Kizlar hamilelikte uyku istegi halsizlik olur bende hic yok erkenden kalkiyorum tum gun enerji doluyum. Kalp atisini daha duymadik hala hamileyimdir dimi
EvaMMomoftwo
ben başımı kaldıramıyorum yastıktan desem abartmış olmam sanırım. Hiç enerjim yok. Hafifte bir grip atlattım. Su içmeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor
EvaMMomoftwo
ben başımı kaldıramıyorum yastıktan desem abartmış olmam sanırım. Hiç enerjim yok. Hafifte bir grip atlattım. Su içmeye çalışıyorum o da midemi bulandırıyor
Merhaba arkadaşlar bende 4.cu tup bebek denememde çok şukur bugun transferden sonraki 10.gunde 346 bhcg degerini aldım inş saglıklı bi şekilde katlanır değerim inş gebeliğim devam eder hala şoku atlatamadım bnde mart ayında doğurmuş olucam sanırım :)
Surekli yatmak iyi degil kan dolasimi olmaz rahme kan gitmez canim ben tup bebek yaptigim icin uyarildim o konuda dusuk tehlikesi varsa yat ama surekli degil 15-20 dk yatip biraz evde yuru yavasca mesela uzun sure biyerde oturup yatip kalmak iyi degil
Merhaba arkadaşlar... Aranıza yeni katıldım. 5 haftalik hamileyim Nasipte martta bebeğimi kucagıma alacağım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
EvaMMomoftwo
Merhaba. Ben de aranıza gelebilir miyim?
Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım.
4 temmuzda 2 embriyo ile transferim oldu. 9. Gün değerim 17.23 idi.
12. Gün de kan testi yaptırıp, sonucu alıp beni ara dedi doktorum. Şu an hem heyecan hem korku hepsi karışık bekliyorum. Yarın sabah umarım kanda beta hcg yükselmiş olur.