- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.801
ben orada Nil Bilgen'e gidiyorum. Akşamları çalışıyor.İstanbul. Beylikdüzü medicana’da birkaç doktor buldum da onlardan birine gideceğim muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben orada Nil Bilgen'e gidiyorum. Akşamları çalışıyor.İstanbul. Beylikdüzü medicana’da birkaç doktor buldum da onlardan birine gideceğim muhtemelen
bulantınız iyi ki yokAslında bulantı olmaması güzel bir şey ama kafamdaki olumsuz düşünceler bitmiyorinsallah yarın güzel haber veririm
![]()
Peki tamamlayıcı sağlık sigortanız var mı? Nil hanımı ve birkaç doktoru karşılamıyor benim baktığım sompo sigortaben orada Nil Bilgen'e gidiyorum. Akşamları çalışıyor.
evet benim var, türkiye sigorta'dan. eşimin şirketi bana da sigorta yapmıştı. karşılıyor hepsini ancak 5'er adet vermişler doğum muayene tahlil vs. çok saçmaPeki tamamlayıcı sağlık sigortanız var mı? Nil hanımı ve birkaç doktoru karşılamıyor benim baktığım sompo sigorta
artış tam olması gerektiği gibi, boş gebelikten veya kimyasaldan şüphelenmek için bir sebep yok sanki.Merhaba gecen hafta cuma beta degerime baktirdim 391 di adetim 5 gun gecikmisti. Sali günü tekrar baktırdım 1624 oldu dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür tekrar beta istemedi doktorum boş gebelik yada kimyasal olma ihtimali nedir 391 degerinden 4 gun sonra 1624 normalmi sizce yardimci olabilirmisiniz?
benim de başka bir şey için bir kere şişli kolan'a gitmem gerekmişti, orası da bana hiç güven vermemişti doğrusu.Bende Büyükçekmece de yaşıyorum orayı hiç beğenmiyorum, normal grip bile olsam gitmem o derece
bence Beylikdüzü medicanaya bir bakın.
Benim ilk hamileliğimde hiç ama hiç mide bulantım olmadı normaldir hersey iyi düşününKızlar bende haftasonu full kustum, ama iki gündür o derece mide bulantılarım geçti prilam da almadım 2 gündür. Korkuyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diyeCuma günü kalp atışı için gideceğiz
gebeliği kapsaması için 1 yıl boyunca sigortalı olmanız ve doğum paketini ekletmeniz gerekiyordu. 2. yıl yenilenince doğum paketi otomatik geliyorbenim tamamlayıcı sağlık sigortam gebeliği kapsamıyo ya, bulunduğum yerde doğum paketi veren hastane de yok
iş yerimiz yapıyor bizim tss'yi o yüzden bizim çok karışabildiğimiz bir durum olmuyor maalesef, her sene de farklı şirketle anlaştıkları için olmuyo maalesefgebeliği kapsaması için 1 yıl boyunca sigortalı olmanız ve doğum paketini ekletmeniz gerekiyordu. 2. yıl yenilenince doğum paketi otomatik geliyor
siz arayıp ücretini ödeyerek eklemeyi konuştunuz mu sigorta firmanızla?iş yerimiz yapıyor bizim tss'yi o yüzden bizim çok karışabildiğimiz bir durum olmuyor maalesef, her sene de farklı şirketle anlaştıkları için olmuyo maalesef![]()
bu gebeliğimde görüşmedim ama bir öncekinde görüşmüştüm kabul etmemişlerdi ik ile de görüşmüştüm olmuyo demişlerdi, aslında tekrar deneyebilirim iyi fikir teşekkür ederimsiz arayıp ücretini ödeyerek eklemeyi konuştunuz mu sigorta firmanızla?
şirketinizle değilde sigortanızla görüşün ücretini ödeyin poliçenize eklesinler ekleyebiliyorlarsabu gebeliğimde görüşmedim ama bir öncekinde görüşmüştüm kabul etmemişlerdi ik ile de görüşmüştüm olmuyo demişlerdi, aslında tekrar deneyebilirim iyi fikir teşekkür ederim
yazdım sigorta şirketine bakalım olumlu dönerlerse ekletirim teşekkür ederimşirketinizle değilde sigortanızla görüşün ücretini ödeyin poliçenize eklesinler ekleyebiliyorlarsa
Oylemi kese ultrasonda kucuk gorunuyor internette iyi olmadigi yaziyor biraz endiselendim acikcasi bendeartış tam olması gerektiği gibi, boş gebelikten veya kimyasaldan şüphelenmek için bir sebep yok sanki.
Ay neresi burasııBugün kan sonucları için gittim, herşey normal çıkabilirsin dedi keseye bakalım dedim bakmadı bile tamam kese var da boş mu dolu mu bir bak yani ne olur.. Sen sonuca geldin sana ben bakmak için 24 kasım dedim diyor yaaaa hıc anlamıyorlar sen bana kese kaç haftayla uyumlu dolu mu boş mu normal mi suratıma bile bakmadın söylemedin şaka mısın öyle değil mi ama... Allah kımseyi devlet hastanesine düşürmesin ya. Yani kalp atisi duyana kadar sabredeyım özele gitmeyeyim dedim bugün inanamadım ya bide döndü çişim var zaten cıkın dedi...... Bakmadı hıc bır bilgi de yok ya bide sende kadınsın üstelik kd doktorusun duygu durumumu anlasana sonuçta insan merak içinde kalıyor bu süreçte
Sincan eğitim arasturmaAy neresi burasıı
Ay allah allah kaçıncı haftalık ki gebelikte? Kese mm felan baktı benim de ilk muayenede zaten başka bir şey yokSincan eğitim arasturma