Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek için tahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur
Kızlar kasık ağrısı çok normal dedi benim doktorum. Okadar çok ağrı çekiyordum sormuştum bende onun için kalbinizi ferah tutun bebişlerimize sağlıkla kavuşalim inşallah
kızlar gittim doktora bugün, daha bugün atmaya başlamış kalbi dedi çok zayıf bir atım duydu, ben duymadım açıkçası ama kesede bebeği gördük Herseydenbitutam
kalp atışı 5+6 güncelleyebilir misin rica etsem
Herseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek için tahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur
Ay ben ikinci kez anne olacağım ama inanılmaz korkuyorum, tecrübeli olarak size sorayım dedim ilkini ihmal etmem değil mi ? İkincisi de ilk çocuk kadar seviliyor mu birde, valla yine gebeliğim iyi geçmiyor aklım karışık böyle deli deli şeyler düşünüyorum