2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eva M Momoftwo ben başımı kaldıramıyorum yastıktan desem abartmış olmam sanırım. Hiç enerjim yok. Hafifte bir grip atlattım. Su içmeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor

Cok sevindim gozunaydin canim benimde tup bebek rabbim bize bagislasn saglikli hayirli evlat olsunlar :)

kızlar bende sürekli uzaniyorum neredeyse çok korkuyorum bu defa da düşük olacak diye ama sürekli uzanmak iyi mi acaba?
Surekli yatmak iyi degil kan dolasimi olmaz rahme kan gitmez canim ben tup bebek yaptigim icin uyarildim o konuda dusuk tehlikesi varsa yat ama surekli degil 15-20 dk yatip biraz evde yuru yavasca mesela uzun sure biyerde oturup yatip kalmak iyi degil

Sizlerin ilk betahcg değerleriniz neydi? Benim 10.gunde 346 cıktı ya yuksek geldi bana ikiz olabilir mi acaba ki
Benim 11. Gunde 1100lerde cikmisti masallah. Herkeste farkli olabliyor tabikide ben ikiz oldugunu dusunmuyorum cu ku daha yuksek cikan arkadaslarim oldu canim tabiki yinede nasib olabilirde :)

Merhaba. Ben de aranıza gelebilir miyim?
Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım.
4 temmuzda 2 embriyo ile transferim oldu. 9. Gün değerim 17.23 idi.
12. Gün de kan testi yaptırıp, sonucu alıp beni ara dedi doktorum. Şu an hem heyecan hem korku hepsi karışık bekliyorum. Yarın sabah umarım kanda beta hcg yükselmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…