• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biraz uzun yuruduk bugun esimle ama tempolu degildi. Bi daha bu kadar uzatmicam yuruyusu. Ben hamileligi ogrendigimden beri ev supurmuyorum🤭 eşim mecburen yapiyor. Yarin toxoplasma vs testlerimin sonucu cikacak dua eder misin benim icin iyi cikar insallah. Yarin 6+2 olcam acaba kalp sesi icin gitsem duyar miyim
Özele gidiyorsan ve geç döllenme olmadıysa duyabilirsin canım ben duymuştum devlette kese göründü sadece özelde kalbi bile duydum. Tabiki dua ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve miniğni tez zamanda al kucağına :)

Özele gidiyorsan ve geç döllenme olmadıysa duyabilirsin canım ben duymuştum devlette kese göründü sadece özelde kalbi bile duydum. Tabiki dua ederim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve miniğni tez zamanda al kucağına :)
Sat 12 haziran benim 17 temmuzda gordum keseyi 5+2demisti o zaman doktorum. Insallah gorurum sanirim yarin gidicem dayanamiyorum🤭

Screenshot_20190723-225725_Chrome.webp
Screenshot_20190723-225707_Chrome.webp

Kızlar sonuclarim cikmis anlayanlar bakabilir mi?

Ben bugün kese ve yolk kesesini gördüm daha 5+2yim betam da 10000 Çıktı bugün ama kıpkırmızı kanama oldu doktora gittim acile hemen Bi sıkıntı yok görünürde ilaç iğne tüm şeyleri de kullanıyorum 1haftadır ama bu kanama neden bilmiyorum istirahat de ediyorum ama anlamıyorum
Beta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünme 🤗

Kızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim ☺️ 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre☺️ Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah❤️ Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi☺️ Benden haberler bu kadar☺️ Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallah🥰🥰çok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor 😔

Kızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim ☺️ 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre☺️ Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah❤️ Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi☺️ Benden haberler bu kadar☺️ Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallah🥰🥰çok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor 😔
Gozun aydin canim darisi basimizaaa😇

Kızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim ☺ 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre☺ Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah❤ Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi☺ Benden haberler bu kadar☺ Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallah🥰🥰çok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor 😔
Tebrikler kuzum hem seni hem kardeşini :) kendini fazla yorma bir şey olmaz inşAllah. Bulantı vs ne durumda

Beta neden yüksek çıkmış canım doktor bişey dedi mi .. Çok geçmis olsun.. herşey yoluna girer kötü düşünme 🤗
Sat 16 haziran
Betalarım
13 temmuz 257
14 temmuz 455
16 temmuz 983
18 temmuz 2328
23 temmuz 10000
Artış gelişim iyi ama bu kanamalar neden?
İlaçları iğneyi kullanıyorum yatıyorum hep ama anlamış değilim 😔

Kızlar ben geldimm, bugün kalbimizi duyarak geldim ☺ 7+1 mişiz biz bugünki ultrasona göre☺ Birkaç test istedi yarın devlette yaptırcam inşallah❤ Decavit vermişti başka bir doktor bugünkü doktor onu bıraktırıp folbiol verdi☺ Benden haberler bu kadar☺ Sizden ne haber, güzel güzel şeyler duyarız inşallah🥰🥰çok giremiyorum kızkardeşimin düğünü var yarın bana dua edin olur mu ister istemez insan yoruluyor 😔
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı yani SAT aynı sanırım ve bugun ben de doktora gittim benimki de 7+1'di bi an mesajı ben atmışım sandım :KK45:

Back
X