2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kızlar bende sürekli uzaniyorum neredeyse çok korkuyorum bu defa da düşük olacak diye ama sürekli uzanmak iyi mi acaba?
Iyi Değil canim, kan koyulasiyormus, rahim problemlerinde surekli yatmak zorunda olanlara az doz kan sulandirici veriyorlarmis
Bu arada sen testin sonuclarini alamadim dedin ama senin bu kaybindan sonra en azindan tedbir amacli kan sulandirici vermeliler sana

Bu arada benim beta hcg sonucum, 9. Günde 17.23, birçok arkadaşın gördüğüm kadarıyla baya yüksek değerleri korkmam mı gerek?

Bu arada benim beta hcg sonucum, 9. Günde 17.23, birçok arkadaşın gördüğüm kadarıyla baya yüksek değerleri korkmam mı gerek?
Yumurtlamanın 9. Günü mü canım. Korkmana gerek yok benim ilk değerim 21 çıkmıştı. 2 gün önce maşallah 220 ye yükseldi. Önemli olan 2 kati yada en az %60 artmasi

Embriyonun 3. Gün veya 5. Gün olması bile etkileyecektir sonucu. Önemli olan sonucun pozitif olması ve 2 gün sonra 2 katına çıkması. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Doğum önceside Doğum sonrası da karşılaştırmak doğru değil. Bazı aylar bebeğiniz hızlı büyüyecek, bazı aylar yavaşlayacak. Kontrolü doktora bırakıp tadını çıkarmak lazım

İzninizle bir sey sormak istiyorum ; beta hcg değeri kac iken kese görünür ve akabinde ne zaman kalp atisi duyulur ? Aranızda tecrübesi olan kalp atışını duyan var mi acaba ?

bebek aspirini ve iğne kullanıyorum.
Acaba bi zararı var mıdır bende kan pihtilasmasi yoksa eğer.

Selam ,Ogleden sonra piknige ciktik. Kvler illa yapalim dedi. İstanbulda olanlar bilir eylul gibi hava soguk. Usudum, surekli oturdum yada kizimin peşinde kostum delircem sandim. Hem biliyor yeni hamile oldugumu, kizimda ilk 3 ay yatmak zorunda kaldigimi yine de illa yaptilar. Eve yeni girdik kizim uyudu da bende uzandim.
Birde imkansiz biliyorum ama karnimda solda biseyler hissediyorum sanki ben. Rahim kasilmasi, yada baglarin gerilmesidir muhtemelen. Cunku bebegi hissetmem imkansiz galiba psikolojim bozuldu, kasik agrim oldukça..

İzninizle bir sey sormak istiyorum ; beta hcg değeri kac iken kese görünür ve akabinde ne zaman kalp atisi duyulur ? Aranızda tecrübesi olan kalp atışını duyan var mi acaba ?
Kese bhcg değeri 3000 olduğu zaman karından görülüyor canım ben 5+1 de görmüştüm, kalp atışını da haftaya duymaya gideceğim inşallah canım

Kizlar hamilelikte uyku istegi halsizlik olur bende hic yok erkenden kalkiyorum tum gun enerji doluyum. Kalp atisini daha duymadik hala hamileyimdir dimi
Bende aynı normalde tatil de 12 kere kadar uyurdum şimdi 7.30 da uyanıyorum

Yumurtlamanın 9. Günü mü canım. Korkmana gerek yok benim ilk değerim 21 çıkmıştı. 2 gün önce maşallah 220 ye yükseldi. Önemli olan 2 kati yada en az %60 artmasi
Transfer sonrası 9. Günde 17.23 idi.
Çok teşekkür ederim.
Yarın 2. test günüm. Sonucu sizlerle paylaşırım.

Doğru söylüyorsunuz, ister istemez sayılara takıldım.
5. Gün embriyosu. Bir de dondurulmuş embriyo transferi.

Kızlar merhaba ben cok iştahsızım ama sureklı de acıkıyorum hıc birsey yiyesim gelmiyor siz de de var mı boyle bır durum nasıl bas ediyorsunuz. Ben zorla yiyorum sofradan kalkar kalkmaz midem aclıktan ölüyor gibi modem kazınıyor

Ben dunyayi yesem doymayacak gibiyim. Birazda bende insulin direnci var ilac kullaniyodum suan ilacı biraktim istah patlamasi var. Kontrollu gitmeye calisiyorum. Ama cidden daha yedikten 1 saat sonra gurultu basliyor kendime inanamiyorum. Oyle tiksinme bulanti da yok keşke olsa diyesom geliyo kizimda yasadiklarimi dusununce vazgeciyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…