2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Progestan varsa ondan al hemen bir tane, yoksa da eczaneden al
Benim gecen hafta pembe kahve gibi akintim oldu, evde vardi ve hemen yuttum, ertesi gun doktor randevum da soyledim böyle yaptığımı, iyi yapmissin dedi, hatta sen gunde bir tane vajinal yerlestir dedi

Ben 19 haftalık ikizlerimiş erken doğum yaptım.
diger ikisi tutunamadan kendiliğinden düştüler.daha kese gorunmeden
Hele ki 19.haftaya kadar gelmiş, çok üzüldüm, yani rahimle ilgilimi acaba problem, erken dogumlar genelde onla ilgili oluyormuş, hatta dikiş falan atiyorlar, bunlari konuşmani tavsiye ederim canim doktorunla, sen takip etmezsen işini, özelde olsa kimse doğru düzgün etmiyor

Öyle gerçekten canım.
bu haftayı atlatayim da doktorla rahim boyu hakkında konuscam genelde kısa olunca rahim yetmediği oluyormuş ve dikis atiliyormus.

Bugün 6.haftaya girdik geçen pazartesi doktora gitmiştim bana progestan felan vermemişti. Yarın için randevu aldım şimdi başka bir şehirdeyim başka bit doktordan olmadı doktora durumu açıklar isterim. Şimdi bol su içip, uzanıyorum. İnşallah devam etmez

sen dinlen Allahin izniyle birsey olmaz. Ben 9 ay araliklo kanamayla dunyaya getirdim kızımı

Peki rubella ve toksoplazma ekstra istekle mi yapılıyor yoksa doktorlar zaten yapiyorlar mi canim?
Bende özele giditorum doktorun verdiği testler o hastanede çok yüksek tutuyordu. Bende devlet kadın doğuma randevu aldım. Doktor biraz ters olduğu için direk bana verilen kağıdı çıkartmadım hamilelikte bazı testlee yapılıyor kan idrar toxoplazma vs dedim. O da gebelik takibini burdan yaptıracak mısın o zaman bizim yaptığımız testler var onları yapalım dedi. Baya detaylı testler yapıldı. 8 tüp kan 2 idrar falan verdim.

Kızlar benden çok az kahve lekelenme geldi, endişelendim şuanda. Şimdi ailemin yanındayım ilk gittiğim doktorda başka şehirde. Ne yapmalıyım sizce?
Canim korkma kahverengi lekeden benim ilk hamileligim 3 ay lekelerle gecti bi kere de parca gelmisti cok sukur bisey olmadi. Ama doktoruna danis ve progestan sende kullan bence hicbir zarari olmaz aksine faydasi olur. Canini da hic sıkma agrin varsa yat hic kalkma agri artarsa o zaman hic zaman kaybetmeden git ama doktora

Kızlar benden çok az kahve lekelenme geldi, endişelendim şuanda. Şimdi ailemin yanındayım ilk gittiğim doktorda başka şehirde. Ne yapmalıyım sizce?
Doktorum kan olmadığı sürece korkma demişti. Uzan biraz dinlen canım kendini yorduysan gelmiş olabilir.

Senin iş tamam kesin hamilesin

Ayy inşallah canım keseyi gorup kalp atisini duymadan inanamicakmisim gibi geliyor
Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki ben ilk bir kaç tane kaset test yaptım 2. Çizgi silikti tekrar yaptım emin olmak için sonra yine çıktı sonra kan verdim önce 69 iki gün sonra 206 doktora gittiğimde artışın iyi dedi 1 hafta sonra keseyi gördüm dün de kalp atışını gördüm şimdi 5 hafta sonra gidicem heyecanla bekliyorum. Yüksek yerlere uzanma ağır kaldırma dinlen bol nol su iç

Reactions: Eva
ben adete 5 kala ogrendim degerim 21 di sonra adete 3 kala 87 ckti adetten bi onceki gun 220 cikti. Cuma gunu yani. Daha da olcturmedim. Sali son kez vereyim diyorum. Senin beta kactayken gordun keseyi. Gozun aydin canim saglikla kucagina al darisi bana bekleyenlere olsun insallah

Canım artışın gayet iyi ve bukadar yeterli bence zaten Salı’ya kadar bekleyeceksen Perşembe cuma git keseyi görürsün üç tüp kan vermişsin daha da aldırma bence Bebişine yarasın

Reactions: Eva
Canım ilk başta gittiğim doktora ulaşmam imkansız başka bir şehirdeyim şuanda, ama acile geldim bekliyorum bakalım ebe gelecekmiş birazdan.Yarın için zaten randevu almıştım umarım bir sorun gelişmez

Doktorum kan olmadığı sürece korkma demişti. Uzan biraz dinlen canım kendini yorduysan gelmiş olabilir.
Uzandım canım da sabah minikti şimdi biraz artmıştı ben de acile geldim bekliyorum şuanda, Pazar olduğu için doktorda yok şimdi ebe gelecekmiş onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…