• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bilmiyorum özellikle göbekten dedi çok hızlı konuştu ve muayne oldu bittiye gelince soramadim . pazartesi kalp atisi icin gidicem o zaman soracağım.inşallah devam etmeye gerek kalmaz
Bence de sor canım 9 ay boyunca göbekten olur mu mahvolur göbegin

Aynn canım benım de hazır kndim vuruyorum basta bişey olmuyo ama full hepsını sıkarken yanıyo yakıyo igne ne var tatlı igne yapsalar da canımız yanmasa😏
Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah. Dilerim tamamına erdirir de bu sıkıntılarımız bebislerimizi kucagımıza aldığımızda geçer...

Kan sulandırıcı iğneyi kendiniz mi vuruyorsunuz, ben her gün hastaneye gidiyorum. Kendim vurmaya cesaret edemiyorum.

Kizlar aranizda 3 litre su icebilen var mi ?? Ben iciyorum ama 2 litre fln, 3 u bulmuyor. Korkuyorum da bebegin suyu azalir fln die, bi de normal doktorlarimzin baktigi ultrasondan belli olmuyor bebegin suyunun seviyesi. Anca 20. Haftadan sonra detayli ultrasonla ogrenebiliyorsunuz su seviyesini.
Ondan icimde bi parca endise var
2 2.5 litre içmeye çalışıyorum 3 ü bulmuyor sanırım.. Hayırlısıyla bişey olmaz inşallh

Merhabalar doktor bana kese solda oluşmuş dedi. bana göre mi sol karşıdan bakınca mı sol aklıma gelmedi soramadım. böyle bidurumla karşılaşan var mı acaba

evet fasulye böyle oluyor :) sağlıklı olsunda. bebiş ne zaman göründü ben daha göremedim :KK43:
Mrb. Bizede yoruma yapabilirmisiniz 7 haftalık

Eklentiler

• IMG_3376.webp
    IMG_3376.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 85
Back
X