- 14 Eylül 2025
- 704
- 148
- 18
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #1.341
Bildiklerim acıbadem sigorta sompo sigorta ve demir hayatTss için geç kalmadık mı yagebelikten bilmem ne kadar zaman once yapılmali diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiklerim acıbadem sigorta sompo sigorta ve demir hayatTss için geç kalmadık mı yagebelikten bilmem ne kadar zaman once yapılmali diyorlar
Yok izmirdeyim. herkes geç kaldın falan dedi ama bi araştırmak lazım o zamanTss yaptırırsan canım genelde istediğin hastaneye daha makul fiyatlarda gidebiliyorsun istanbuldamısın ?
Tesekkurler canım bakiyim bi ozamanBildiklerim acıbadem sigorta sompo sigorta ve demir hayat
Ya tabi gebe olmadan yaptırsan daha karlı oluyo ama böylede olur sen hastaneni seç ona göre hangi sigortada var fiyat alırsın mantıklı gelmezse zaten yaptırmazsın canımYok izmirdeyim. herkes geç kaldın falan dedi ama bi araştırmak lazım o zaman
Nalan hanımda iyi, ama randevu bulması zor. benim ilk hamileliğimi Soner bey takip etti sansa doğum yaptığım gün o yoktu yıldız hanım doğumu yaptırdı o da çok iyi. Soner beyin acil bir durumda vs hemen ulaşılabilir olması iletişimini vs beğeniyorum , o yüzden gidiyorumAa tam Beylikdüzü medicana için doktor önerisi soracaktım, sizin mesajınızı gördüm. Nalan hanımı duymuştum ben hemen Soner beye de bakayım:)
Hastaneni seç canım önce doğum ve muayene fiyatlarını sor sonra sigortayla karşılaştırTesekkurler canım bakiyim bi ozaman
canım şart değil ama ben kendimi sağlık problemlerimi geçmiş hamileliklerimi bilince bi şans vermek istedimMerhaba,
Diyetisyeniniz online mı acaba?
Diyetisyen desteği şart mı sizce?
Benim de iştahım çok açıldı :) 5w+3 üm ama 3 ay gibi göbeğim![]()
Aşkım senin ilk bebeğin galiba bebeğin kilosu yüksek olursa normal doğum şansın azalıyor hatta yok oluyor dikkat edersen zaten gerek yok diyetisyene ama dikkat edemem dersen şartcanım şart değil ama ben kendimi sağlık problemlerimi geçmiş hamileliklerimi bilince bi şans vermek istedimillaki kilo alıcaz elimizden gelirse yapabilirsek az alalım diye uğraşayım dedim çok ihtimal vermiyorum da işte
![]()
Keseyi gördüğün gebelik haftan nedir?Merhaba beni de ekleyebilirsiniz :) yaş 27 ilk çocuksat 24 eylül tahmini doğum tarihi 1 temmuz 2026. Dün kese ve kalp atımı gördük şükür
Canım merhaba yazmıştım ama eksik mi farketmedim yazayım yine, yaş 27, ilk çocuk, 25eylül sat, 2temmuz tahmini doğum tarihi. 5+1 kese, 6+2 kalp atışıC cherryblush canım bilgileri eksiksiz yazarmısın listeye yazacağım
Aslında gebelikte hafta hafta ya da ay ay bazı dönemlerde eksiklerimiz fazla oluyor, o döneme özel diyet ile o eksikleri tamamlamaya çalışıp ağrıları azaltmaya çalışan diyetler uygularken bebişe kilo aldırıp sağlıklı bir gebelik sağlıyolar. Bence diyetisyen çok mantıklı olmuş, kendimi ben de tutamıyorum bu aralar başlamayı düşünüyorumcanım şart değil ama ben kendimi sağlık problemlerimi geçmiş hamileliklerimi bilince bi şans vermek istedimillaki kilo alıcaz elimizden gelirse yapabilirsek az alalım diye uğraşayım dedim çok ihtimal vermiyorum da işte
![]()
Ben de yeni yaşadım kürtaj sürecini.Su an nedir durumunuzhepimiz inşallah özellikle şu üç ayı sıkıntısız atlatırız keseyi görsen bebeği bekliyorsun bebeği görsen kalp atışını bekliyorsun sonra kalp atışı devam edecek mi diye bekliyorsun daha önce 9 haftalık kürtaj olmuş biri olarak çok stresli bu süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bence bünyeye bağlı ya. Gebelik boyunca eğer bir risk yoksa pilates, sağlıklı beslenme ile devam edin kızlarAşkım senin ilk bebeğin galiba bebeğin kilosu yüksek olursa normal doğum şansın azalıyor hatta yok oluyor dikkat edersen zaten gerek yok diyetisyene ama dikkat edemem dersen şart
Geçmiş olsun canım şükür şuan 6 haftalık hamileyim tabi tedirginlikle takip ediyorum süreci inşallah bir sıkıntı çıkmaz sen nasılsınBen de yeni yaşadım kürtaj sürecini.Su an nedir durumunuz![]()
Ya biz türk kadınları olarak bence kilo almaya iştaha meyilliyizBence bünyeye bağlı ya. Gebelik boyunca eğer bir risk yoksa pilates, sağlıklı beslenme ile devam edin kızlarben ilk gebeliğimi harika geçirmiştim. Umarım bu da öyle olur
6+2 de hem kalp atımı hem kese gördümKeseyi gördüğün gebelik haftan nedir?