• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa tam Beylikdüzü medicana için doktor önerisi soracaktım, sizin mesajınızı gördüm. Nalan hanımı duymuştum ben hemen Soner beye de bakayım:)
Nalan hanımda iyi, ama randevu bulması zor. benim ilk hamileliğimi Soner bey takip etti sansa doğum yaptığım gün o yoktu yıldız hanım doğumu yaptırdı o da çok iyi. Soner beyin acil bir durumda vs hemen ulaşılabilir olması iletişimini vs beğeniyorum , o yüzden gidiyorum

Merhaba,
Diyetisyeniniz online mı acaba?
Diyetisyen desteği şart mı sizce?
Benim de iştahım çok açıldı :) 5w+3 üm ama 3 ay gibi göbeğim 😁
canım şart değil ama ben kendimi sağlık problemlerimi geçmiş hamileliklerimi bilince bi şans vermek istedim😂 illaki kilo alıcaz elimizden gelirse yapabilirsek az alalım diye uğraşayım dedim çok ihtimal vermiyorum da işte🥲🥲

canım şart değil ama ben kendimi sağlık problemlerimi geçmiş hamileliklerimi bilince bi şans vermek istedim😂 illaki kilo alıcaz elimizden gelirse yapabilirsek az alalım diye uğraşayım dedim çok ihtimal vermiyorum da işte🥲🥲
Aşkım senin ilk bebeğin galiba bebeğin kilosu yüksek olursa normal doğum şansın azalıyor hatta yok oluyor dikkat edersen zaten gerek yok diyetisyene ama dikkat edemem dersen şart

Aslında gebelikte hafta hafta ya da ay ay bazı dönemlerde eksiklerimiz fazla oluyor, o döneme özel diyet ile o eksikleri tamamlamaya çalışıp ağrıları azaltmaya çalışan diyetler uygularken bebişe kilo aldırıp sağlıklı bir gebelik sağlıyolar. Bence diyetisyen çok mantıklı olmuş, kendimi ben de tutamıyorum bu aralar başlamayı düşünüyorum

hepimiz inşallah özellikle şu üç ayı sıkıntısız atlatırız keseyi görsen bebeği bekliyorsun bebeği görsen kalp atışını bekliyorsun sonra kalp atışı devam edecek mi diye bekliyorsun daha önce 9 haftalık kürtaj olmuş biri olarak çok stresli bu süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Ben de yeni yaşadım kürtaj sürecini.Su an nedir durumunuz🥺

Aşkım senin ilk bebeğin galiba bebeğin kilosu yüksek olursa normal doğum şansın azalıyor hatta yok oluyor dikkat edersen zaten gerek yok diyetisyene ama dikkat edemem dersen şart
Bence bünyeye bağlı ya. Gebelik boyunca eğer bir risk yoksa pilates, sağlıklı beslenme ile devam edin kızlar 🫠 ben ilk gebeliğimi harika geçirmiştim. Umarım bu da öyle olur

Hamişlerin duası kabul olur. Regle 4 gün var. Benim içinde dua edinde bende aranıza geleyim. 🙏🏼❤️

Bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almak nasip etsin rabbim.

Bence bünyeye bağlı ya. Gebelik boyunca eğer bir risk yoksa pilates, sağlıklı beslenme ile devam edin kızlar 🫠 ben ilk gebeliğimi harika geçirmiştim. Umarım bu da öyle olur
Ya biz türk kadınları olarak bence kilo almaya iştaha meyilliyiz 🤣 inş 5 kilo max 10 kilo alıp sağlıklı hayırlı bi şekilde doğumumuzu yaparız ❤️🧿

Uzun zamandır beklediğim bişeydi. Sanırım bende anne oluyorum ama hala inanmak çok zor geliyor iki gündür testlerim başucumda bakıp bakıp duruyorum saçma güzel bir hismiş.🥹

Back
X