Hayirli olsun canımMerhaba arkadaşlar bende 4.cu tup bebek denememde çok şukur bugun transferden sonraki 10.gunde 346 bhcg degerini aldım inş saglıklı bi şekilde katlanır değerim inş gebeliğim devam eder hala şoku atlatamadım bnde mart ayında doğurmuş olucam sanırım :)
ara ara bende de oluyo öyle ama normaldir herhalde okadarı.Çok hafif batma oluyor canım normal sanırım o da
Bisey olmaz icin rahat olsun canim. Devam etmiyor dimi leke yada agri
Canım iğneden sonra durdu yani şuanda leke yok Ağrı da herzamanki gibi normal ağrılardan, ama çok korktum. Allah razı olsun ama iyi ki varsınız cevap veren herkesten ayrı ayrı güç aldım. Çok sağolunCok sevindim iyi olmaniza canimm :)
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum, inşallah güzel güzel sağlıkla geçiririz bu süreciara ara bende de oluyo öyle ama normaldir herhalde okadarı.
Bugün aynisi basima geldi. Dinleniyorum, insallah artmaz akinti.Kızlar benden çok az kahve lekelenme geldi, endişelendim şuanda. Şimdi ailemin yanındayım ilk gittiğim doktorda başka şehirde. Ne yapmalıyım sizce?
Merhaba canım benimde aynı şekilde lekelenmelerim var, ve geçen gün kırmızıya dönünce acile gidip serum iğne yaptırdım dünde kendi doktoruma gittim ve ilk defa kalp atışını duyduk, rahimde kanama alanı var ama kese iyi durumda dedi, çok zor Bi dönem bizi bekliyor sanırım, ve doktorlar kanama alanlarının sebebini söyleyemiyor, leke kahveyse korkma dediCanım iğneden sonra durdu yani şuanda leke yok Ağrı da herzamanki gibi normal ağrılardan, ama çok korktum. Allah razı olsun ama iyi ki varsınız cevap veren herkesten ayrı ayrı güç aldım. Çok sağolun
İnşallah artmaz canım, bana doktor gebeliğin başında olabilir kırmızıysa zaman kaybetmeden gel dedi. Bol bol dinlen bana da öyle dediBugün aynisi basima geldi. Dinleniyorum, insallah artmaz akinti.
Hayirli olsun canım :)Merhaba arkadaşlar... Aranıza yeni katıldım. 5 haftalik hamileyim Nasipte martta bebeğimi kucagıma alacağım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bana kanama alanından bahsetmedi canım yorma kendini dedi sadece, bir de iğne yaptı progeston şuanlık durdu inşallah devam etmez. Kırmızıya dönerse gel dedi, inşallah güzel güzel ilerler süreçlerimiz canım kendine çok dikkat et.Merhaba canım benimde aynı şekilde lekelenmelerim var, ve geçen gün kırmızıya dönünce acile gidip serum iğne yaptırdım dünde kendi doktoruma gittim ve ilk defa kalp atışını duyduk, rahimde kanama alanı var ama kese iyi durumda dedi, çok zor Bi dönem bizi bekliyor sanırım, ve doktorlar kanama alanlarının sebebini söyleyemiyor, leke kahveyse korkma dedi
Hayirli olsun canim hoş geldin aramizaMerhaba arkadaşlar bende 4.cu tup bebek denememde çok şukur bugun transferden sonraki 10.gunde 346 bhcg degerini aldım inş saglıklı bi şekilde katlanır değerim inş gebeliğim devam eder hala şoku atlatamadım bnde mart ayında doğurmuş olucam sanırım :)
Salıda verme mi kan diyorsun canımCanım artışın gayet iyi ve bukadar yeterli bencezaten Salı’ya kadar bekleyeceksen Perşembe cuma git keseyi görürsün üç tüp kan vermişsin daha da aldırma bence Bebişine yarasın
İnşallah canım, ben bide çalışıyorum bir hafta izin aldım ama inşallah tekrarlamaz kahve olmasına alıştımmBana kanama alanından bahsetmedi canım yorma kendini dedi sadece, bir de iğne yaptı progeston şuanlık durdu inşallah devam etmez. Kırmızıya dönerse gel dedi, inşallah güzel güzel ilerler süreçlerimiz canım kendine çok dikkat et.
İnşallah tekrarlamaz canım benim, Rabbim korusun bebişlerimiziİnşallah canım, ben bide çalışıyorum bir hafta izin aldım ama inşallah tekrarlamaz kahve olmasına alıştımm
Hoşbulduk canıöHayirli olsun canım
Hoş geldin:))
Hoşbulduk arkadaşımHayirli olsun canim hoş geldin aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?