Oyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegizUzulmeden olacak bisey degil malesef karsilikli uzulecegiz![]()
Bu arada benimkiler yine ikiside hasya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegizUzulmeden olacak bisey degil malesef karsilikli uzulecegiz![]()
Bugün işlerim vardı dışarıdaydım 4 saat emzirmedim yandı ,acıdı çok göğüslerim bıraktığında zor olacak gibiHepimiz için hayirlisi olsun. Psikolog bana direkt kesme seninde hormonlarin birden düşerse olumsuz etkilenirsin dedi
Bende buyuk konusmuyorum 1 ay vaktim var ramazana kadar bu isi halletmeliyim gerisini bilmiyirum . Yaaa gecmis olsun neleri var fistiklarinOyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegiz
Ah neleri yokki. Yusra kriz şeklinde oksuruyor geceleri kusuyor. Hafif ateşte var. Bugünde eslem de öksürük olduBende buyuk konusmuyorum 1 ay vaktim var ramazana kadar bu isi halletmeliyim gerisini bilmiyirum . Yaaa gecmis olsun neleri var fistiklarin
Şaşırdım canım. Bende şuan oyle bir durum yok bak en son bugun 13.00 civari emdiBugün işlerim vardı dışarıdaydım 4 saat emzirmedim yandı ,acıdı çok göğüslerim bıraktığında zor olacak gibi
Aaa cok gecmis olsun canimAh neleri yokki. Yusra kriz şeklinde oksuruyor geceleri kusuyor. Hafif ateşte var. Bugünde eslem de öksürük oldu
Sagol canimAaa cok gecmis olsun canim
Yok canım maalesef benimkiler sıkıntı çıkaracak gibi.Abarısız bir saate yakın emdi bugün aralıksız.Kaç kere oturduk kalktık hatırlamıyorum.Koparmaya çalıştım yeter diye zor kopardım.Yaza kadar beklicem sanırım.Yazın dışarda bol bol vakit geçirir unutur biraz diye umuyorum bakalım.Şaşırdım canım. Bende şuan oyle bir durum yok bak en son bugun 13.00 civari emdi
Geçmiş olsun canım benim kız geçen hastalandı iki günde geçti çok şükür oğlana geçmedi..Oyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegiz
Teşekkür ederim ikiside grip bizimGeçmiş olsun canım benim kız geçen hastalandı iki günde geçti çok şükür oğlana geçmedi..
Benimki de hasta ya krup olmuş dün gece nasıl ateşlendi inşallah doğum gününe kadar iyileşir bu son olurOyle yaparsam ileride pişman olurum diye korkuyorum. Ama büyük konuşmakta istemiyorum yapmak gerekirse mecbur başka yollar deneyecegiz
Ayy cok gecmis olsun canimBenimki de hasta ya krup olmuş dün gece nasıl ateşlendi inşallah doğum gününe kadar iyileşir bu son olur
İnşallah iyilesir canim cok gecmis olsunBenimki de hasta ya krup olmuş dün gece nasıl ateşlendi inşallah doğum gününe kadar iyileşir bu son olur
Çok teşekkür ederim kızlar insallahhAyy cok gecmis olsun canim
Geçmiş olsun cnm neyin varValla şimdi hastaneden dönüyorum. Bende hastayimbyll yine
Cocuklarla birlikte bende hastalandim. Hepimizde ayni burun akintisi öksürükGeçmiş olsun cnm neyin var
Ne dedi doktor kuzu test filan istedi mi inşallah hemen atlatırsın bende yakalanacak gibiiymCocuklarla birlikte bende hastalandim. Hepimizde ayni burun akintisi öksürük