• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gece boyu atesli devam etti kizlar 37.3 en yukseknama cocuk cayir cayir yaniyo hii hii hii die sayikliyor yaa moralim bozuldu atestenn usuyor tuyleri urpermis kollari bacaklari putur putur oldu. Elleri ile ayaklari buz kafa boyun yanaklar yaniyor. Parka filanda cok gidiyoruz suriyeli cok malumunuz, el ayak agiz hastaligibfalan olabilirmiki yaa 😒 bugunde bakip yarin dr a gotururum devam ederse burnuda tikali cekmeye calistim bisey cikmiyor acaba genizetimi nuksettiki bi aklimda oyle diyor, dis desen hali hazirda aktif zaten 😒 off off yine zayiflicak ben toparliyorum bi hastalaniyo soluyo cicek gibi yavrum.

😪😪😪 gecmis olsun canim yaa ,gunduzde ayni mi oluyor tek gece mii tutuyor atesi ins.devam etmez gun icinde göster istersen doktora

Gece boyu atesli devam etti kizlar 37.3 en yukseknama cocuk cayir cayir yaniyo hii hii hii die sayikliyor yaa moralim bozuldu atestenn usuyor tuyleri urpermis kollari bacaklari putur putur oldu. Elleri ile ayaklari buz kafa boyun yanaklar yaniyor. Parka filanda cok gidiyoruz suriyeli cok malumunuz, el ayak agiz hastaligibfalan olabilirmiki yaa 😒 bugunde bakip yarin dr a gotururum devam ederse burnuda tikali cekmeye calistim bisey cikmiyor acaba genizetimi nuksettiki bi aklimda oyle diyor, dis desen hali hazirda aktif zaten 😒 off off yine zayiflicak ben toparliyorum bi hastalaniyo soluyo cicek gibi yavrum.
Geçmiş olsun canım.Hiç bir şey yiyememişti kızım iştahı nasıl?Boğazları da sıkıntılıysa olabilir canım.Bir de 5. hastalık var semptomlar birbirine benziyor şimdilik ateşini kontrol altına almaya çalış.El,ayak ağızsa daha çok ateş yapar biz 39 ları bulmuştuk ki kızım kolay kolay ateşlenmez.Geçmezse götür canım doktora ortalık fena.

Geçmiş olsun dünüş 😔 hemen evham yapma ya belki üşütmüştür yada dişlerdendir.

Kızlar ben bişey merak ediyorum . Her gün bebeklerinizi mutlaka dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben cok bunalıyorum etrafımdakilerin baskısından . Eve kapatıyorsun cocuğu vs dediklerinde kendimi açıklamaktan yoruluyorum . (Ev sahibim kişisi) Ki her gün çıkarıyorum az da olsa . Bazen hem sabah hem akşamüstü çıkıyoruz. Ki bütün gün balkondayız temiz hava da alıyor çıkmasak bile. Siz de durumlar nasıl ? Kulak asmak istemiyorum ama çıkmayınca da dedikleri geliyor aklıma 🤦🏻‍♀️ Bazen de evde kalmak istiyorum benim halim olmuyor çıkarmıyorum . Ne saçma şeye kafa yoruyorum ya 🤦🏻‍♀️ Ah bu insanlar . Bir gelir denize sokma musilaj var der bir gelir hergün götür der 🤦🏻‍♀️

Kızlar ben bişey merak ediyorum . Her gün bebeklerinizi mutlaka dışarı çıkarıyor musunuz ? Ben cok bunalıyorum etrafımdakilerin baskısından . Eve kapatıyorsun cocuğu vs dediklerinde kendimi açıklamaktan yoruluyorum . (Ev sahibim kişisi) Ki her gün çıkarıyorum az da olsa . Bazen hem sabah hem akşamüstü çıkıyoruz. Ki bütün gün balkondayız temiz hava da alıyor çıkmasak bile. Siz de durumlar nasıl ? Kulak asmak istemiyorum ama çıkmayınca da dedikleri geliyor aklıma 🤦🏻‍♀️ Bazen de evde kalmak istiyorum benim halim olmuyor çıkarmıyorum . Ne saçma şeye kafa yoruyorum ya 🤦🏻‍♀️ Ah bu insanlar . Bir gelir denize sokma musilaj var der bir gelir hergün götür der 🤦🏻‍♀️
ben cikaramiyorum valla cok yorgun oluyorum .parka gitmek mesele eve gelince kavga kiyamet kopmasi bi yandan

Canım ben havalar güzel olduğu için her gün çıkartmaya çalışıyorum. Tabi ki çıkaramadığım günlerde oluyor. Çocuklara dışarı çıkmak iyi geliyor gerçekten. Kendini dışarda çok mutlu hissediyor bizim ki. İşten çok yorgun geldiğim günlerde parka götüremesem bile bahçeye indiriyorum orada koşturuyor, kedileri seviyor biraz.
Ama tabi ki evde kalmak istediğin günlerde olabilir. Kulak asma hiç insanlara. Ağzı olan konuşuyor. Halin olmayabilir, sıcaklarda bayıyor insanı. Yazlık bölgede genelde insanlar sokaklara alıştığı için evin içinde durmayı yadırgıyor olabilirler :))

Canım naptın nasıl oldu Çınar?

Canim 2cocuklq cikmak bana cok zor oluyor .evde mesela basim kiyafetim acik disari cikarken tepeden tirnaga giyin bas yap bana eziyet cocuklari larka gotururken ikisinede dandik kiyafet giydiriyorum oda bi eziyet . Bide bu sicakta maske takiyosun o baslibasina bi darlanma sebebi . Yinede hemen hemen hergun cikariyorum aksamda esimle ya caddedeki parka yada arabayla gittigimiz buyuk bi park var parkurlu oraya goturuyoruz .lesinde dolanmakda zor yorucu inan 5saat dursak yine yetmez onlara 1 saati gecmiyorum cunku cok yorucu koruyup kollamak . Esimde hic dikkat etmiyo ona emanet etmiyorum hic 😅 .dun yine gittik bizimkinden 3 4 ay buyuk erkek bebek babasi birakti merdiveni lendi cikti bebek adam sadece dioki dikkat et dusme oglum 😂 cocuk cikti ben boyle sekilden sekle giriyorm duser diye kaydoraga oturcak adam yine uzaktan yavas otur oglum dio hay dedim sizin rahatliginiza yaa . Herkes konusuyo desene sizin ev sahibide basa bela oldu kaynanan el vermis gibi x kaynana🤣 hergun cikarmak zorumda degilsin dedigin gibi zaten terasta oynuyor cocuk daha ne olsun daha temiz ve emniyetli en azindan

Geçmiş olsun canım.Hiç bir şey yiyememişti kızım iştahı nasıl?Boğazları da sıkıntılıysa olabilir canım.Bir de 5. hastalık var semptomlar birbirine benziyor şimdilik ateşini kontrol altına almaya çalış.El,ayak ağızsa daha çok ateş yapar biz 39 ları bulmuştuk ki kızım kolay kolay ateşlenmez.Geçmezse götür canım doktora ortalık fena.
Istahida yok canim aa kedinaa kopek aa dayisi geliyo aa ananesi diye diye bir kac lokma sokuyorum. Emiyo sik sik bemde ebol sivinlbtuketiyorum sut olsun diye . Bi ara 39.4e cikti canim calpol dolven veriyorum 2 defada dus aldirdim aksam bida sokarim suya. Yoruldum yaa evde pisti zar zor aglata aglata supurdum valla 😒

Kızlar nasılsınız, bir türlü yazamadım size yarım yamalak okuyabildim bir çok mesajı. Bir koşturma bir telaş içinde savrulup duruyoruz. Herkes iyidir inşallah

Bugun iyi canim cok sukur gece cok cektirdi bize ama sabah atessiz uyandi insallah cikmazsa bida. Disti demekki diyorum 🤔. Cok zor uyuttuk esimde bebde helak olduk atesi var yinede derdi basi yaramazlik kurcalama gece 4.30a kdar uyanikti huysuz agliyo dk basi meme 😏

Kizlar emzirmekten acaip bunaldim. O kadar darladiki hele dun hicmi inmez memeden zatennsicak vicik vicik yapisiyoruz sut dolmadi bile hic kalkip su icmeye vakit bulamadim inanirmisiniz oyle beni bunaltti . 2haftadirda oglen uykusunda yarim saat sonra agliyo emiyo geri devam ediyo uykusuna bi bu eksikti diyorum . Oturdugumu gormesin hemen yapisiyo 😏 kesmek istemiyorum kesme dusuncem yok ama cok bunaltti bu ara

Kizlar emzirmekten acaip bunaldim. O kadar darladiki hele dun hicmi inmez memeden zatennsicak vicik vicik yapisiyoruz sut dolmadi bile hic kalkip su icmeye vakit bulamadim inanirmisiniz oyle beni bunaltti . 2haftadirda oglen uykusunda yarim saat sonra agliyo emiyo geri devam ediyo uykusuna bi bu eksikti diyorum . Oturdugumu gormesin hemen yapisiyo 😏 kesmek istemiyorum kesme dusuncem yok ama cok bunaltti bu ara
Pinkim bende aynıyım ya emzirmek istemiyorum resmen bi kaç gündür 😔 ki Selin gündüz emmiyor biliyorsun ama bu ara sanki emmek için ağlıyor gün içinde bi şekilde unutturuyorum . Dediğin gibi öğlen uykusundan uyanıyor emiyor geri uyuyor 🤦🏻‍♀️ Gece zaten bildiğin gibi . Bıraktırsam da nasıl olacak cesaretim yok 😔

Kuzum benimki de öyle yemek yemiyor meme istiyor vermeyince yırtıyot kendini. Biraz ilgisini dağıtıyorum tekrar bağırınıyor meme meme meme diye

Bugun iyi canim cok sukur gece cok cektirdi bize ama sabah atessiz uyandi insallah cikmazsa bida. Disti demekki diyorum 🤔. Cok zor uyuttuk esimde bebde helak olduk atesi var yinede derdi basi yaramazlik kurcalama gece 4.30a kdar uyanikti huysuz agliyo dk basi meme 😏

Hadi ins.tekrarlamaz canim gelmis gecmis olsun yorulmussundur tabi ustune bayram telasiyla.iyive yorgunluj.

Tam iste boyle canim emzirmesen gonul razi degil emzirsen viuct bitkin oldugu yere kadar artik Allah guc kuvvet versin

Back
X