Çok teşekkür ederimHayirli olsun canım :)
Bende de hiç uyku istegi yok hatta hamile değilken daha çok uykum gelirdiKizlar hamilelikte uyku istegi halsizlik olur bende hic yok erkenden kalkiyorum tum gun enerji doluyum. Kalp atisini daha duymadik hala hamileyimdir dimi
çokta yüksek değil sanki canım ama belli de olmazSizlerin ilk betahcg değerleriniz neydi? Benim 10.gunde 346 cıktı ya yuksek geldi bana ikiz olabilir mi acaba ki
Yorgun da degilsin dimi daha iyisinBende de hiç uyku istegi yok hatta hamile değilken daha çok uykum gelirdi
Sağlıklı olsun da canım onemli olan o :)çokta yüksek değil sanki canım ama belli de olmaz
Benim 9. Gün 235 civarı 11. Gün 630 çıkmıştı. İki embriyo mu yerleştirildi?Sizlerin ilk betahcg değerleriniz neydi? Benim 10.gunde 346 cıktı ya yuksek geldi bana ikiz olabilir mi acaba ki
Yok benim tek embriyo koyuldu.sizin?Benim 9. Gün 235 civarı 11. Gün 630 çıkmıştı. İki embriyo mu yerleştirildi?
gözlerim kararır bugün kansizliktan midir yoksa surekli uzaniyorum ondan mı anlamadım :/Yorgun da degilsin dimi daha iyisin
Benimde tekYok benim tek embriyo koyuldu.sizin?
Allah bağışlasın inş sağlıkla doğar bebişlerimizBenimde tek
Cok sevindim gozunaydin canim benimde tup bebek rabbim bize bagislasn saglikli hayirli evlat olsunlar :)Merhaba arkadaşlar bende 4.cu tup bebek denememde çok şukur bugun transferden sonraki 10.gunde 346 bhcg degerini aldım inş saglıklı bi şekilde katlanır değerim inş gebeliğim devam eder hala şoku atlatamadım bnde mart ayında doğurmuş olucam sanırım :)
Surekli yatmak iyi degil kan dolasimi olmaz rahme kan gitmez canim ben tup bebek yaptigim icin uyarildim o konuda dusuk tehlikesi varsa yat ama surekli degil 15-20 dk yatip biraz evde yuru yavasca mesela uzun sure biyerde oturup yatip kalmak iyi degilkızlar bende sürekli uzaniyorum neredeyse çok korkuyorum bu defa da düşük olacak diye ama sürekli uzanmak iyi mi acaba?
Allah bagslasn hepimizin minigini :)))Benimde tek
Aminnn hayirli olsun canim :)Merhaba arkadaşlar... Aranıza yeni katıldım. 5 haftalik hamileyim Nasipte martta bebeğimi kucagıma alacağım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Benim 11. Gunde 1100lerde cikmisti masallah. Herkeste farkli olabliyor tabikide ben ikiz oldugunu dusunmuyorum cu ku daha yuksek cikan arkadaslarim oldu canim tabiki yinede nasib olabilirde :)Sizlerin ilk betahcg değerleriniz neydi? Benim 10.gunde 346 cıktı ya yuksek geldi bana ikiz olabilir mi acaba ki
Gozun aydin canim, sen kac haftaliksin simdi, kalp atisini duydun mu erkenmiymişTamam canım, çok korktum Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?