• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bizim ayarlarimiz cok bozuk her ayari bozuk yeme icme uyuma iseme zicma vallahi canima tak etti yaa. Istah sifir 3haftadir kavga dovus binbir saklabanlikla yediriyorum veya yediremiyorum... 2ay daha sabredersem ayakta sallamayi birakcam cok yoruldum herseyden yaa . Her bakimi eziyet oyle huysuz nalet bi huy yuklendi cocuguma yaa
Iki gundur bizimde oyleydi cnm taaa ki kopek disini gorene kadar nedenini bulduk :)

Kızlar benim oğlumda hasta oldu ya :(( ne bu ne biçim salgın var bilmiyorum. Eşimin kuzeninin kızı hastaydı çok fena yüzüne hapşurdu ökaürdü kaç defa ondan da bize bulaştı :/ prospan şurup vermeye başladım. Ihlamur içirdim şimdi ne yapiyim başka ya dün gecede ökaürükten uyuyamadı kuzum benim :( ne yapıyordunuz siz odayı rahatlatmak için? İlk defa böyle hasta oluyor :(

Kızlar benim oğlumda hasta oldu ya :KK43:( ne bu ne biçim salgın var bilmiyorum. Eşimin kuzeninin kızı hastaydı çok fena yüzüne hapşurdu ökaürdü kaç defa ondan da bize bulaştı :/ prospan şurup vermeye başladım. Ihlamur içirdim şimdi ne yapiyim başka ya dün gecede ökaürükten uyuyamadı kuzum benim :KK43: ne yapıyordunuz siz odayı rahatlatmak için? İlk defa böyle hasta oluyor :KK43:
Ah canım cok geçmiş olsun . Öksürük için zeytinyağı sarımsak kürü yaptım ben iyi geldi mi inan bilmiyorum öyle deli gibi öksürmedi ama . Hafif atlattık öksürüğü onun sayesinde de olabilir şurup kullanmadım Çünkü. İnternette tarifi var bak istersen . Ayağının altına sürüp uyuttum bi kaç gece.

Kızlar benim oğlumda hasta oldu ya :KK43:( ne bu ne biçim salgın var bilmiyorum. Eşimin kuzeninin kızı hastaydı çok fena yüzüne hapşurdu ökaürdü kaç defa ondan da bize bulaştı :/ prospan şurup vermeye başladım. Ihlamur içirdim şimdi ne yapiyim başka ya dün gecede ökaürükten uyuyamadı kuzum benim :KK43: ne yapıyordunuz siz odayı rahatlatmak için? İlk defa böyle hasta oluyor :KK43:
Ben kuru sabunu küçük bir havluya sürüyorum sonra sırtına koyup yatırıyorum.Kızıma bir kere bile öksürük şurubu vermedim.Buhar makinesi de iyi gelir.

Ben kuru sabunu küçük bir havluya sürüyorum sonra sırtına koyup yatırıyorum.Kızıma bir kere bile öksürük şurubu vermedim.Buhar makinesi de iyi gelir.
Nasıl anlamadım el sabununu mu havlıya sürüyorsun?
Buhar makinem yok :(
Yavrum 10 dakika uyuyor sonra bir yutkunma sesleri geliyor zor yutkunuyor uyanıyor. Genzi mi dolu oluyor böyle olunca off ilk defa hastalandı elim ayağım birbirine girdi ya. :(( korkuyorumbir şey olacak diye öksürürkende kustu yatmadan önce duşa soktum öyle yatırdım ://

Ah canım cok geçmiş olsun . Öksürük için zeytinyağı sarımsak kürü yaptım ben iyi geldi mi inan bilmiyorum öyle deli gibi öksürmedi ama . Hafif atlattık öksürüğü onun sayesinde de olabilir şurup kullanmadım Çünkü. İnternette tarifi var bak istersen . Ayağının altına sürüp uyuttum bi kaç gece.
Yaptım şimdi bunu canım Allah razı olsun. İnşallah iyi gelir şifa olur.
SOğan da kesip koydum baş ucuna. Ev kebapçı gibi koktu 🙂
Ahh ahh o öksürdükçe benim içim parçalanıyor ya çok kötüymüş hastalık. Allahtan ateşi yok

Nasıl anlamadım el sabununu mu havlıya sürüyorsun?
Buhar makinem yok :KK43:
Yavrum 10 dakika uyuyor sonra bir yutkunma sesleri geliyor zor yutkunuyor uyanıyor. Genzi mi dolu oluyor böyle olunca off ilk defa hastalandı elim ayağım birbirine girdi ya. :KK43:( korkuyorumbir şey olacak diye öksürürkende kustu yatmadan önce duşa soktum öyle yatırdım ://
Beyaz sabunu kuru olacak ama havluya sür kokusu çıksın.Yatmadan sırtına koy annem bizi doktora hiç götürmedi hep böyle yapardı ben hiç öksürük şurubu içmedim.Benim kızıma da içirmedim.Bize iyi geldi hep İnşallah size de iyi gelir çok geçmiş olsun.

Yaptım şimdi bunu canım Allah razı olsun. İnşallah iyi gelir şifa olur.
SOğan da kesip koydum baş ucuna. Ev kebapçı gibi koktu 🙂
Ahh ahh o öksürdükçe benim içim parçalanıyor ya çok kötüymüş hastalık. Allahtan ateşi yok
Bizde çok çektik bayramda lostincim önce 3 gün ateş sonrası öksürük . Zeytinyağı ve sarımsağın doğal olması önemliymiş . Şifa olsun inşallah. Birden tak diye kesmiyor öksürüğü dediğim gibi ama rahatlatır inşallah . Soğana karanfil batırıp koyuyorlarmış baş ucuna onu da duymuştum . 🥲 bebekler hasta olmasın ya 😔

Beyaz sabunu kuru olacak ama havluya sür kokusu çıksın.Yatmadan sırtına koy annem bizi doktora hiç götürmedi hep böyle yapardı ben hiç öksürük şurubu içmedim.Benim kızıma da içirmedim.Bize iyi geldi hep İnşallah size de iyi gelir çok geçmiş olsun.
Bie iyi gelmedi ya daha çok balgamlı öksürmeye başladı anlamadım :/ doktora götürdüm prospan verin bitkisel ilaç başka ilaç kullanmayın dedi. Bende ilaç kullanmadım vu zamana kadar hiç ama çocuk gece uyuyamadı yutkunamıyor, öksürüyor kaç kere kucağıma aldım gece bilmiyorum. Çok öksürürse de kusuyor :((( ahh ya napcam bilmiyorum

L
Bie iyi gelmedi ya daha çok balgamlı öksürmeye başladı anlamadım :/ doktora götürdüm prospan verin bitkisel ilaç başka ilaç kullanmayın dedi. Bende ilaç kullanmadım vu zamana kadar hiç ama çocuk gece uyuyamadı yutkunamıyor, öksürüyor kaç kere kucağıma aldım gece bilmiyorum. Çok öksürürse de kusuyor :KK43:(( ahh ya napcam bilmiyorum
canım şuruptan ver o zaman 😔 aslında öksürüp balgamı atması daha iyi tabi de . Küçücükler daha uyurken özellikle rahatsız olması senin de tedirgin olman cok normal kuzum ver bari şurup rahat uyur belki

NE GÜZEL EMİYOLAR İŞTE BEN SIKILAMADIM DİŞİ ÇIKINCA ISIRAMADI :KK43: ÇÜNKÜ BİZİM ZİLLİ EMMEDİ 7 AY ZOR EMDİ BIRAKTI BEN DE İŞE BAŞLAMIŞTIM ZATEN ZORLAYAMADIM EMMESİ İÇİN :KK43:
Öylesi de böylesi de zor canım inan. Benim oğlum gün boyu meme için ağlıyor. İstediği an ağzına girecek yoksa kıyamet kopuyor

Kızlar benim oğlumda hasta oldu ya :(( ne bu ne biçim salgın var bilmiyorum. Eşimin kuzeninin kızı hastaydı çok fena yüzüne hapşurdu ökaürdü kaç defa ondan da bize bulaştı :/ prospan şurup vermeye başladım. Ihlamur içirdim şimdi ne yapiyim başka ya dün gecede ökaürükten uyuyamadı kuzum benim :( ne yapıyordunuz siz odayı rahatlatmak için? İlk defa böyle hasta oluyor :(
Canim bir turlu yazamadim sana cok gecmis olsun bugun nasildi ferhat pasa

Kizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsa 😏 iyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .

Bie iyi gelmedi ya daha çok balgamlı öksürmeye başladı anlamadım :/ doktora götürdüm prospan verin bitkisel ilaç başka ilaç kullanmayın dedi. Bende ilaç kullanmadım vu zamana kadar hiç ama çocuk gece uyuyamadı yutkunamıyor, öksürüyor kaç kere kucağıma aldım gece bilmiyorum. Çok öksürürse de kusuyor :KK43:(( ahh ya napcam bilmiyorum
Ilık suya bal limon dene içirebiliyorsan.Bir de kara turpu oyup içine bal katıp bir bardağa koyuyorsun ondan süzülen sıvı da iyi geliyor da bu mevsimde kara turp nerde bulucan.Sabunlu havlu söktürmüştür balgamını her çocukta bir olmuyor ne yazık ki.Prospanı ben de duydum da kullanmadım hiç.Onu vermeye devam et iyi gelebilir.

Kizlar pzt den beri kizimin atesi vardi baska hoc bi sikayeti yok gun boyu 2 saat bi atesi cimiyor nirmale donuyordu ,bu sabahda oglum atesli uyandi daha hala yeme ic.esi duzelmeden tekrar bi hastalik pebcesine dustuk yaa su son 1aydir eve calpol dolven dayanmaz oldu valla .kizda okula baslicak tabi acilirsa 😏 iyice hastalik artcak bagisikkik icin biseyler bakiyorum fikri olan varsa paylasssin lutfen .
Bağışıklık için en iyisi bağısakları düzenli çalıştırmak canım.Bol bol kefir,ev yapımı yoğurt,turşu yedirmeye çalış.Entoragermina mıydı ben kızıma kullanmıştım bir de.Keçiboynuzu özü var bir de bildiğim kan yapıcı görümcem çok kullanıyordu oğluna.

Çok geçmiş olsun canım ya salgın herhalde çok duyuyorum hastalık bu aralar.

Back
X