• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
misafirle cok kotu denk gelmis canim ,ustelik ikiside bebek olunca ortalik iyice duman olmustur.. donusteki tum valizlerin yikanip ütülenmesini zaten beni yoran kislik yiyecek türlerde aliyorum onlar gelince mutfagada mecbur giriliyor yerlestirirken .. allah kolaylik versin iyilesselerdi en azindan isler yapilirdi sagolsun yardim etmis yine kaynanan .. bjzimkileree burda iyice durmaz oldu ne kiz ne oglan evde tutamiyorum bile yorgunda olsam hergun cikiyoruz aksaminada ya misafir geliyor yada biz ziyarete 😪 bu yil erken geldiğim icin canim donuncede 10gun karantinamiz var mecbur donucez okullqri erken açıyorlar
Tabi cnm gurbetci olunca oylee mecburen. Allah guc kuvvet versin canim gule gule git

Kizlar yaa cok moralim bozuk ne olacak bu yanginlar , cok uzgunum ve korkuyorum 😒😒.
Her yerdeler pink … bi kaç gün önce adada çıktı yangın , dün bizim orda çıkmış.. söndürülmüş. Kim bilir ne oldu da anlaşamadılar böyle alıyorlar hınçlarını.. ben kesinlikle suikast olduğunu düşünüyorum .. gece rüyalarıma kadar girmiş ya 😔

Dunusum karamurveri gecen yil almadim ama bu sene akicam sanirim defnosa takviye bakalim denersrm yazarim deneyimimizi. Ankarada cok hastalik var sanirim yaa 😒yaz gunu hic bu kdar hastalandigimizi hatirlamiyorum
Canım öoook geçmiş olsun ya bizde de ben hastayım agzıma indi hep aft dolu

Bende planli oldugunu dusunuyorum. Koydeyiz ya korkuyorum biraz acikcasi
Her yerdeler pink … bi kaç gün önce adada çıktı yangın , dün bizim orda çıkmış.. söndürülmüş. Kim bilir ne oldu da anlaşamadılar böyle alıyorlar hınçlarını.. ben kesinlikle suikast olduğunu düşünüyorum .. gece rüyalarıma kadar girmiş ya 😔

Kizlar yaa cok moralim bozuk ne olacak bu yanginlar , cok uzgunum ve korkuyorum 😒😒.
Korkulmuycak gibi degil canim Allah korusun hepimizi ,kimin ne oldugu ne yaptigo belli degil ..tesaduf olmasi zaten mumkun degil bu durumlarda bence asil suclu ilerlemesjne engel olanlar hic siyasete girmek istemiyorum ama gozgore gore yaniyoruz

Ilgincmis kullanim sekli kahvecim. Ezcaci kiz cok iyi ona bi fikir daniscam insallah isa yarar bisey bulurum umca damla guzel aslinda 🤔. Bubarada sizede cok gecmis olsun yaa hic duymamistim o virusu 😏. Benimde bogazim gicikli gibi 😂halbuki cocuklardann sira gelmiyodu 😂parolumda yok😝
Bize sıra geldi, çocuksuz çocuksuz takılıyoruz 🤪
Geçmiş olsun sana da.
Çınar nasıl bugün?

Çok saağol canım belimden aldırdım ama dediğin yerde de var onu da aldırıcam çok rahatsız ediyor😂Dikiiş yok canım yaktılar beni🤣Belimde bir oyuk kalmış resmen ama düzelirmiş bakalım.Avuç içim kadar vardı böğürtlen gibiydi.Patolojiye gitti ama doktor birşey çıkmaz dedi.Çok dalga geçti ama neden bu kadar büyüttün diye🤣
Geçmiş olsun, büyükmüş de.
Çıkarmışsın aradan.

İyi desem iyi yanları var, kötü desem kötü yanlari 😭🤣
Bayrami ice alan yaklasik 10 gün kayinpeder,kaynana, görümce, enişte, kayın ve cocuklarla geçirdim. Nasil oldugunu ben söylemem sen anla 🙄😬🤗
Tatile gidecegimiz akşam görümcem geldi dedi yaa bizde düşündük sizinle gelmeye karar verdik mahsuru yoksaa. Adama gelme denmez tabi, diyemedim. Ne istedigim gibi gezdim tozdum ne istedigimi yiyebildim. Arti yani kocamla denize girme lüksüm oldu. Yoksa bebeleri yedir,yika, uyut yine bende
Sinir oldum burdan ya.
Mahsuru yoksaymış, gelmeyin diyebileceksiniz sanki.
Biz de bu gidişimizde tatil çocukla olacaksa birilerini dahil etmek mantıklı diye düşündük ama illa bi kısıtlama olacak, keyfi hareket edemeyeceksin o zaman.

Ben görebileceğimiz son güzel günleri gördüğümüze inanıyorum deyip toplam anksiyetemizi arttırayım.
Çok üzgünüm, çok endişeliyim, hiç iyi düşünemiyorum.

Korkulmuycak gibi degil canim Allah korusun hepimizi ,kimin ne oldugu ne yaptigo belli degil ..tesaduf olmasi zaten mumkun degil bu durumlarda bence asil suclu ilerlemesjne engel olanlar hic siyasete girmek istemiyorum ama gozgore gore yaniyoruz
Yanan, yakılan yerler ayrı, bilinçli olarak kesilenler apayrı.
Şu öncesi-sonrası fotoğrafları vardır ya, daha çok şehir içlerinde.
Çok iç burkucu onlar ya.
Nefes alacak yerimiz kalmayacak.

Kızlar biz pcr verdik, çünkü Şehir Hastanesinde kulağım kaşındı diyeni covid bölümüne paslıyorlar.
Sonucu öğrenene kadar endişelendim tabii, izole değiliz çünkü.
Şükür sorun yok orda.
Sonra özele gidip 2 kişi 1000 lirayla çıktık sıradan bir hastaneden.
Valla içim sızladı.
İlaçlar ayrı.
Ay neyse iyileşelim de, serum verdiler biraz can verir belki.

Kızlar biz pcr verdik, çünkü Şehir Hastanesinde kulağım kaşındı diyeni covid bölümüne paslıyorlar.
Sonucu öğrenene kadar endişelendim tabii, izole değiliz çünkü.
Şükür sorun yok orda.
Sonra özele gidip 2 kişi 1000 lirayla çıktık sıradan bir hastaneden.
Valla içim sızladı.
İlaçlar ayrı.
Ay neyse iyileşelim de, serum verdiler biraz can verir belki.
İnsanın içine öküz oturuyor dimi o kadar para verince 😅🙈 eşimde kışın 850 TL vermişti bi kuru seruma 🤦🏻‍♀️ Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız canım

Ayyy ak sutumle onuda besledim deseydin🤣🤣. Ouyysss yakma diyince icim sizladi , benimkinkucuk biseydi sismisti sertlesmisti garip bemce sikismisti camasir lastigine aciyordu yoksa gitmezdim sekil degistirmeseydi bi zarari yoktu😅😅 ayyy seninki cok buyukmus cok gecmis olsun nasil sizlar beee 😏.
Yok canım ya dikişle aldıranlar daha çok sıkıntı yaşamışlar galiba iki arkadaşım öyle yaptırmış.Arada kaşınıyor hafif yanıyor.Sağol canım sıkıntı yok iyiyim bugün temizlik yaptım ev topladım😆

Sinir oldum burdan ya.
Mahsuru yoksaymış, gelmeyin diyebileceksiniz sanki.
Biz de bu gidişimizde tatil çocukla olacaksa birilerini dahil etmek mantıklı diye düşündük ama illa bi kısıtlama olacak, keyfi hareket edemeyeceksin o zaman.
Kafa yapisi uymayinca cok zor. Tatile gidelim ama para harcamayalim istiyorlar. Ben bir sene o tatili beklemiştim zaten 2 3 gündü. İnan yemek istedigim seyleri hâla canim istiyor 🤦🏻‍♀️

Back
X