum.aminnnn inşallahhhBiz kesesini gördük teyzesi. 2 hafta sonra kalp atışı nasipse inşallahamiin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Öyle yapıyorum canım amin sagolasin![]()
Mecburen sabrediyorum tup bebek bide benimki sabretmeyi iyi ogrendim yani :)ee bravo o zaman sana sabredebiliyorsan ben yine yarın doktora gidiyom :) 5 haftalık hamileyim 4. doktora gitmem olacak :)
İyi düşün iyi olsun kötü düşünme.Bende salı gününe şafak sayıyorum. Boş gebelik olacak korkusu var biraz![]()
Bende cumartesi günü gideceğim çok heyecanlıyım inşallah atıyordur kalbimiz iyi düşünelim iyi olsunBende salı gününe şafak sayıyorum. Boş gebelik olacak korkusu var biraz![]()